-
DLC From Ashes přinese postavám ve hře Mass Effect 3 alternativní výstroj.
Zeptej se piratu ti patchanti uz ME3 tahaj z netu a maj crack *16* *10* -
Jo, vtipný. *15*
-
To jeste existuje jo?Ja myslel,ze tohle se provozuje uz jen u "mobilnich" pripojenich od frajeru jako je t-mobile,kyslik atd.
-
Blizzard Entertainment propustilo 600 zaměstnanců. Nebojte se, 90% z nich nesedělo ve vývojářských...
Já myslim,že by naopak měli vyhodit všechny ty,co maj vyvoj Wow posledních pár let na starosti. -
Ale teď vážně, jsem zvědavý jakou roli bude mít Conrad. Doufám, že bude u Cerberusu a budu mu moct dát po čuni *15*
-
ME3
Ano a bude tam romance s Harbingerem a v týmu bude Conrad Verner,Blasto,biotický bůh a turianský radní -
DLC from ashes
a je to vskutku tak, dlc pro mass effect 3 přidá do hry možnost hrát za Sheparda. -
Ne je to ještě snažší. BG a spol už sice vlastním několikrát z různých míst, ale rád bych je měl oficiálně ve své steam kolekci na kterou jsem se během několika posledních let zaměřil.
-
Jednoduché.Chtějí očividně DRM a chtějí aby je kamarád viděl,že hrajou best game.
-
Uncharted 3 problem s on-line hranim
HEEELP!!! Cau, chci se zeptat jestli nemate nekdo stejny problem s Uncharted 3 on-line. Pri loadingu do predsali (synchronizace dat urovne/navazuji spojeni) prestane hrat hudba a cela PS3ka zamrzne, neprideli to ani adresu a do on-linu to nepusti jen zasek PS3ky. Ostatni hry on-line (GT5/FIFA11) funguji v poradku i Uncharted 3 single hlavni pribeh. Tohle se projevilo dva tydny zpet a ted posledni dva dny. Vcerejsi patch 1.06 nepomohl od zamrzani. Vim o trech lidech kteri maji stejny problem, nikdo nevi co s tim a U3 radsi uz nehraji aby si neposrali konzoli. Reklamovat konzoli je blbost kdyz jedou ostatni hry a hrou to taky neni kdyz singl funguje, zavada jak svina. Jsem klidnej clovek ale tohle me dost vytaci. Do rite U3 on-line chcu zase hrat :( -
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate, ale i Planescape: Torment, Temple...
Ta zprava v originale je vazne debilni. Povazovat Planescape, ToEE a Icewind Dale za "Bioware classic games" je urazka zminenych her. *10* -
A na GamersGate je zrovna kolekce BG1+2,ID1+2,PT a ToEE za 150 Kč - taky bez DRM, ale (patrně) bez bonusů. Hledej: Dungeons & Dragons Anthology: The Master Collection.
-
Na STEAM očividně míři nejen první a druhý díl Baldurs Gate, ale i Planescape: Torment, Temple...
proč by si to někdo kupoval na steamu, když na GOGu jsou bez DRM? tohle teda nechápu... -
Dnes v 19:00 expirují kupóny se slevami, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....
Ty kupony si můžou strčit někam, když v akcích bývají slevy o desítky procent vyšší. Mám jich snad 20 a všechno výsměch. S tímhle mě Valve nasralo, jinak mám ty jejich akce rád. *16* -
Produkt Key
Na win 8 je produkct key: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8 je napísaný vo FAQ. Tie asi nikdo nečíta :) -
Dnes v 19:00 expirují kupóny se slevami, které jste mohli získat v rámci vánoční akce na STEAMu....
Pokud to ještě stihnete, tenhle člověk/skupina nabízí zdarma kupony: http://steamcommunity.com/id/sucoupons/inventory/ -
Kdy? Kdy? Kdy? Sice jsem měl plán, že v blízké době budu kupovat pouze Risen 2, ale tohle si ujít nenechám. -
Oputávka na příští číslo OXM láká nejen infem o Halo 4, ale i odhalením "zabijáckého pokračování"...
Nemá to být spíše upoutávka ? -
Ještě že jenom expirují, já už se bál že skončí jejich platnost.
-
Píšou, že expirují kupóny s 50% slevou, tak je jasné, že ostatní nee *3*