-
Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny?
Nefunguje, byla to chyba, Blizzard už ji opravil. -
Prosba od Bleskaře: Studujete Masarykovu univerzitu, Vysokou školu ekonomickou, Univerzitu Jana Evangelisty...
Pouze Blizzard error, někdo šikovnej pustil betu na všech battle.net účtech a teď pracujou na nápravě :D -
Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).
Škoda že NTSC, PAL by som bral. -
Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).
Mě by zajímalo, jak moc je to důvěryhodnej inzerát, když k němu není ani žádný obrázek. Docela mě to zaujalo, ale nijak mě to jinak nepřesvědčilo, že nedostanu krabici knih. :) -
Chápu takže Xbox dík
-
Díky za upozornění... *5*
-
Diablo III
Zdá se, že Blizzard uvolnil k volnýmu stažení starter edition D3 *8* . Nebo něco takovýho. Vyjádření od Blizzardu jsem zatím žádný nečetl, ale jsou toho plný fóra, a i v mým seznamu her na battle.net účtu se nachází položka "Diablo III beta" s funkčním odkazem na stažení klienta. -
Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...
Psycha *3* -
Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...
Physco .. to zní jak nějakej novej obchodní řetězec. :) -
Physca? ale ne.. -
Physca? Psycho se jmenoval *3* -
A nemá smysl navrát diablovkám hlavně Diablo 3?
-
Tak za pět doláčů to není špatný.
Ale spíš bych bral PS2 za podobně příjemnou cenu, to bych neváhal ani vteřinu. -
A ty jsi očividně ten největší. *1* *12*
-
Týjo, docela bych si dal první MGS, Tekken 3, Gran Turismo 2 nebo Crashe Bandicoota :)) Hehe. -
Pokud fandíte RPG Grim Dawn od Crate Entertainment, a chcete hru mít co nejdříve doma, podpořte...
Tak šup, šup, hurá utrácet, lidičky! Tento projekt má šanci navrátit diablovkám smysl. =) -
Kooperační střílečka z třetího pohledu s názvem Star Trek bude na PS3 podporovat stereoskopické...
Hmm.. nevypadalo to špatně -
Zase se podívej na výsledky GeForce 9400GT:
http://extrahardware.cnews.cz/geforce-9400-gt-lecka-na-sporive?page=0,14
U jednotlivých her jsou tabulky s FPS a je tam i GTX 260... a ty FPS se sakra liší.
Jestli ty máš 30FPS, tak tipuju, že on bude mít tak 0...
Prostě GF 9400GT je bohužel low end karta. -
Ty vole, tady jsou experti...
Mám C2D E8400, GTX 260, 4 GB RAM a hrál jsem Witchera okolo 30 FPS na střední-vyšší, a hraju i Battlefield 3. -
Syndicate se na trhu nedaří tak, jak vývojáři předpokládali. Na vinu to dávají (v té době)...
Syndicate se na trhu nedaří, protože je to prostě špatná hra... ach jo :(