-
Akční hry The Binding of Isaac od Edmunda McMillena a Floriana Himsla se prodalo přes půl milionu...
To jsem rád. Nějaké zprávy ohledně toho DLCčka, co by mělo vyjít do TBoI? Nějak na to furt čekám a nic. -
Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké řádění.
TJN chlapec musel trénovat, však nekonečnej respawn nepřátel by mu mohl dělat v realu problémy kdyby netrénoval ve hře jako COD která je navíc desně realistická!
IM SUPER DUPER CEREAL!! -
Já se včera kompletně zabalzamoval *14* Vážně doporučuji všem. A za ty drobné, co vám na Botaniculu stačí
-
Akční hry The Binding of Isaac od Edmunda McMillena a Floriana Himsla se prodalo přes půl milionu...
Kdyt ten manifest ani nenapsal sám. -
Jindro, možná máš pravdu, když mi najdeš potvrzené info o využívání CoD2 z doby kdy to spáchal, máš u mě velké bezvýznamné + *3*
-
Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...
A všichni se z toho zase pose*ou... -
Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...
Zapomněli jste uvést, že používal pro plánování útoku i World of Warcraft a že jej označil za simulátor války, který používají armády světa. Nevím, kdo je větší dement, jestli novináři nebo Breivik, ale asi to bude nastejno. (nic proti bleskaři, tohle je myšleno na pisálky z velkých médií a TV) -
Botanicula
Je balzám na duši.;) -
Tak to sa potom čudujem, že niekoho vôbec dokázal trafiť... -
je videt jak cesti novinari jen tupe opisujou novinky pac o tomhle se psalo uz v dobe kdy to ten nor spachal *12* *12* *12* -
Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.
OPEN BETA DIABLA JE DNESKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://eu.battle.net/d3/en/ -
prej vrah lol, on se jenom branil! valka je valka a lidi pri tom umiraj, prectete si jeho manifesto, mnoho se ceho dozvite... dost tech zionistickych kecu hudsone! -
som nevedel ze sa da zabijat myšou alebo gamepadom. -
Běžte s tím dementem už někam! Jsem si myslel, že bleskař je rozumná osoba, moje chyba. *11* -
Neni nad to srovnavat starou zpravu s informaci, ktera vysla pred nekolika hodinami.
-
no zrovna dneska na FB profilu diabla pisou neco jineho :)
We're pleased to announce the Diablo III open beta weekend, which offers open access to all players with a valid Battle.net account! Beginning this Friday everyone is invited to log in and help us put the game and servers through their paces in this three day stress test as we march toward the game's release on May 15. . -
Diablo III
Diablo 3 Open Beta na vikend. Koukejte parit :) -
Update updatu: otevřená beta se plánuje :) -
Když se ti tu nelíbí, táhni zpátky na salaš a všem nám bude líp (i tobě).
Navíc:
http://us.battle.net/d3/en/blog/4963739/Diablo%C2%AE_III_Open_Beta_Weekend-4_19_2012#blog
Vzhledem k tomu, jakej hysterák jsi předvedl, doufám, že už jsi tu staženou betu smazal *3*. To teprve bude show! -
Diablo 3 Open Beta vikend!!!!!
http://eu.battle.net/d3/en/blog/4105609/Diablo_III_Open_Beta_Weekend_-20_04_2012#blog