Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel....
  • Líbí se mi vzhled a myslím že je i lepší než ostatní OS.A navíc, Android mají všichni
  • Spades

Ubisoft si zaregistrovalo šíleně znějící doménu BwaAaaAaaAaAh.com.

Raving Rabbids...
  • Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.

lol proc by se planovala open beta pro D3, kdyz closed beta prestane fungovat k 1.5. ! To by jako byla open beta na 10 dnu? Kdo to kdy videl a jaky by to melo smysl ...
  • Dotaz: Proč nutně windows?
  • Proti konzolovému hraní nic nemám, naopak, sám občas ještě něco zapnu na X360. Pouze nesouhlasím s politikou výrobců konzolí, držet tento hardware nějakých 8-10 let.
  • To by me vazne zajimalo,kde si v jeho prispevku vycetl,ze hraje na pc?
    Kdyz nekdo napise,ze soucasna generace konzoli uz je za zenitem,tak je automaticky pc hrac?
    Tvoje dedukcni schopnosti bych chtel mit teda. *1*
  • Vetsinou se tvurci snazi pc hrace vsemozne presvedcit o tom,ze se pc verzi dostava adekvadtni peci,i kdyz to tak casto neni.
    Mno a ,kdyz to v tomto pripade reknou rovnou,ze se s pc verzi moc mazlit nebudou,tak to aby se pc hrac pripravil na pekny paskvil.
  • Samotne hry s tema "kralikama" me nikdy nevzali,ale trailery me vzdycky dostanou *1* .
  • Crysis 3 má vytlačit X360 a PS3 na hranici možností, na PC verzi však stejně mít nebudou.

No nie každý hraje kvôli grafike . Predstav si, že mne ide hlavne o zábavu a tú mi už nedáva to tvoje počítadlo ale konzola.
  • braveman
    Rozlišení si budeš moci zvolit a hra nabídne podporu až 1080p, jen nečekej HD textury.
    (viz. update ve výše uvedeném odkazu)
  • Prey 2

Prej to nespnuje standardy Bethesdy. Asi to má málo bugů. lol
  • Mobil

Mohli byste mi doporučit nějaký mobil?Parametry:nutně musí mít OS Windows,3G a slot na (micro)SD kartu.Dotykový,ne Samsung,mám špatné zkušenosti s mobily od Samsungu.HW aby stíhal hry.
    Cena:max 7000Kč
  • braveman
    Tak to je snad (doufám) každému jasné *5*.
    Na whois je to takto (s těmi velkými písmeny) vedeno jako název domény.
  • braveman
    Díky za opravu, a info. Dnes jsem potřeboval zařídit pár věcí a v rychlosti jsem tu distribuci přehlédl (a o existenci filmu dosud netušil).
  • braveman
    Jj četl jsem nějaký takový výkřik už v den, kdy probíhal soud. To, že byl Breivik závislák na WoW už se ovšem ví strašně dlouho (a bleskovkama to proběhlo).
  • Black_Hand

Prey 2 zrušeno nebylo, ale tento rok už nestíhá.

super!
  • Crysis 3 má vytlačit X360 a PS3 na hranici možností, na PC verzi však stejně mít nebudou.

Crysis 3: Maximum comedy2? Ale teda musím uznat že ty krabice mají výdrž! 6 let je mačkají na hranice nebo 110% a podobné hala bala kecy . PC verze bude určitě ještě týden před vydáním nativní PC verze na kterou se soustředí celý kvájtek.
  • Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny? Stahujte klienta!

A to to musi v tech bleskovkach porad strasit vy jelita??
  • Prey 2 zrušeno nebylo, ale tento rok už nestíhá.

najlepsia sprava za poslednu dobu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit