-
No ne ale PRo je budoucnost - teda záleží na tobě a exkluzivní už je VR ale když nemáš zájem tak by ti dá se říct PS4 slim stačilo. -
´tak zmákne, jen budou asi vypadat a pojedou hůře, říkali že všechny hry co budou na ps4 pojedou na normální i na pro, nebude nic exkluzivně jen pro Pro
-
Takhle časem ty hry tam budou vycházet lepší, což "stará" PS4 už nezmákne takže koupit PRo určitě jestli to myslíš i do budoucna.
-
no já právě nemluvím o 4K, PS4 neuvládne ve většině her 60fps, to by mělo zvládnout právě pro 108/60 fps, sám chci hrát na 1080 jen
-
https://www.youtube.com/watch?v=6khLImN9kJk Tohle? ale to má jen 40minut aa ůvosd a to město (město wtf??§) je jak z M:Catalyst.
Zdá se že to hodně chtěj hnát do system shock stylu s tím mlácením ale zdá se že tam je i nějaké to střílení hmm... -
Neřikám že musí nutně bejt vždy 60 ale podle toho co psali by mělo. Ve FHD , 4k nezvládne 60 ani ve filmeh a to je co říct ( nejen PS4 pro)
-
Souhlasím. Vypadá to, že použili spoustu podobností na tom začátku inspirovaných prvním HL. I Gordon/Morgan zní při oslovení podobně :)
Jo, tohle vypadá že bude od Arcane první opravdu dobrá hra. Tedy alespoň pro můj vkus. Dishonored 1/2 je fajn ale já přeci jen rád trochu jiní káva.
Taky z toho dýchá takový mix deus ex, bioshock, nejvíce ale asi ten half-life. Doufám v bohatý arsenál a zajímavé nápady :) -
PS4 a 60 fps? Urcite.
-
Pro = 4k/30fps /1080p/60fps HDR ( což mělo pc už v době HL2 což bzlo rok ? 2005 ?? lol ( navíc ještě třeba mít Tv která to umí a to neumí každá a tz nemáš ani 4k takže to bzch ani neřešil
PS4= 1080/60fps
Obráyek si uděláš sám. -
Video z PREY
To hodinové video z PREY je skvělé.. Má to atmosféru jak hrom a nevím přesně proč, ale měl jsem pocit, jako když jsem poprvé hrál Half-Life. Nijak jsem se na hru netěšil, ale teď to vidím, že by to mohlo být příjemné překvapení. -
No podle mě se to Pro zase tak nevyplatí, když nemáš 4k televizi nebo VR helmu.
-
a proč slim? kvůli ceně? nebo proč ne pro?
-
Kdybych si kupoval novou konzoli, tak bych šel do slimky.
-
ehmm - no, opravdu se snažíš, to jest pravda...
-
Ano, vyplatí se jít do PRO, původní PS4 už nekupuj. Dokonce i hry, které nedostaly Pro update, budou mít lepší framerate od následujícího updatu. Navíc když hraješ na monitoru, tak oceníš lepší AA, který Pro u her nabízí.
-
Nyní již máš dostatek informací, abys mohl vydedukovat, co doopravdy chceš. V krátké
pauze, kterou vyplní obrázek s rekapitulací, si můžeš vše v klidu rozmyslet. -
Ja to myslel spis jako ironicky vtip, abych pravdu rekl tak konzoli ten hw upscale spis zavidim a na PC bych ho taky jednou rad videl. Jenom myslim ze je rozdil v technologiich tak velky ze nema cenu srovnavat hrusky a jabka.
-
chci si koupit PS4 1TB, má cenu jít do Pro když chci zatím hrát jen na monitoru, kterej nemá 4K? vím že nějaké hry budou mít 60fps a trochu lepší grafiku, vyplatí se investovat o 3500 víc a jít do něj? nebo slim stačí? ted je ke slim ještě zdarma druhej dualshock což dělá rozdíl v ceně až 4500..
-
Steam klíče z Make War Not Love
Endless Legend - Echoes of Auriga Add-on
ACKCR-AX7FW-V34DY
Dawn of War II Retribution - Ultramarines DLC
8V2L2-9BQPX-8EQE0
Company of Heroes 2 - Southern Fronts DLC
4NPRA-5VDY6-3ZLZD -
Vzal jsem si Q.U.B.E díky