-
Uh, nic s výrazným vylepšováním zbraní mě už nenapadá...možná Kingpin, tam se většina zbraní dala trochu vylepšit, resp. přidat něco... pak myslím bylo nějaké scifi, ale na to si nemůžu vzpomenout :/
-
to vypadá zajímavě a ještě něco novějšího ? *3*
-
Dirt Showdown
Zkoušeli jste někdo demo? Popřípadě jaky to je? -
Stalker *3*
-
Codename: Outbreak
-
FPS SHOOTER
Doporučíte mi nějakou střílečku s vylepšováním zbraní( ne call of duty) -
Příští rok ?
-
Realtime strategie Company of Heroes 2 je ve vývoji. Vcítíte se do kůže Rusů v době druhé světové,...
hh...a pry ze PC je mrtvy a pristi rok ma nejvic exkluzivit.... *5* -
takže studio, které se zde prezentuje jako nezávislé udělá indie hru, a po čase to najednou indie hra není... budget sem netahej :) možná tě zaujme i tahle větička z wiki: There is no exact widely-accepted definition of what constitutes an "indie game"
já chápu, že se tady snažíš vklínit svůj jediný možný názor, ale tady narážíš, protože je v rozporu. moje tvrzení, že se stále jedná o indie hru, žádný rozpor nevyvolává :) -
Doslo vlakno, takze to UCHO:
Ty si pletes indie a budget...
Budget je hra, ktera VZNIKLA s malym pocatecnim kapitalem (muze byt zavisla i nezavisla)
INDIE je hra, kterou AKTUALNE nevlastni distributor - je to kvuli tomu, ze distributor ji dela reklamu a prodava ji na svych strankach, a za oplatku si bere procenta, urcuje dlc, patche, support, cenu atd atd... Pokud ji muze distributor kdykoliv stahnout z trhu, nebo totalne prekopat pomoci patchu dlc atd, uz neni nezavisla -
do prkna, jak si to dokázal.. gratuluju
-
Hráči The Elder Scrolls V: Skyrim si přes STEAM Workshop stáhli již přes 13,6 milionů módů.
Pěkné, ale z Nexusu to bude ještě několikrát víc. -
Nehrabe ti?
-
Zklamání - čekal jsem že to napíše nějaký známý troll *1*
EDIT: To mělo být na GaradosCZ co psal, že napsal 10000. příspěvek -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Smutné... *9* *7* -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Waiting forever ? :D -
czlukas pochop, když se hra tvoří jako indie a jako indie vznikla, tuhle škatulku jí už nikdo neodebere a všude se bude uvádět jako indie. já chápu, na co narážíte, ale prostě to tak je.
-
Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...
Wowlike grindovačka? To dává ohromnej smysl *15* -
Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...
ucho pochop... INDIE neni zanr, indie znamena independent, neboli nezávislý. Indie hra je to pouze tehdy, když vyšla BEZ distributora. Pokud ji místo vývojáře začne distribuovat distributor, jako je třeba EA, už to nadále NENÍ indie hra. Ať si tomu říká kdo chce co chce...
Tak samo v hudbě. Pokud indie skupina dostane smlouvu s producentem, stává se z ní alternative kapela, protože už není nezávislá, jen má o něco jiný směr, než ostatní -
A velmi pravděpodobně tam všichni budou dostávat šípy do kolen. *3*