-
Mrkněte na teaser trailer, který se nás snaží navnadit na něco, co se bude týkat Metal Gear Solid.
Tenhle teaser je ale hodně WTF. Něco tak béčkovýho bych čekal tak od Black Ops 2. Krom toho hranej trailer a Metal Gear mi nejde moc dohromady. -
Steam na Ubuntu
http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=valve_linux_dampfnudeln -
16 hráčů je stále ve hře o tvář obalu NHL 13, rozhodněte o tom, kteří z nich projdou do dalšího...
a není to jedno? hlavně že už tam byl John Vanbiesbrouck! :D -
Nemáš vlastní hlavu? *4*
-
50% hráčů Star Wars: The Old Republic denně navštěvuje válečné PvP zóny (tzv. Warzones).
a to se chvalej nebo litujou? dit tam neni skoro co jinyho delat :D ( alteni je pri 4tym altovy uz celkem nuda :D ) -
50% hráčů Star Wars: The Old Republic denně navštěvuje válečné PvP zóny (tzv. Warzones).
A to je dobře, nebo špatně? -
V boxartu GOTY edice Batman: Arkham City aby se prase vyznalo...
Vždyť to vypadá spíš jako obalka časopisu než nějaký obal hry . -
:)
1. activision ne EA
2. na poslednim MW delali oboje zminena studia a jeste jedno navic! :-D -
Asi tak , kdybych ji chtěl , tak ji dávno mám už z časáku ....
-
Znásilnění dostihovým koněm. *8*
-
Prijde si pro tebe Dexter *1* .
-
Dishonored nabídne několik možných konců. Jaký vyjde na Vás záleží na tom, jak se zachováte...
Hmmm uřežu jim končetiny a jejich pravé ucho si pověsím na krk jako trofej pro štěstí... Jakej bude závěr ??? -
A uvědomuješ si, že v EA samy řekly že jeden rok vydává infinity ward a další rok treyarch... Jelikož poslední cod bylo modern warfare 3 od infinity ward tak další logicky bude od treyarchu pokračování black ops... Mno ale jestly se opravdu bude jmenovat Black Ops 2 to už je jiná...
-
Uvedomujes si, ze sazka se sklada z dvou zucastnenych stran? Co jim nabizis kdyz vyhrajou oni? A sazej se jen ****** (nechci byt rasistický gádžo)
-
Vyjde CoD:BO2?
Redakce napsala tohle,cituji:Další Call of Duty musí být Black Ops 2 jinak nás vem čert..Já sice vím,že letos bude nové CoD,ale říkám vám,že se Black Ops 2 jmenovat nebude.
A když jste si úplně jistí co takhle sázka?Když vyhraju tak mi předobjednáte AC3.Co vy na to,když jste si tak jistí?Na mail bych poslal adresu -
V boxartu GOTY edice Batman: Arkham City aby se prase vyznalo...
Někdo tam psal že to vypadá spíš jak nějáký časák :-) true -
;-)
Dám. A ty si udělej domácí úkoly. -
Presne tak,tahle moda rvat MP do kazde hry za kazdoou cenu je zhovadilost.
Nemluve o tom,ze ve vetsine tehle her,kam se MP nasilne naroubuje ,tak clovek po 2 mesicich nenajde ani jedineho zivacka v MP.
Do nekterych her se MP proste nehodi. -
Viceprezident EA Sports Andrew Wilson označil hry bez multiplayeru za "mrtvé médium".
tak je ptom pekny debilko ... mne by multy vo vecine hrach nechybal vobec -
Mrtve medium vytvareji spise oni,tim ze zabijeji kreativitu hernich vyvojaru a prasi jednu herni znacku za druhou.
Nemluve o tom,ze tenhle vyrok je snuska nesmyslu.