-
Proč ne? Když se poslední díl odehrával v Praze... *15* -
Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".
Call of Duty The Blast Furnace! -
díky za tip, opravdu pozoruhodné. vzhledem k tomu nárůstu - nevíte jestli stem počítá opravdu jen aktivní intel grafiky, popř. pokud má někdo řešení od lucid tak počítá obě nebo jen silnější?
-
Tip
Steamácké HW statistiky byly dlouhou dobu buglé - scan se nerojížděl na novějších počítačích. Bug se opravil a došlo k velkým změnám v datech. Počítače jsou ještě "novější", než se zdálo.
http://store.steampowered.com/hwsurvey -
Dishonored maska
http://www.revengesolveseverything.com/ Hrozně hezky udělané. -
Vysoká pec? Call of Duty: Ostrava? fuck yeah! -
smazáno -
origin, Crysis nikdy nebyla steamworks, šla koupit na steamu, ale žádné klíče nikdy redeemnout na steamu nešly.
-
V chystaném DLC Harley Quinn's Revenge do hry Batman: Arkham City si zahrajete pouze za Batmana a Robina.
Zrovna asi před třemi dny jsem na jednu takovou narazil, pročítal jsem na zpět bleskovky. Vždy to dělám, tak že si ty bleskovky co mě zajímají otevírám do záložek a poté je pročítám, asi po páté otevřené my vyskočil z jedné stránky antivirový program, který mi začal projíždět počítač a mi zablokoval obrazovku. Vypnout ho šlo pouze koupením, zablokoval mi všechny funce, nešlo ani klasické ctrl+alt+del. Musel jsem na tvrdo restarovat PC, poté bylo vše v pohodě. Jak říkám dal bych echo, ale nevím která z těch dotyčných stránek to byla, ani to znovu zkoušet nechci. -
GamersGate nabízí 50% slevu na první a druhý díl Crysis.
Poběží to pod čím??? pod Originem?? :D nebo Steamem? -
Díky za koment *3*
-
Průzkum prozradil, že Ubisoft plánuje pokračování Rayman Origins. Tentokrát nás hra zřejmě...
Jestli to jakkoli ovlivní práce na BGE2, který v případě dobrých prodejů Rayman Origins slíbili, tak mě opravdu naserou.
Před pár měsíci bylo řečeno tohle:
"Ultimately, Rayman is [Michel Ancel's] original creation, and if all the people that love Beyond Good & Evil understand he is more than a one trick pony ... and that if Rayman Origins does well, it gives him more leeway for other opportunities because he has to build up his studio," said Ubisoft's Sales VP Tony Key. "Other opportunities," in this case, meaning the long awaited follow-up to Ancel's highly regarded Beyond Good and Evil. "Beyond Good & Evil: HD is doing very well on PSN and Xbox Live and there's a lot of people coming back, and if they choose to do a sequel the audience is bigger than before," he added.
Takže jsem zvědavý, jestli dostojí svého slova a nebo budou Ancela skutečně nutit do dalšího Raymana... -
Díky za koment.
Na zadek jsme mu dali tolikrát, že ho teď podezříváme, jestli on náhodou nerad to sado-maso *1* -
Díky.
Napiš mi prosím, až na nějaký pochybný server opět narazíš, ať mám předsatvu, jak konkrétně takový pochybný web v Tvých očích vypadá *5*
btw: téměř vždy se snažím o to, aby link vedl na původní oficiální zprávu. -
Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...
Bleskovky jsou fajn, jediné co mi vadí jsou občas odkazy na pochybné servery. -
Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...
Ono nemusí oznámit Half-Life 3, ale nezmiňuje se o HL2: Episode three ;). Přece to, že to dost možná bude velká hra neznamená, že se pořád nemůže jmenovat Episode Three...Na to by teoreticky mohlo i platit, že už sme ji "viděli", pokud se daji počítat ty staré koncepty.
A i kdyby to psal Gabe, mohl lhát a mlžit, takže závěry bych rozhodně nedělal... -
bleskovky jsou fajn. jen tomu šotkovi už někdo nasekejte na zadek.
-
Já se toho Half-Life 3 snad ani nedožiju *9* By mně zajímalo, co v tom Valve kromě Doty teda kutí. -
Mrkněte jaký stroj budete potřebovat pro Max Payne 3. Plná hra nabídne téměř 4 hodiny filmečků....
4 hodiny videí? No super, tak i kdyby ta hra byla průměrně dlouhá tak u toho prodřepim i tak dlouho :) -
Takže oni udělali 2x 2. díl ?
Wow