-
Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....
V pripade zajmu bych zpracovane vysledky urcite poskytl *3* kazdopadne vsem diky za vyplneni. -
U 2 otázky mi chybí možnost že hraju rád na konzoli a na pc a to bez rozdílu prostě takovej neutrál.
-
Já nějakou určitou představu mám o každý otázce. Ale opravdu by mě zajímala když už ne ta diplomka, tak aspoň statistiky...
-
Na to sem opravdu moc línej xD.
-
Taky to nevím úplně 100% jistě... nikomu se to asi nechce hledat...
-
Teda nejsem právník, ale celej život sem žil v přesvědčení, že v ČR je postihnutelné jenom uploadování. O downloadu sem neslyšel...
Ale mile rád se nechám vyvést z omylu...:-) -
Ále, některý snad i odhadneš...
Na čem nejradší hrajete?
89% PC
7% konzole
4% handheldy -
Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....
Měl bych otázku na autora diplomky jestli by byl ochotný zveřejnit výsledky dotazníku - rád bych se dozvěděl statistiky.
Děkuji -
Hodne se pletes chlapecku, pokud to neni jak pise kolega dole ze si k klici stahujes hru, tak jsi proste normalni zlodej, tady uz to nejde prirovnavat k televizim ze nekdo to urkad prvni tak ty se na ni budes divat taky, kdepak, normalne krades hru. To je smutny ze lidi takle piratej a jeste jsou si jisty jak je to legalni *7* *8*
-
U softu je nelegální ho i stahovat. Tedy spíše ho používat bez zaplacené licence.
-
Ty a tři další (no, spíše ty a dva další) lidé si potřebují rozšířit obzory.
Může si totiž na nějaké stránce koupit levnej CD key s tím, že hru odněkud stáhne a pak ho jen zadá. A to je perfektně legální.
Ale pochybuju, že si to zaslouží zahrnutí do ankety.
No a pokud si VazBič myslí, že stahovat hry s cracky z RS je legál, tak se plete no. -
Technicky jsem je neukradl já, ale někdo, kdo je tam nahrál. Ode mě je jen nemorální to stáhnout. Takto se to rozlišuje. -
Takze kradeni her z rapidshare neni nelegalni? Zajimave, tak ja si necham nejakou partou vynest televize z obchodu na chodnik a budu to krast odtama a bude to ok?
-
Jaj, to mě bavilo! *15* -
Dotazník pro všechny české hráče
Technická ohledně otázky číslo 7 , chybí možnost hry si stahuji LEGÁLNĚ z internetu tj. ne přes digitální distribuci,ne přes torrenty ale například přes rapidshare či podobné úložny. Plus u otázky číslo 4 si nejsem uplně jist jestli je myšleno kolik her vlastním, mám nainstalováno/uloženo na disku či kolik právě aktivně hraji -
Akcni hry maji pozitivni vliv
Akcni hry zlepsuji vizualni pozornost (selektivni identifikaci a sledovani vizualnich objektu). -
Za to prece ale muzou pc pirati *1* .
-
Kreativní ředitel Crytek (Rasmus Hojengaard) v rozhovoru přiznal, že Crysis 2 byl vyroben tak, aby...
tož hlavně že to přineslo obrovský nárůst prodejů... oh wait! -
Tomu bych neveril.Vzhledem k tomu,ze u dvojky hracum vylozene lhali a nedodrzeli sliby,tak nevidim jediny duvod,proc by tomu melo byt u tretiho dilu jinak.
-
Kreativní ředitel Crytek (Rasmus Hojengaard) v rozhovoru přiznal, že Crysis 2 byl vyroben tak, aby...
Já to věděl, nechť pochodně vzplanou!