Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC May Top Gear Car Pack pro Forza Motorsport 3 nabídne od 1. května deset nových vozů - podívejte...

Akorát, že to je pro Forzu 4 *3*
  • DLC May Top Gear Car Pack pro Forza Motorsport 3 nabídne od 1. května deset nových vozů - podívejte...

Opravdu pro Forzu 3? :)
  • Problem ktery zacal s Microsoftem, kdyz spristupnil PC masam a ne lidem, kteri tomu rozumi. Nikdo nic necte a vsichni na vsechno slepe klikaj. Je to zdarma tak proc nedat ano?
  • Kdo me kontroluje? Me steam pri spusteni slusne pozadal zda se chci ucastnit pruzkumu, popsal mi co vse bude zjistovat a na oplatku mi nabidl ze se budu moci podivat na vysledky ostatnich a porovnat svou konfiguraci. Ja na PC nemam nic za co bych se mel stydet tak jsem souhlasil.
  • :)

Nevim co vsichni resi, temer kazdy SW ktery clovek nainstaluje na svuj PC muze udelat totez, a muze to klidne broadcastovat volne do netu a pokud clovek nema FW a nezajima ho to tak na to neprijde.

Valve ma alespon tu slusnost ze se zepta.

Origin komentovat uz nebudu. Hlavni rozdil je pravdepodobne v tom ze Steam nikoho nekopiruje a nesnazi se byt necim co neni a nebude.
  • presne, a jen to dokazuje kolik hlupaku tohle forum navstevuje...muzeme vam zavrazdit babicku, vsak jsme vam hodili letak do schranky a vy jste si nestezoval *7*
  • ano kdyz te nekdo kontroluje- mlc... kdyz ti nekdo sere do huby- jeste mu zatleskej... ty ses dobrej polodebilni simpanz
  • Vrook
    sranda je, že kdybys tohle napsal o originu, tak tě tady 95% lidí ukamenuje
  • Že tě matka raděj nespolkla.. *12*
  • Ale to,ze odkliknes vse,aniz by sis precetl,s cim vlastne souhlasis je ale jen tvuj problem a tva blbost.
    Za to valve nemuze.
  • ucho
    tak si máš číst, k čemu dáváš souhlas... :)
  • Miserius
    To to jako ospravedlnuje? Pokud to ale opravdu da kazdymu najevo ze to bude zkoumat co ma pustenyho za programy tak budiz...ale ja se toho ucastnil a toto jsem nevedel *7*
  • MrSanta
    Pěkné, málem jsem žuchnul ze židle, když jsem jí "otveřel". Přece jen jsem měl ty repráky moc nahlas *1*
  • ?

Nikdo ti nenuti to spoustet. Je to dobrovolne a pred spustenim ti to popise vse co to bude delat. Kdyz to neznas, mlc.
  • Miserius
    Co je steamu do toho co ma kdo za programy v pocitaci? "Estébáci" podělaný
  • Sony si vytvořilo patent na algoritmus vyhledávání herních přátel, kteří Vám rozhodně nebudou...

To je kravina...
  • Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...

HM... nevím ale Gabe by podle mě nikdy nenapsal přímo Half Life 3 tím by potvrdil že nebude episode 3 ale přímo hl3. Ještě ktomu nedávno mluvil o novým half lifu jako o Ricochet 2 aby to neprozradil. *3*
  • tak ono to tak trochu souvisí s tímhle - Microsoft Office 57.26%, pochybuju o legálnosti *1* To samé ESET skoro 9 procent (já ho placený mám, ale už jsem u tolika lidí viděl cracklej)
  • Sony si vytvořilo patent na algoritmus vyhledávání herních přátel, kteří Vám rozhodně nebudou...

Urcite si taky patentovali ten jejich kvalitni generator nahodnych cisel
  • Steamácké HW

µTorrent
    29.41%
    ahá :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit