-
!!!!!PAYDAY!!!
poslední chvíle na stáhnutí Payday ze steamu zdarma!!! Aspoň mě se to tam ukazuje :) -
Prý na kameru natočený teaser God of War 4...no, stejně jsou to záběry o ničem, i kdyby to byla...
to su nejake artworky z ghost of sparta! trááááááááápne *10* *10* -
Nějak takto by mohly vypadat chodby v Doom 3 na CryEngine 3.
jj..taky sem čekal něco lepšího -
Prý na kameru natočený teaser God of War 4...no, stejně jsou to záběry o ničem, i kdyby to byla...
!!!!!!!!!!!!!!!! *8* !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nějak takto by mohly vypadat chodby v Doom 3 na CryEngine 3.
možno budem jediný ale mne tiet screeny pripadajú omnoho slabšie ako z Doom 3. Vyzerá to hodne amatérsky, sterilne, dizajn je slabučký... takto D4 určite nebude vyzerať (naštastie). -
No, pokud se dobře pamatuju, tak se ty kupony daly využít, i když ta hra byla ve slevě. Hra byla slevněná třeba o 50% a na to se dalo ještě využít kupon.
-
Rayman Origins Demo už mám dohrané a musím říct, že je to super. A není to vůbec jednoduché, pokud chcete jet na 100 %. Audiovizuální i hratelnostní stránka je parádní...
-
Snad jsem to tu nepřehlídl
Rayman Origins podle Steamu vychází na PC už 29. března. Pro zájemce je zatím k vyzkoušení demo, který je už dostupný, rovněž prostřednictvím Steamu.
A jedna osobní z dneška. Alan Wake je na PC dostupnej od 1. března i prostřednictvím krabicovky. Na kamenný prodejně Game mě v předprodeji stál stejně, jako na Steamu (700 CZK), ale oproti digitální verzi jsem dostal navíc hezkou krabičku, manuál včetně stručnýho popisu postav, audio cd se soundtrackem, pár pohlednic, plakát a samolepky. Každopádně se krabička povedla a bude se vyjímat na skříni - a za stejný prachy, jako digitální, takže kdo ještě nekoupil na Steamu, rozhodně doporučuju. Kdo by měl strach, že nebude mít hru ve svý Steam kolekci může bejt v klidu. Krabicovka se rovněž instaluje přes Steam (kde jsou ty časy, kdy si člověk koupil hru, nainstaloval ji a hrá - bez nějakejch dalších serepetiček alá Steam *9* ) -
Nějakému 3DS nadšenci se zřejmě nelíbilo ovládání handheldu a tak vymyslel způsob, jak ho...
Má ho v kabátku a stejně to pro pohodlné hraní nedostačuje .... :/
Když ovladač , tak taky handheld připojený k TV .... -
Rozhovor s Honzou Herodesem & Radkem Friedrichem (audio)
http://poklady-z-popelnice.blogspot.com/2012/02/rozhovor-s-honzou-herodesem-radkem.html -
Kutil si doma sestavil perfektní automobilový simulátor pro hraní Gran Turismo (a jiných závodních auto her)
This video is no longer available because the uploader has closed their YouTube account. :( -
jde ten mod nekde stahnout?: ja chvilku hledal a nic sem nenasel
-
Nejlepší! *1* Z celý tý Ctulhu ságy jsem byl hotovej. South Park jede.
-
Bukkit tým se oficiálně připojil k nezávislému studiu Mojang (Minecraft).
good -
http://www.youtube.com/watch?v=s1a0W_0oW74
-
http://www.youtube.com/watch?v=3xYHsyCyDvs tahle verze je lepší *15*
-
ÚÚúúú bejby, bejby, bejby...
-
Mno hlavne pusobila dojmem,ze ten utok reaperu je v ceku pohodicka.Naprosto tomu chybela nejaka atmosfera,napeti.
Na to,ze to mela byt ultimatni hrozba,celkem slabota.
Snad to v plne hre bude lepsi. -
Steam verze Duke Nukem Forever za necelou stovku: kupovat můžete do něděle 13 hod na Green Man Gaming.
Tak napríklad ja som tam mal splnený len jeden jediný achievemen z hry, ktorú som vlastnil už predtým (Red Orchestra 2) a Valve mi tesne pred koncom akcie bez slova poslalo Portal 2 *4*
Úplná nechápačka, čumel som jak puk...
Btw, keby niekto chcel, stále to mám na výmenu. -
Justin Bieber se nějakým způsobem stane součástí basketbalové herní série NBA 2K.
Jupí *1*
A teď zcela vážně *11* *11* *11* Ještě, že je mi basketball šumák, jinak bych se asi dost zhrozil *15*