Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny?

Nefunguje, byla to chyba, Blizzard už ji opravil.
  • Prosba od Bleskaře: Studujete Masarykovu univerzitu, Vysokou školu ekonomickou, Univerzitu Jana Evangelisty...

Pouze Blizzard error, někdo šikovnej pustil betu na všech battle.net účtech a teď pracujou na nápravě :D
  • Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).

Škoda že NTSC, PAL by som bral.
  • Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).

Mě by zajímalo, jak moc je to důvěryhodnej inzerát, když k němu není ani žádný obrázek. Docela mě to zaujalo, ale nijak mě to jinak nepřesvědčilo, že nedostanu krabici knih. :)
  • Chápu takže Xbox dík
  • braveman
    Díky za upozornění... *5*
  • kostejnesmrtelny

Diablo III

Zdá se, že Blizzard uvolnil k volnýmu stažení starter edition D3 *8* . Nebo něco takovýho. Vyjádření od Blizzardu jsem zatím žádný nečetl, ale jsou toho plný fóra, a i v mým seznamu her na battle.net účtu se nachází položka "Diablo III beta" s funkčním odkazem na stažení klienta.
  • Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...

Psycha *3*
  • Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...

Physco .. to zní jak nějakej novej obchodní řetězec. :)

Physca? ale ne..

Physca? Psycho se jmenoval *3*
  • Ringwraith
    A nemá smysl navrát diablovkám hlavně Diablo 3?
  • Ringwraith
    Tak za pět doláčů to není špatný.

Ale spíš bych bral PS2 za podobně příjemnou cenu, to bych neváhal ani vteřinu.
  • A ty jsi očividně ten největší. *1* *12*
  • MishKonn

Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).

Týjo, docela bych si dal první MGS, Tekken 3, Gran Turismo 2 nebo Crashe Bandicoota :)) Hehe.
  • Pokud fandíte RPG Grim Dawn od Crate Entertainment, a chcete hru mít co nejdříve doma, podpořte...

Tak šup, šup, hurá utrácet, lidičky! Tento projekt má šanci navrátit diablovkám smysl. =)
  • God-of-War

Kooperační střílečka z třetího pohledu s názvem Star Trek bude na PS3 podporovat stereoskopické...

Hmm.. nevypadalo to špatně
  • Ringwraith
    Zase se podívej na výsledky GeForce 9400GT:
    http://extrahardware.cnews.cz/geforce-9400-gt-lecka-na-sporive?page=0,14

U jednotlivých her jsou tabulky s FPS a je tam i GTX 260... a ty FPS se sakra liší.

Jestli ty máš 30FPS, tak tipuju, že on bude mít tak 0...

Prostě GF 9400GT je bohužel low end karta.
  • MishKonn
    Ty vole, tady jsou experti...

Mám C2D E8400, GTX 260, 4 GB RAM a hrál jsem Witchera okolo 30 FPS na střední-vyšší, a hraju i Battlefield 3.
  • Syndicate se na trhu nedaří tak, jak vývojáři předpokládali. Na vinu to dávají (v té době)...

Syndicate se na trhu nedaří, protože je to prostě špatná hra... ach jo :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit