Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    EA jsou mistři ve zkoumání hranic toho, co ještě fanoušci sérií od jejich developerů ještě vydrží a skousnou.

Origin? On disc DLC? Barevně odlišené konce?

Uvidíme, co dál...
  • EA to v bitvě o zlaté lejno dopracovalo až do finále! Bude nejhorší společností roku 2012 podle...

Banku nemohu hodnotit, ale EA to i tak dám. Protože zatim každá hra pod EA leda kvalitou upadá a vznikaj násilná ždímání peněz. Přesně kvuli takovému přístupu máme internetové pirátství v takové míře.
  • EA to v bitvě o zlaté lejno dopracovalo až do finále! Bude nejhorší společností roku 2012 podle...

Banku nemohu hodnotit, ale EA to i tak dám. Protože zatim každá hra pod EA leda kvalitou upadá a vznikaj násilná ždímání peněz. Přesně kvuli takovému přístupu máme internetové pirátství v takové míře.
  • pokud hraješ za recon třídu, měl jsi, resp. máš možnost si sednout na svůj vlastní lMicro Air Vehicle, který je ale určen k průzkumu, ne transportu, a pomocí něho vyletíš tam, kam by ses normálně nedostal. a nejvíc skvělý je, že mi javelin fungoval i při vystřelení proti zdem, prostě je proletěl, vystoupal a zasáhl cíl. na stíhačkách asi testují energetické štíty do 2143 bo co, protože aa střely explodují hned za stíhačkou *1* z tanků udělali obytný přívěs, teď sundat tank není výzva, ale 1-3 killy zdarma. dřív člověk obíhal tank s rpg, aby střílel do zadního pancíře. teď stačí 1-2 javels
  • Hairy_Ass
    K těm velkým a úžasným odhalením jsem už trochu skeptický.
  • Britský žebříček prodejnosti 13. týdne roku 2012 vedou tituly od EA: 1. Fifa Street, 2. Mass Effect...

Mohli by rict ze vydaj skutecne ME3 jako RPG a tohle byl jen akční teaser :-D
  • No, to je hezké. Zvláštní, jak patch 1.2 Skyrimu udělal povyk přímo pekelný, ale BF3 bugfest už nikoho nezajímá nebo ne dost na to, aby se hlasitě ozýval.
    A sice nevím, co to je MAV výtah, ale zní to důležitě *1*
  • braveman
    Díky za tip, skvělá víkendovka *3*.
  • smejki

Charitativní dražení podepsaných krabic Alpha Protocol a Dungeon Siege 3

https://twitter.com/#!/Obsidian_Ent/status/186949079887118338
  • Spousta slibu a z tech zasadnich veci fakt nic nezlepsili jen to vic po... no pokazili... dokonce i ta pitoma TV raketa porad obcas znici vrtulnik.
  • Neopravili MAV výtah, rakety vzduch-vzduch jsou vůči stíháčkám k ničemu, protože nedávají žádné poškození. A úpravy snad všech zbraní a příslušenství ve hře, polofunkční SOFLAM a ještě podivněji se chovající Javelin než dřív... Patch dělal několik set úprav, z čehož velká část patří spíš do bugů než oprav *13*
  • Mechwarrior_bw

Taktická hra Takedown od designéra Halo: Reach na poslední chvíli dokázala získat potřebných...

super ! vyzeralo to všelijako ale podarilo sa ....
  • A co ten patch že dělá? Nechce se mi špinit browser stránkami EA.
  • Ani se nedivim... nesmrtelny soflamy a stihacky jsou peknej oser (rizene rakety davaji stihackam rovnych 0 dmg). 1 hit 1 kill TV raketa mi taky prijde trochu zbytecna.
  • *1* *1* *1* *1* Já doufám, že do podzimního balíčku ano, po posledním jsem to odinstaloval a rozjedu to zase až bude hnusně
  • I Bioware prý na akci PAX East připravuje ohlásit něco velkého a úžasného. Týkat by se to mělo...

ten predem oznamenej spinoff ? :)
  • Kdy se majitele PC prosim dockaji patche co opravuje chyby posledniho patche?
  • turgingpoint

I Bioware prý na akci PAX East připravuje ohlásit něco velkého a úžasného. Týkat by se to mělo...

Indo Indo Indo Indoktrinace!!!! prosím!
  • rancor1223

Majitelé X360 verze Battlefield 3 se dočkají nového patche (v1.04) v průběhu tohoto týdne.

Šťastlivci, co já bych za to dal kdybych ten patch neměl tak dlouho...
  • Čemu pak asi bude sloužit doména XboxFL.com, kterou si Microsoft zaregistroval?

Najskôr to bude nová doména pre Fan Labs, asi to MS ide rozšíriť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit