-
Není morálka spíš vnitřní kompas, podle kterého se řídím? A když někdo věnuje čas a úsilí na vytvoření nějakého produktu a tento produkt pak nabízí za peníze, neměl by si ho člověk za ty peníze koupit? Pokud o něj má zájem?
Tady se pořád někdo ohání nějakou legálností ale je to přece jenom obchod. Mám hru - chceš hrát - zaplať. Zaplatím - hraju. Nechci zaplatit - nehraju. Nesouhlasím s cenou - počkám na menší cenu. -
V určitejch kruzích asi nic. *3*
-
taky me napadlo na cem by ten steambox mohl bezet, ale je to dost nepravdepodobny.. linux bude podporovat stejne jen zlomek her na steamu :)
-
moralka su pravidla, na ktorych sa zhodla vacsina, co s nou?
-
to uz prehanas, plati prezumpcia neviny, zalujuca strana musi dokazat, ze ta origo krabica na tvojom stole je ukradnuta, nie ty, never vsetkemu co ti v spravach povedia
-
Mluvil sem o torrentu :) a přímo v něm to jde maximálně zpomalit na 1 kbs. Možná to pude nějak extérně to nevim.
-
Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....
divny otazky ohledne her na mobil, dal sem obcas i kdyz ted rok nehraju, a potom kolik her si porizuju mesicne ale ja si uz rok nic neporidil. a 1-5 je stejne moc -
P2P je i DC++, eMule a podobné srandičky, tam se uploadu zabránit dá v jednoduše.
-
Portal DLC trailer
Tady je trailer na DLC k editoru do Portalu http://www.youtube.com/watch?v=dBDFvixF1zA -
A co morálka chlapci?
-
na salame, sám sis odpověděl
-
Ono se to těžko uhlídá. Vytvoříš první díl jen tak, netušíš jestli to bude někdo hrát, hraje se to je to oblíbené chceš dělat dvojku a prostě si řekneš že to prodáš více lidem, že uděláš pár malinkých úprav a nikdo nic nepozná, že všichni ostatní co takové věci zkoušeli a selhali to neumí...nakonec skončíš u toho že si překopal celou hru, ale sám to nevnímáš, protože si udělal jen pár úprav.
-
Takhle to platí u audio/video. U software dokonce musíš mít i pokladní doklad o tom že si danou věc zakoupil, nestačí aby si měl na stole jen originálky.
-
hm keby statisticky vyslo ze cesi sa hraju napr na 85% na pc, zmeni tiscali pomer recenzii pc/konzolovych hier, alebo ma to na salame? *3*
-
Software je vyjímka, ten se nesmí ani stahovat ;) A pokud stahuješ přes P2P (torrent), tak nesmíš stahovat ani hudbu prostě nic ;) Protože uploadu nezabráníš ;)
-
OMG .( Nechal jsem si utéct Call of Juarez: Cartel za 150,- od Playmana :( .
-
Hry jsou software a za softvare dostaneš figu i při downloadování ....
-
http://www.youtube.com/watch?v=TXauYIQxWIE&feature=g-like
Ale prakticky - kopíruješ a neplatíš ? U her s demem jsi zlý ! zlý !zlý ! Chudáci vývojáři kvůli tomu můžou příště jít na krabičky a tobě zbude jen EA s provařenýma sériema .
Já preferuji dotace - zaplať kolik chceš . Rozhodně lepší než nic nezaplatit a smát se že jsem to už za dopoledne dohrál ... -
Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....
Tak informační systémy na škole , nebo herní průzkum ? Tu diuplomku bych ctěl vidět až bude hotová :D . PS A ty herní výsledky mne zqajímají ... díky . -
ja vedel proc mam pockat s tou koupi *1* *1* ne sorry, lituju tebe a mnoho dalsich co jsou z toho pekne nasr...... Ale jak rikas, myslim ze je jedno jestli jeden tym, nebo 50 bez licence....chvastali kompletni licenci a jeste tou kvalifikaci, ani jedno neni splneno. Je videt, ze se na to chteli vyprdnout ale pak si rekli aspon jako bonus to vydame. Kdyby se jim do toho chtelo jit, udelaji plnohodnotnou verzi jako to delali drive. Dobre je jak je lidi chvalili, ze dali cenu na polovinu a udelaji to jako balicek *1* no ted je videt proc *1*