Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Chybí jen mačeta :)
  • smejki
    Jsem na drogách, nebo se mi skutečně na Steamu samo stáhlo demo Rayman Origins a dokonce se mi vecpalo do kontextové nabídky v traybaru? Srsly WTF?
  • Do seznamu sběratelských Mass Effect 3 předmětů přibyla peněženka.

Že by vzorový Bloatware ? SR3 mi po čase hraní taky vypisovala že mermomocí chce víc paměti a to mám dnes standartní 4GB a 32Bit Windows ...
  • Urug

Další várka obrazových materiálů, které údajně pochází z DOOM 4.

Tyvole Trejo...
    http://i.minus.com/ii3KyL9VjuzWd.jpg
  • Já si pamatuju na quest for glory 4 jak se mi nikdy nechtělo do lesa :) a to byla kreslená point&click adventura a umřit šlo snad na každý obrazovce deseti způsobama.
  • Co si pamatuju tak když se snažil platit, tak něco pařil na tom omni-toolu, tak buhví jak kredity vypadaj a kde se schovávaj.
    Ale co mi přišlo divný bylo to, že se statusem intergalaktickýho špiona člověk nedostal ani vindru. Loď musel víceméně ukrást bejvalýmu šéfovi a výbavu pozbírat po opuštěnejch planetách. To i bond dostal nějákej ten milion do kasína. *1*
  • Xko je hodně specifická a pomalá hra. Hodně pomalá. Sice později získáš rychlejší lodě a taky jakési turbo, ale obecně je ta hra spíš pro hračičky.

V tomhle i dnes vede Freelancer. Prý ujde i Evochron Mercenary (viz Steam).

Starlancer a starší hry (Freespace 1 a 2, X-Wing hry) už jsou na dnešní dobu fakt zastaralé (vizuálně, interface, někdy nutnost joysticku), u nich si to musí každý posoudit sám. Jsou to dobré hry, ale prostě už staré.
  • MidnighT91
    Jo vypadá to že nakonec asi zase skončím u freelancera... Je to fakt jediná hra kde jsou roje asteroidů, mlhoviny, atd prostě opravdu rozmanitej, velkej vesmír.
  • No, nebo Discovery, že?
  • MidnighT91
    Nehrál jsem žádnou opravdu děsivou point and click adventuru... Jasně mají hutnou strašidelnou atmosféru ale všechno je v nich statický... Dokud tě aktivně nepronásleduje nějaká neznámá entita tak to není strašidelný...
  • ucho
    peněženka na kreditky... :)
  • Trol.internetovy

Do seznamu sběratelských Mass Effect 3 předmětů přibyla peněženka.

A nejsou náhodou v Mass Effect 3, potažmo v celé serii jako platidlo kredity? Tudíž samotný nápad na peněženku vypada tak trochu zoufale a... už mlčím, upalte mě. *13*
  • No tam ani moc armádu nemáš. Máš takovou "mothership" která má hangár a pak pár stíhaček, přičemž každou stíhačku musíš osadit pilotem a mám takovej pocit že jsem jich neměl víc než pět včetně různejch nabalenců z misí.
    S tim že každej pilot měl vývojovej strom se schopnostma (rychlost, manévrování, bonusy k různejm zbraním) a myslim že jsi mohl kupovat různý stíhačky a různě je vyzbrojovat. Tu mateřskou loď šlo sehnat vždycky jen nějákym questem.
    Tady je dokonce recenze http://games.tiscali.cz/recenze/star-wolves-3-51012
  • Zkoušels crossfire mod? Přidává do Freelaceru tunu nových věcí a novou grafiku.
    http://www.moddb.com/mods/crossfire
  • No jo, ale to už je ovládání armády a ne jedné lodě, ne?
  • EuroSamurai
    Zkus point and click adventuru scratches a budeš moct vymalovat celej byt :D
  • Jn,kdyz to clovek hraje sam v noci,tak to je zazitek *1* .Dead space a jemu podobni se maji co ucit.
  • braveman
    Pravděpodobně se to váže jen na nově vydaná DLC...
  • Jako vesmírná strategie mi přišel hodně dobrej Star wolves 3.
  • BelaJBB

Zakoupené zbraňové DLC pro Saints Row: The Third nejde využít v hlavním příběhu hry z důvodu...

Neviem, ale ja som kupoval komplet DLC a všetko funguje korektne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit