-
Bude to opět masivní... A všechny Gayrimy a Deus Exy se budou moct jít akorát tak zahrabat. -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Tomu nevěřím ani náhodou! Přeci nemůže bejt tolik hloupejch dutejch hlav, aby takovou hrůzu objednávali!!!! -
Tak oni předpokládají to, že když už sis tu hru koupil a neupirátil, tak nejspíš i DLC nebudeš crackovat, protože sis mohl hru rovnou stáhnout s crackem. Taky jde o to, jak je to uložení na disku provedeno, jestli to není nějak kódované apod. No jo, tohle maximálně dokazuje, že si kupujeme pouze licence na hry.
-
Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...
Jo jo, tak se to dela. -
Ale jooo! *3*
-
Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...
to mi chce niekto povedat, ze by ho nekaralo pouzit crack na odomknutie, toho co uz vlastni? :) vydavatelia si kadia do vlastneho biznisu -
Já neříkám, že jsem se párkrát nepobavil, ale vždyť ten člověk to dělá už jakou dobu, to snad nemůže bavit už ani jeho :D
-
Vy ste nejvíc trolled, protože se necháte ztrollit někym, kdo to má napsaný v nickname. *15* Berte to jako prd*l.. Ste na internetu proboha...
-
Kdyby neupozorňoval pod každým článkem na COD nebo Skyrim, tak by se dalo uvažovat o jakémsi "odporu proti zlu." Když ty hry lidi kupují a baví je, tak co? Zároveň spousta lidí ty hry nemá rádo, ale nepotřebují to každý den všem připomínat. Trollování může být vtipné, ale musí jej provozovat člověk s mozkem :). I když uznávám, že občas něco zajímavého napíše, ale co je moc, to je moc.
P.S. Píši to sem, protože pod článek se to nehodí, zde je to přeci jen trochu volnější. -
Nemyslím si. Tak jako za dob středověku - šašek byl jeden z mála, kdo si mohl dovolit říkat mocným to, za co by mnohé jiné čekal mistr kat.
A troll asi bude ještě velmi dlouho redakci předhazovat něco, co i podle mnohých jiných diskutérů opravdu nebylo košer. I když si taky myslím že by mohl začít mírnit svůj nátlak. Risen 2 a SniperElite V2 možná ukazují na lepší časy. -
Skvělá úvaha a diskuze. (Aj)
http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-05-it-was-the-best-of-times -
Bětčino poprsí (beze srandy)
-
Trol.diskuzni
Zdá se mi to, nebo tohohle člověka v životě potkalo příšerné trauma, hlavně spojené s TES sérií? Vypadá to, jako by ho v mládí osahávali barbaři. -
Zahraj si Free to Play FPS z budoucnosti Blacklight Retribution... http://www.youtube.com/watch?v=JmixdZzYcyM jestly ti jde o vylepšování zbraní tak tohle bude něco pro tebe...
-
OK, jen pro registrovaný, ale ne úplně zamčený.
-
To viš kríze.
-
A tim duvodem je?
-
ze stejného důvodu jako jsou diskuse pod Replayem jen pro registrované.
-
To se chovají na v každé diskusi, a taky nejsou zamčený...
-
Ok, sry, beru zpět, už je zamčená *3*