Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ram 2,00
    Procesor Intel core duo 2.80 ghz
    Grafika Nvidia 9400 GT (512 mb)
    Hardisk 297 gb

Očekávám hraní spíše RPG
  • Test
  • U takhle staré sestavy asi máš ještě původní PCIe v1.1, tady je jakýkoliv upgrade vyhozenými penězi. Leda bys koupil všechny základní věci (deska, RAM, CPU, grafika), což bude docela o dost dražší než Xbox/PS3.
  • Ředitel společnosti Apple (Tim Cook) navštívil Valve. To, zda se bavili o nové konzoli, STEAMu...

Doufám, že Cock jim přišel pouze vynést koše. *11*
  • braveman
    *12*
    Napiš, pokud možno přehledně, svoji aktuální sestavu a pak uveď, co od PC/konzole očekáváš...
  • Co je lepší nová grafika (mám Nvidia 9400GT) a RAM nebo procesor (mám Intel core duo 2.80) a paměť a nebo Xbox 360
  • Black_Hand
    fargo se vzdycky vyjadroval v kontextu obojiho. sir si sve bludy nekde jinde prosim. viz napr. update #8: "When you include the PayPal money on top of the Kickstarter funds we are over $1.980 million with 12 days left to go." a dal pokracuje v duchu toho souctu.
  • O hudbu v Trials Evolution se postará Mike Reagan, který spolupracoval např. na God of War.

Ano ty peníze se určitě sbírají na to, aby si Fargo měl čím utřít zadek. Proboha mysli.
  • vsichni predpokladaj, ze se ty paypal prachy do toho zapocitavaj taky, ale to nikde neni receneo.
  • Black_Hand
    ty je siris. nezapocitavas do toho paypal.
  • Kickstarter projekt Wasteland 2 překonal hranici 3 milionů dolarů, moddaři mohou slavit.

nekdo neumi cist? momentalne 2.926k, 16 minut do konce, nesirte bludy http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2
  • zase, za jeden piatkovy vecer miniem viac ako tych 15$, takze ked to nevyjde, nebude to boliet
  • Black_Hand
    obcas je lepsi moznost h****, nez jistota h****.
  • Kickstarter projekt Wasteland 2 překonal hranici 3 milionů dolarů, moddaři mohou slavit.

Obdivuji odvahu lidí, že dávají peníze něčemu u čeho není ani jisté, jestli to vůbec nakonec výjde a když výjde, tak to třeba bude stát za pěkný h...
  • Aha, nepřičetl jsem paypal :D
  • Co? Já tam vidim, že jim chybí pomálu 100k O.o
  • smejki
    a vyděsí s ním Avellona, natočí to a video zveřejní
  • Britský žebříček prodejnosti 15. týdne roku 2012: 1. Fifa Street, 2. Mass Effect 3, 3. FIFA 12.

Prý psal Brian Fargo na svém Twitteru, že když se dosáhne hranice 3M, tak se navleče do klunského kostýmu. - Neověřená informace.
  • Do konce Kickstarter projektu Wasteland 2 zbývá 24 hodin. Pokud přispějete alespoň 30$, získáte...

Ještě 20k!
  • no, dal som im tych 15$, a teraz cakat do oktobra 2013 :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit