Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předobjednávka Steam verze výborného samostatného datadisku Shogun 2: Pád Samurajů na Green Man...

Zo života buzeranta *4*
  • Ringwraith
    Řeknu to asi takhle, ony hry už mám z předchozích slev.

Ale doufám, že tam některej další den švihnout pořádnou slevu na Human Revolution.
  • .

Řeknu to asi takhle, fanoušci jedné skvělé stealth akce (respektive celé série) zapněte steam a bouchne vás to do očí. (Kupuju celej pack za 5 €)
  • genki.sudo

Fanoušci Call of Duty 4 musí s prosíkem o remake, jenž by byl jediným řešením proti hackerům...

Čo to je za blbosť ? V čom by bol riešením ? Čo si pametám tak tam bola tiež hromada cheatujúcich blbečkov...
  • GamesTV dnes nabízí např. behind the scenes video z techdema Quantic Dream, ve kterém vystupuje...

konecne vyuzitie
  • Ringwraith
    Sorry brachu, bylo ráno, nestíhal jsem, měl jsem hlad a musel jsem se ještě jít sprchovat - nuže nezbývalo než vyjádřit svůj názor takovou rychlou, ač nevhodnou, formou.

Teď mám pauzičku, zašel jsem si na tortilu s gyrosem (heh, taková míchanice světové kuchyně) a už se citím skvěle. *3*
  • MikeiXX

Angry Birds Space

Dnes vyšla další hra z řady Angry Birds od Rovia, tentokrát z vesmíru. Určitě by si to zasloužilo minimálně zprávu do bleskovky. *4*
  • Marquis

Steam verze výborné strategie Men of War: Assault Squad je na Green Mang Gaming ještě pořád (čtvrtek...

Green Mang Gaming... to zní jako skvělý čínský rip-off...XD
  • Cahir
    Vždycky, když už tě začínám brát vážně, tak se takhle shodíš. Oba víme, že jsi ME sérii nehrál, takže tebe žádné prachy trápit nemusí. vlastně pokud si dobře vzpomínám, nehrál jsi žádnou jejich hru. Ale vždycky jsi nejhlasitější
  • Ringwraith
    Supéééér brácho, taky se nemůžu dočkat, až jim budu moct vysolit prachy.
  • Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.

mozna deset let zpatky v boomu 3d grafiky sem se o tom taky dohadoval s kamosem, jen casem mi doslo ze to neni jen o vykonu, ale i o lidech kteri nejsou schopni vyrobit tak detailni modely/textury/animace/UI postavy tak aby ji bylo mozne zamenit s clovekem
  • No jo, taky mě baví lézt po jisté konkrétní horolezecké stěně v Holešovicích, ale protože tam jsou strašná pravidla, budu tam taky lézt a neplatit.
  • MickeyMutant
    Nečetl a nedá se nic jiného než souhlasit.

Jenom jsem vyjádřil svou obavu, že pokud tam bude x krát víc dialogů než v původním Bioshocku, tak to bude příšerně ukecané.
  • MickeyMutant
    Tak to jsi to pochopil jinak než já. Podle mě jen mluví o tom, že přídavky fanouškům vnesou trochu víc světla do osudu světa, ale nikde nepíše o prodlužování nebo dokonce předělávání závěru hry. Spíš to vypadá na "kupte si naše přídavky a dozvíte se něco víc".

Pak ještě mluví o tom, jak členové jeho Mass Effect týmu hrozně tvrdě pracují a přitom bedlivě naslouchají reakcím fanoušků na svých fórech, které nabádá ke "konstruktivní kritice". To je termín, který mě vždycky spolehlivě pobaví, protože byl v minulosti našeho státu znásilněný ze všech stran.
  • Spades

BioWare prodlouží konec Mass Effect 3!!!!

Jestli za to budou chtít peníze, tak u mě skončili...
    Ano, stále budu hrát jejich hry, protože mě baví, ale už za ně nedám ani korunu...
  • Schválně, kolik placených DLC to bude trvat :-)
  • Na vylepšené verzi Baldur's Gate bude spolupracovat pět vývojářů, kteří makali na původní...

Jen se napapej ovečko...
  • Vtipalek no *1* .
  • Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.

Chudák. Asi konzolista *6*
  • MrSanta
    Že se někomu nelíbí konec nějakého díla neznamená že má právo žádat vrácení peněz. Takovejch děl už bylo a bude. Třeba takový Heavy Rain - slibovali hutnou detektivku s pořádným příběhem a vylezla z toho hra s připitomělým příběhem a ještě tupějším koncem. Nějak jsem si nevšiml, že by se hráčům vraceli peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit