-
Ne nadarmo si asi říká právě ucho, ale v pohop když ucho řekne že to je normální takhle to funguje a takhle se to dělá... tak asi to bude normální. -
Co ti mám na to, ucho, napsat? Snad to, co tak rád píšeš ostatním: Nepochopil.
"No a pro jiné hodnocení může být víc důvodu: hodnotí to někdo jiný, výsledné hodnocení může vznikat dle jiných pravidel, hra časem zraje (tedy i její hodnocení)"
Ano, k cizímu textu někdo namontuje jiné hodnocení, proškrtá a vhodně doplní tam, kde rozdíl slov a známek bije do očí, a ejhle - vzniká "nová" recenze (podle tebe). Výsledné hodnocení se opravdu tvoří podle jiných pravidel, možná by ti mohly napovědět linky na obchody po straně upravených recenzí. A že hra časem zraje? Některé opravdu možná zrají. Jisté je, že za těch pár hodin nebo dní, po kterých se okopírované články na Hry.cz objevují, určitě nestihnou přezrát*4*
Pokud ti podobný kanibalismus kuchání textů nevadí, musím jen zopakovat, co jsem ti nedávno už psal – my dva pravděpodobně žijeme v jiném vesmíru. -
Nějaké autorství letí nahoru komínem...
Verdikt stejnej hodnocení jiné...
Tak jsem zvdavý, kdy to tu promáznou *12* -
Autor dostane zaplaceno jednou a svou práci "prodá". Někdo jiný ji pak může upravit do obecnější podoby.
No a pro jiné hodnocení může být víc důvodu: hodnotí to někdo jiný, výsledné hodnocení může vznikat dle jiných pravidel, hra časem zraje (tedy i její hodnocení), při nové recenzi se tam prostě něco střelí, co nemusí korespondovat s názory většiny, ... prostě s odstupem času můžou být názory na hru jiné.
To hodnocení není něco, co danou hru definuje a musí být všude stejné. To se prostě jen někdo snažil oznámkovat/zhodnotit pomocí čísla. Je normální, že se dotyčný ne vždy trefí do názoru všech. -
Připomeňte si začátek prvního dílu Tomb Raider ve webovém prohlížeci.
Ty vole slušně jsem se do toho zasekal. Každopádně v té hře vždycky bejval FPS mod? Je totiž parádní a dává tomu novej rozměr. -
To je síla. Snad za psaní sem aspoň všichni autoři dostávají zaplaceno dvakrát, když už musí dvakrát přemýšlet i nad hodnocením.
Edit: S velkým vypětím sil jsem dokonce objevila hru, která má na Hrách nižší hodnocení než zde. Čím si to zrovna Evolve zasloužilo? -
Tenhle hnůj už se tu někdy řešil, pak tady něčemu věř, hlavně jak hned prskaj když jim člověk něco řekne škoda námahy tohle řešit.
-
Planescape Torment – alternativní recenze
Všichni, kteří nebyli spokojeni s recenzí na modernizovaný Planescape Torment, který tu dostal 5/10, si můžou jít spravit náladu na (zřejmě) sesterskou stránku Games s názvem Hry.cz. To je portál, který přebírá texty recenzí a dojmů z Games a upravuje je na tělo svému komerčnímu účelu přepisováním a sem tam nějakou změnou číselného hodnocení.
Planescape tam dostal 91 %, to je první dobrá zpráva pro všechny nespokojené. Článek je totálně překopaný, největší kritika zmizela a místo ní jsou zařazeny obraty jako "zážitek, jaký by si žádný fanoušek dobrých her neměl nechat ujít" nebo "běžte si to koupit". Nepodepsáno, původní autor vykuchaného torza Ondřej Švára nezmíněn a text přepsán do královského plurálu nejspíš kvůli potlačení nepatřičných myšlenek okolo autorství. Tak pěkné počtení přeju. -
Xzone koupil hrej
-
Tomb Raider v prohlizeci.
http://xproger.info/projects/OpenLara/ -
Ptákovina, ale pobavila. :)
https://www.youtube.com/watch?v=C8rFnefnKhA -
Outlast 2 Trailer
https://youtu.be/EOrTuPljfPU
Kdo by neveděl tak COD:WW2 bylo konečně officiálně oznámeno! ( bude i živý stream středu 19:00 s více infem)
Ještě abych nezaopoměl Outlast2 bude mít i DRM free verzi na Gogu. -
jo, to tam maj uz celkem dlouho skoro v kazdy druhy vete *1*
-
Eurogamer už nefinancuje xzone? Zavítal jsem tam po dlouhé době a koukám, že snad v každém článku je "koupit na Alza"
-
Možná není problém v tom, že by postavy a animace byly tak hrozné, ale spíš v tom, že prostředí a nasvětlení se fakt povedlo. Potom to vypadá, jako když někdo do Skyrimu naplácne něco, co za deset minut spáchal v 3D studiu MAX. Prostě kontrast ve kvalitě.
Ale jestli skutečně začali osekávat grafiku, tak se jim to ještě může podařit sladit. Sice tím pro hráče méně příznivým směrem, ale možná skoro lepší, než kdyby na mě v realistickém živoucím lese vyskakovali papundekloví zajíci. -
Little Nightmares poběží na PS4 v rozlišení 1080p při 30 fps, na PS4 Pro v rozlišení 1620p při 60 fps.
tak už to není ani to Dynamic 4K Gaming, jak slibují reklamy -
Skoro jako by od stálého bleskaře převzal dočasně službu jistý redaktor, kterého z obavy o životnost tohoto příspěvku nemůžu jmenovat, což je smutný. *4*
-
podoba sa to cca na witchera 1 :)
-
Jistě, pokud byl upgrade, musí následovat downgrade. Podle hesla "What goes up must come down", jestli si teda tenhle Newtonův zákon pamatuješ z angličtiny.
-
DoW III beta
Kdo zapomněl, tak běží otevřená beta. Klíč přišel během 5 minut.
A za mě osobně zatím skvělé. Je to takový hybrid mezi 1. a 2. dílem.