Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn

BioWare prodlouží konec Mass Effect 3!!!!

http://ps3.ign.com/articles/122/1221273p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=twitter

YES, YES, YES, YEEEEEEEEEESSSS!!
  • Právěže nemám :), čekal jsem aspoň fialovou a růžovou
  • Hlavní hrdinka Bayonetta se objeví jako hratelná postava v onlinové akci Anarchy Reigns.

bayonettu jsem skoro dohrál a byl to docela nářez, ale vůbec nic jsem si nevycraftil
  • Jak se od sebe zasadne lisili? Nemas rad oranzovou, modrou nebo cervenou? :-))
  • Cahir
    Scénář se může při vývoji měnit, stejně jako mnohá další rozhodnutí. Spousta z těch žvástů jsou z doby, kdy byla hra stále ve fázi vývoje. Navíc by tvůrci mohli říci, že podle jejich interpretace je jejich začlenění do příběhu dostatečně silné atd. Zbytek lze jen těžko označit za klamavý, maximálně tak vyhypovaný. Tyhle tvoje připomínky by tam každý smetl ze stolu, je to naprosto běžná praxe. Uzavřeli snad někde autoři smlouvu, že hodlají dostát všemu, co se kdy objevilo v souvislosti s jejich hrou na internetu?

Nesouhlasím s tím, že o ostatních hrách nelžou tímto způsobem. Lžou často i více o každém druhém AAA titulu. Prostě a jednoduše ti bylo jako vždy nakecáno, že přichází nejlepší hra všech dob, která tě uspokojí ve všech směrech. Některé uspokojila, jiné ne. Ale zatímco někteří z těch, které neuspokojila, nad marketingovým oddělením jen zhnuseně mávnou rukou, několik jedinců, pravděpodobně přistanuvších z Marsu, jsou toho názoru, že se kolem jejich libostí a nelibostí točí svět a že mají právo na odškodné a dozajista i dopis se srdceryvnou omluvou.
  • Pořídili jste si Mass Effect 3 přes EA Origin či Amazon a jste nespokojeni s koncem hry? Zkuste...

Je blbost zadat za spatny konec zpet penize, opravdu, ale konec skutecne podelali - prijde mi, jako kdyby Bioware schazela kapacita, spousta klicovych vyvojaru jiz od Bioware odesla a nyni se ceka na dalsi... (Uz je nebavi poslouchat zvasty kravataku z EA ?)
    Nakonec zbude z Bioware jen nic nerikajici znacka, ktera pomalu ztrati svuj lesk a EA si do ni dosadi sve lidi.
    Cas jit dal.
  • Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.

To už se říkalo třeba při vydání MGS2 a GT3...
  • rancor1223
    Já netvrdím, že ho chápu. Ale to že ti RedBull dá křídla je nadsázka. To že Rachni budou mít obrovský vliv na finální bitvu v ME3 je lež.
  • Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.

jasně jasně, to už se říkalo před 20 lety :)
  • To říkám jen proto, aby sis uvědomil, že vůbec zákon o klamavé reklamě nechápeš. Je to o hospodářské soutěži.
  • Po každým vypitým Redbullu budu chtít vrátit peníze, zatím mi žádný nedal křídla.
  • rancor1223
    Jestli se nepletu tak podle českých zákonů mám na vrácení produktu právo z důvodů klamavé reklamy. Už jen proto můžu chtít peníze zpět. A že toho nakecali... *7* To jediný a dostatečně smysluplný důvod chtít peníze zpět. O ostatních hrách toho taky nakecají spoustu, ale rozhodně nelžou tímto způsobem a když už tak to vyplyne třeba z videí ještě před vydáním.
  • Cahir
    Harrier: Naštvalo mě, že nevím, co se na konci knižní ságy stalo s Geraltem! Sapkowski, naval prachy zpátky, protože mě obsah tvý knihy neuspokojil a ty ty knihy přece píšeš pro mě, takže skákej, jak já pískám! *7*
  • kdyz jde o nekompletni hru tak proc bych nemohl chtit penize zpatky ? :P tohle melo byt velky finale a podle toho co ctu je to velkej fail :P
  • Cahir
    Tak tyhle sliby jsou vskutku trapné, to uznávám. Hype jsem nesledoval a nikdy nesleduji. Ale to nic nemění na mém názoru, že na peníze nemáš nárok - dostal jsi podle autorů úplnou a vyladěnou hru, jejíž obsah jsi prošel. Že se ti nelíbila je věc jiná. Mně taky naštval Skyrim a Fallout 3, které se taky hrozně moc v realitě rozcházeli se sliby, které je provázeli před vydáním... A dělá to tak skoro každá hra. Je to stejné, jako když tě u každého druhého holywoodského blockbusteru masírujou tím, jak bombastické, propracované bla bla to bude a nakonec prd. Příště si holt rozmyslíš, jestli do nich prachy investuješ. Jsou to oni, kdo každým svým dílem ztrácejí/získávají zákazníky svých potenciálních titulů.

Ale chtít peníze zpátky? *1* To může jen vypatlaná BW komunita.

Co jste to za pochybnou generaci hráčů a lidí vůbec?? Dohrál jsi Gothic 1? Tam se taky nedozvíš, co se stalo s hrdinou ani se světem a postavami. Autoři to tak prostě chtěli. A to tehdy ještě opravdu nevěděli, jestli bude nějaká dvojka. Takových her, filmů, knih jsou kvanta! A že ti nějakej mamažer mazal med kolem huby přesvědčujíc tě, že tě čeká nejlepší herní zážitek všech dob? Vítej v reálným světě. Příště si raději počkej na recenze, případně na názor kamaráda Kamila.
  • Cahir
    Očividně jsi nepochopil, že můj příspěvek není o konci, ale o tom, kdy je oprávněné chtít peníze zpátky a kdy ne. Takže nemáš zač.
  • rancor1223

Pořídili jste si Mass Effect 3 přes EA Origin či Amazon a jste nespokojeni s koncem hry? Zkuste...

A proč bych neměl chtít vrátit peníze? Celou dobu na nás BW sype klamavou reklamu, lže jak když tiskne a pak dostaneme to co jsme dostali? viz. Seznam slibů: http://goo.gl/qBws0
    Co mi řekneš na tohle? *7*
  • Tak oni konce komentujou uz i lidi, ktery ho jste nevideli? Jestli ses peclive vyhybal spoilerum, tak nemuzes vedet co je na tom konci divnyho, tudiz se uz prosim ke konci nikde nevyjadruj. Dekuji.
  • Pořídili jste si Mass Effect 3 přes EA Origin či Amazon a jste nespokojeni s koncem hry? Zkuste...

ono to pravděpodobně není jen kvůli konci takhle si to nazval novinkář
  • A zkoušel si už i druhou a třetí možnost konce? Po prvním konci jsem byl docela spokojený, nebylo to tak dobrý jak jsem čekal, dost věcí mi tam chybělo, ale nevadilo mi to, pak jsem bohužel ze zvědavosti zkusil druhou možnost konce a byl jsem zhnusen... (kvůli tomu jak se od sebe lišily)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit