-
tak třeba ve WoWku trénoval sbírání lootu z mrtvol
-
Hej, dneska vyšlo Blades of Time na PC.
Já ani nevěděl, že se to chystá. -
Haha. Ani WoW nebyl inovativni. Nemluve o faktu,ze lidi na forech si vzdy stezuji ,ze tahle a tahle hra je kopie WoW. Chteji neco jineho. A kdyz neco jineho dostanou,ti sami lide si stezuji (opet na forech) ze ve WoW to bylo lepsi a ze to same chteji i v teto nebo one hre. Tady nejde vyhrat.
Inovativni hry na trhu jsou. EVE Online treba. Je sice starsi nez WoW,ale diky neustalym updatum(zdarma) a neustalemu vylepsovani grafiky,vypada tak jak ma hra v roce 2012 vypadat. A stejne nema miliony hracu(za sebe rikam-bohudik!!!!) -
pí-a
-
Nebo taky proto,ze nikdo neni schopen prijit s opravdu inovativni MMO.Vsichni vicemene jenom recykluji zavedene principy a obcas prihodi neco noveho.
Verim,ze kdyby nekdo prisel s opravdu inovativním,kvalitne zpracovanym MMO,tak by tu sanci na sesazeni "krale" mel. -
Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...
''Kral'' nebude zrejme nikdy v zivote sesazen. Proc? Studio by muselo udelat to same co WoW. Totiz prilakat miliony lidi,kteri o MMO hrach v zivote neslyseli. A proc se to nestane? Protoze o MMO hrach uz je mnohem vetsi podvedomi nez drive. Uz to neni velka neznama. A o mnozstvi kvalitnich MMORPG titulu ani nemluvim. Dneska si clovek muze vybirat opravdu podle sve chuti. -
Taky myslím, že když bude mít hra něco málo přes milión stálých hráčů, tak si budou v EA mnout ruce.
-
Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...
Začal jsem hrát od 17.12., včera jsem zrušil Subscription, z toho poslední dva měsíce jsem moc nenahrál, udělal jsem si Sorc BM a od té doby nuda, ani legacy patch mě nějak nepodnítil si opět zaplatit. Já nwm, něco tomu chybí, málokdo to vydrží hrát víc jak 4 měsíce v kuse. Naše 30. člená guilda naráz odešla v březnu protože je nebavilo dokola progresovat jen 2 operace, pvp je zas nuda, protože má každá classa stejný skilly (stun, cc, ability jen s jinym obrazkem a vizuálním effectem). Kdokoliv kdo hru bránil byl jen ten, co ji hrál max 2 měsíce 5h týdně, nakonec i ti odešli...legions of lettow pomalu ale jistě vymírá, brzo bude ze standart light.., na czech forum 1 příspěvek za 5h..dead -
Tak psal jsem, ze pokud tahle coop singlovka bude mit nad 1mil v kvetnu je to uspech.
Pokud je ten udaj relevantni tak SW Tor v mych ocich uspel. Verim ze se tam po nejakem vetsim datadisku zas na mesic dva vratim abych to pak zas s klidnym srdcem na rok odlozil. -
Mít po roce a půl 1,3 milionu hráčů není žádná katastrofa. jistě, rozhodně je to daleko od sesazení "krále z trůnu", ale na vydělávání a hladký chod hry to stačí.
A to jediné mě jako budoucího hráče zajímá. *3* -
To je frajer ....
-
Já to říkal. -
Moneky island za suprovou cenu :) http://store.steampowered.com/sub/6183/
-
Nevíte, kdy se tak začnou prodávat (předobjednávat) special edice na Borderlands 2? Mam docela zájem o tu Ultimate Loot Chest Edition a nikdy ani zmínka :/
-
Díky oběma. *3*
-
Pravděpodobně vyjde až v pozdější fázi příštího měsíce.
Zdroj: http://bindingofisaac.wikia.com/wiki/Wrath_of_The_Lamb -
Dnes měl vyjít trailer a ve velmi blízké době i to DLC, ale nakonec se to asi trochu opozdí. Pokud chceš info přímo ze zdroje, doporučuju prošmejdit http://www.formspring.me/EdmundM
-
Podle herního obchodu GameStop vyjde Guild Wars 2 dne 26. června 2012.
Neni to jeden z tech obchodu, podle ktereho D3 vyslo uz v prosinci 2011? -
mozno to pomoze, a dalsie CoD uz nevyjde *14*
-
psalo se to tu *4* jeste tam byla zminka o tom ze aby ho okoli z neceho nepodeziralo tak pouzil jako zaminku ze hraje porad WoWko *5*