Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je jak s cigaretami. Všimni si, že na nich je napsáno "Kouření může zabíjet." Může. To protože tu pořád je nezanedbatelná část těžkých kuřáků dožívajících se relativně vysokých věků. U PC her je jen obrácený poměr...asi.
  • "Varování: Vystavování se násilným hrám je spojeno s agresivním chováním." Podobné štítky...

Takove nalepky by nemeli lepit na hry, ale spis na ty politiky. U me urcite takova paka agresi zpusobuji.
  • "Varování: Vystavování se násilným hrám je spojeno s agresivním chováním." Podobné štítky...

Pche! A co všechno to násilí v Tom a Jerry seriálech/filmech? To jim nevadí. Sakra, snad 50 % podobných kreslených filmů staví na (ač komediálním) násilí.

V USA si už môžu dať aj na rodný list varovanie, že žiť v krajine s takovou mentalitou je spojené s agresívnym konaním.

Až získají aspoň jeden z těch vědeckých důkazů, kterými se tam ohání, tak si to tam klidně můžou dát.
  • Rufflebutt se oblékla ve stylu Motoko Kusanagi z japonského trháku Ghost in the Shell.

Mrknete na spiffzaya. Ma jedny z nej kostymu z herni i filmove sceny.
  • Rufflebutt se oblékla ve stylu Motoko Kusanagi z japonského trháku Ghost in the Shell.

Feti5 pro games.cz?

s tou cenzurou si taky... no vite co...

Cenzurovat slovo feti5? Proboha proc?
  • Snad to je stejny pripad jako s DOOM 4, kde byly podobne dohady o zruseni a PR jen trochu trvalo, nez si toho vsimli a oficialne to popreli.
  • Možná zrušili PREY 2

Viz. http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-23-prey-2-cancelled-report a http://xbox360.ign.com/articles/122/1221518p1.html

Škoda.
  • Rise of Flight slevy

Hele, jestli tady nekdo uvazujete o placeném obsahu do ROF, tak na riseofflight.com maji zrovna hezké slevy, Iron Cross Edition za 10$, 50% na všechny letadla...

Doporučuji, Rof je IMHO v současnosti nejlepší a zdaleka nejhezčí historický simulátor.
  • Marquis

Ubisoft s sebou na letošní Pax East (6.-8.dubna) přiveze Assassin’s Creed III, Far Cry III, a Ghost...

A alespoň jeden přiblbý obrázek z BGE2. Doufejme. Poslední dvě E3 jsem marně BGE2 vyhlížel, až to začíná být smutné...
  • MrSanta

Kompilace Hitman: Blood Money, Hitman 2: Silent Assassin a Hitman: Codename 47 na STEAMu za krásných...

Ajaj, tahle Square Enix akce přichází ve velmi nevhodnou dobu... The Last Remnant konečně za přijatelnou cenu a jestli se ještě dostane do individuální akce i DE:HR. Chjo, zase další nákup do "šuplíku" *1*. To mám zase o čem přemýšlet do konce víkendu...
  • Spades
    Tak si představ, kdyby ti nedovolili vylézt nahoru, pokud si nepřiplatíš - a taky by chtěli zaplatit za některé úchyty v prostřední části
  • To je trojka žeano? Docela mi chybí, ale stejně pro mě vede dvojka :-)
  • EVE fanfest stream

Kdyby se někdo nudil http://fanfest.eveonline.com/en/stream/free
  • BGEE

Tak je potvrzeno - Nové BGEE vyjde nejen na PC, ale i na IOS (Ipad 1,2,3)
    viz. Trent Oster tweet.

"Trent Oster ‏ @TrentOster Close
    @DreadGazeebo iOS is not the only platform for #bgee #baldursgate So far we've committed to PC and #iPad 1,2 and 3"
  • Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...

24.12.2011 bola na Amazone za 10$ *5*
  • Vakek

Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...

Human Revolution byl ve slevě na green man gaming za nějakejch 12€....tudíž docela good *2*
  • Nekompletní

Taky jsem ten pack kdysi koupil. Ovšem část dobrýho pocitu vyprchala, když jsem zjistil, že tam není díl Contracts! Tudíž žádná celá série. *16*
  • Milda8

Naštvaní ptáci dnes vyletěli do kosmu, kde si pohrávají nejen s gravitací a vakuem - Angry Birds:...

Dnešní Ekonomika+ na ČT24, Martin Bach tam o tom něco kváknul *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit