-
Remake Leisure Suit Larry nakonec přeci jen bude mít nějaký ten nový obsah. Na hru si však kvůli...
Fakt by me zajmalo kam ty penize jako jdou....docela drahej obsah navic a to si ho jeste vyrobce bude prodavat. -
Zajímavé, díky za rozšíření, Jen je škoda, že se automaticky skryjí i reakce takže takto bude mít má diskuze minimálně o polovinu méně příspěvků *1*
-
Když je to pro dobrou věc, tak proč ne... *4*
-
posila - *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Assassins creed 3 gameplay teaser
Nový gameplay teaser na Assassins creed 3:
http://www.youtube.com/watch?v=sLMLHcoks50 -
Tak diky za pomoc, uz by to melo byt v poradku.
Je pravda, ze obcas rozumny prispevek, po kterym je dobra diskuze (treba tedka pod clankem o EVE Online), ale vetsinou se mi zda, ze mas jen on-linery, ktere nejsou ani vtipne, ani urazlive, proste jenom jsou ... a pod nimi je nekolik reakci podobneho charakteru. Tak kdyz vyfiltruju tebe, trochu se mi ty diskuze procisti :). -
hladal ma niekto?
-
Mně to přestalo fungovat i v případě, kdy jsem přidal příspěvek (snad to je jen můj případ).
Taky mi to nefungovalo na některých diskuzích (možná něco s cache? snažil jsem se ho vymazat, ale stejně to nefungovalo a nefungovalo to ani v Ironu, který jako prohlížeč vůbec nepoužívám).
Ale jako když už to valilo, tak fakt přesně tak, jak říkáš... Jen ty diskuze byly takové mdlé a prázdné. *9* -
Tak kdyz pises pod skrytou identitout, tak to nefunguje (protoze to zmeni strukturu prispevku zpusobem, se kterym jsem nepocital) a navic to zabrani tomu pluginu te skryt ... takze to budu muset opravit :).
-
No, zkouším to, ale sám to asi dost dobře neposoudím... Někde mi to funguje, někde ne - zkoušel jsem to v Ironu bez přihlašování se. Snad to zájemcům půjde bez obtíží a pomůže jim to ke štěstí... *4*
-
Mohl bys psat, ale nevidel bys svoje prispevky.
S tim, ze bys mohl psat pod skrytou identitou jsem trosicku pocital ... takze to by jeste melo fungovat. Zkus to :) -
Jupí, jsem slavný! *1*
A co by se stalo, když bych si to nainstaloval sám, mohl bych psát nové příspěvky? *3*
Hele a co když budu přispívat jako skrytá identita a změním si nick třeba na "troll.diskuzni", vyfiltruje to i tak, nebo ne? *4* -
Protoze mam pocit, ze Trol.diskuzni v diskuzich jen spamuje a generuje bezpredmetne diskuze, a protoze se mi nechtelo delat nic do prace ;), vytvoril jsem pro Chrome rozsireni, ktere Trolovy prispevky (vcetne reakci na ne) v diskuzich skryje. Mam temer nulove zkusenosti s programovanim v Javascriptu a jsem hrozne liny, proto je plugin naprosto primitivni.
Nema zadne nastaveni, blokuje jenom Trola.diskuzniho. V nastaveni jde jen vybrat, ktere troly filtrovat (Trola.diskuzniho nebo jindru.velikeho), ale ti jej budou moct dost jednoduse obejit pokud budou chtit.
Pokud mate zajem, plugin si muzete stahnout v podobe instalacniho balicku nebo zdrojaku (abyste si mohli overit, ze to nedela nic nekaleho, pripadne nejak dal rozsirit ;) ). Opakuju, ze je to jen pro Chrome.
Technicka: To rozsireni zahrnuje knihovnu jQuery. To imho teoreticky muze nekdy v budoucnu vytvorit konflikt s jQuery, ktere pouziva Games. Takze pokud si to nainstalujete a nekdy se vam rozbijou diskuze, zkuste plugin odinstalovat nez zacnete Games hlasit bugy :)
EDIT: Tak jsme s Trolem (diky *3*) jeste vychytali nejake chyby. Jestli si to uz stihl nekdo naistalovat, updatujte prosim na novou verzi. Linky v textu jsou uz aktualni.
EDIT2: Pridano jednoduche nastaveni a filtrovani Jindry Velikeho. -
Žádný cs tady není.
-
cs helpnul bys my co je lepší:http://pc.bazos.cz/inzerat/15868920/MSI-CX620.php nebo http://pc.bazos.cz/inzerat/15802317/MSI-GX623-614XCZ-WIN7.php
-
cs all
-
Grim Dawn Kickstarter
http://www.kickstarter.com/projects/crateentertainment/grim-dawn
Dneska bude nejspíš hotovo, jupí :) -
Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...
Já bych řekl že proto že tam chodí jen lidi jako já, psát že je to nezajímá a že to sem nepatří. :-D -
v tom už nejsem rozhodčím *4*
-
Hráčská komunita může nadávat jak chce, může mít klidně jasno v tom, co je a není sh*t. Pak přijdou ty záplavy fotříků od rodin a dalších casual hráčů (ty na nějaký anti-kampaně naštvaných nerdů z 4chanu a komunity obecně zvysoka kašlou, ani o nich možná nevědí) a udělaj takový tržby, o jakých se třeba ME3 ani nesnilo. Takhle to prostě bohužel je. A velký publisheři se podle toho samozřejmě v budoucnosti zařídí.
Tolstoj říkal, že světem hejbou masy, nikoliv jednotlivci. A v tomhle případě měl asi pravdu. Kdyby byl Planescape neprodávanější hrou historie, tak EA a Activision naser*u takovejch Planescapů ročně kýbl (ano, dovolil jsem si trochu nadsázky). Jenže pravda je taková, že komerčně propadl. A pravděpodobně by propadl i dnes.