Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mario, hrdina nejednoho fanouška videoher, skončil na ulici.

Kam ten svět spěje...
  • Protože se lidi chovají jako idioti?
  • Hairy_Ass

Nový systém navracení předmětů pro World of WarCraft

Můžu se zeptat, proč jako jediný na celém webu tenhle článek (spolu s ostatními z wowfanu) podléhá cenzuře? Resp. není diskuse pod ním povolená? Pokud je to kvůli trollingu, tak to byste měli zrušit diskuse na Games.cz úplně, v opačném případě se ptám proč?
  • Hanzales

Microsoft v dobách minulých zjišťovalo, jaký software se nejčastěji nachází v amerických PC....

Ja ja, Doom byl prostě pecka. Pamatuju si jen úryvky. Obrázek v časopise v době Wolfenstein 3D s vytlemenou papulou, později jak utíkám s disketama ke kámošovi jako o život a pak už jen řež :)
  • Miserius
    Presne tak, kdyz uz me fakt sere, a jsme treba v Metru, tak ho tak dlouho blokuju dokud nezustane kuli me trcet nekde kde ho zastreli a pak si jen vezmu jeho kit, hodim si naboje a beru zpet muj *5* *2*
  • Je to zdarma.
  • Hrané video si dělá legraci z dvou typických problémů Battlefield 3.

zrovna vcera jsem jednoho osla nahanel a ne a ne tu bednu schodit,neeeeeed ammmmo
  • Resident Evil Operation Raccon City

Tak prave jsem si to zahral a muzu rict diky bohu ze sem si to nekoupil.
    Grafika - hodne prumerna
    Zvuk - Absolutni podprumer (obcas nektery chybi)
    AI - Co to je ?? Nekdo by mel v CAPCOM USA vysvetlit co znamena to I
    Herni prostredi - Absolutne nudny staticky hodne stereotypni a jak je u CAPCOMu zvykem textury taky nic moc.
    Jediny pozitivum je asi pribeh.

Timhle bych chtel vsechny varovat dejte si pozor tahle hra je asi nejvetsi zklamani roku je to uz vazne dlouho co jsem videl tak "deb.lni" AI a tak spatnej herni system. Tohle neni Resident Evil tohle je jen nejaka hra a nemela by mit v nazvu RE. Opatrne na koupi nejdriv si to zkuste pak se rozhodujte.
  • Ringwraith
    Hodně dobrý vylepšování zbraní je v Bioshocku. Tam se mi moc líbilo, jak ty upgrady šly přímo a jasně na zbrani vidět.
  • EuroSamurai
    Hmmm komiksum sem vyhejbám jako čert kříži ale tohle si určitě koupim.
  • Borderlands

Ve hře najdete doslova milióny a milióny zbraní. V Borderlands bude tolik zbraní, kolik nebylo ve všech FPS pro Xbox360 a PS3 dohromady .....
  • asi nakonec deus ex
  • Max Payne Comic

Nevím, jestli to víte, ale Rockstar vydal první část komixu o Max Payneovi > http://www.rockstargames.com/maxpayne3/comics
  • Mass Effect
  • smejki
    Crysis tak trošku
  • A v Call of Prypiat je rovnou regulérní upgradování určitých vlastností, opět ale udělané docela reálně.
  • RavenHolm
    V Operation 7 je vylepšování zbraní možná až moc přehnaný:)
  • Nachazis lepsi zbrane a pridavas na ne ruzny optiky apod....
  • dík
  • Jak se vylepšuje ve Stalkeru ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit