-
Bohuzel....
-
Líbí se mi vzhled a myslím že je i lepší než ostatní OS.A navíc, Android mají všichni
-
Ubisoft si zaregistrovalo šíleně znějící doménu BwaAaaAaaAaAh.com.
Raving Rabbids... -
Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.
lol proc by se planovala open beta pro D3, kdyz closed beta prestane fungovat k 1.5. ! To by jako byla open beta na 10 dnu? Kdo to kdy videl a jaky by to melo smysl ... -
Dotaz: Proč nutně windows?
-
Proti konzolovému hraní nic nemám, naopak, sám občas ještě něco zapnu na X360. Pouze nesouhlasím s politikou výrobců konzolí, držet tento hardware nějakých 8-10 let.
-
To by me vazne zajimalo,kde si v jeho prispevku vycetl,ze hraje na pc?
Kdyz nekdo napise,ze soucasna generace konzoli uz je za zenitem,tak je automaticky pc hrac?
Tvoje dedukcni schopnosti bych chtel mit teda. *1* -
Vetsinou se tvurci snazi pc hrace vsemozne presvedcit o tom,ze se pc verzi dostava adekvadtni peci,i kdyz to tak casto neni.
Mno a ,kdyz to v tomto pripade reknou rovnou,ze se s pc verzi moc mazlit nebudou,tak to aby se pc hrac pripravil na pekny paskvil. -
Samotne hry s tema "kralikama" me nikdy nevzali,ale trailery me vzdycky dostanou *1* .
-
Crysis 3 má vytlačit X360 a PS3 na hranici možností, na PC verzi však stejně mít nebudou.
No nie každý hraje kvôli grafike . Predstav si, že mne ide hlavne o zábavu a tú mi už nedáva to tvoje počítadlo ale konzola. -
Rozlišení si budeš moci zvolit a hra nabídne podporu až 1080p, jen nečekej HD textury.
(viz. update ve výše uvedeném odkazu) -
Prey 2
Prej to nespnuje standardy Bethesdy. Asi to má málo bugů. lol -
Mobil
Mohli byste mi doporučit nějaký mobil?Parametry:nutně musí mít OS Windows,3G a slot na (micro)SD kartu.Dotykový,ne Samsung,mám špatné zkušenosti s mobily od Samsungu.HW aby stíhal hry.
Cena:max 7000Kč -
Tak to je snad (doufám) každému jasné *5*.
Na whois je to takto (s těmi velkými písmeny) vedeno jako název domény. -
Díky za opravu, a info. Dnes jsem potřeboval zařídit pár věcí a v rychlosti jsem tu distribuci přehlédl (a o existenci filmu dosud netušil).
-
Jj četl jsem nějaký takový výkřik už v den, kdy probíhal soud. To, že byl Breivik závislák na WoW už se ovšem ví strašně dlouho (a bleskovkama to proběhlo).
-
Prey 2 zrušeno nebylo, ale tento rok už nestíhá.
super! -
Crysis 3 má vytlačit X360 a PS3 na hranici možností, na PC verzi však stejně mít nebudou.
Crysis 3: Maximum comedy2? Ale teda musím uznat že ty krabice mají výdrž! 6 let je mačkají na hranice nebo 110% a podobné hala bala kecy . PC verze bude určitě ještě týden před vydáním nativní PC verze na kterou se soustředí celý kvájtek. -
Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny? Stahujte klienta!
A to to musi v tech bleskovkach porad strasit vy jelita?? -
Prey 2 zrušeno nebylo, ale tento rok už nestíhá.
najlepsia sprava za poslednu dobu