Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    U něho mě to dost překvapuje takovej cestovatel, ale asi se domluví rukama nohama :D
  • Copak výslovnost. Celkově mám z toho vystoupení pocit, že Vašek umí velmi slušně anglicky, a to není hodnocení, který bych vystavil hned tak někomu (v redakci Games.cz je jediný btw).

Pavlovo armid ent dejnžrs apod. si budeme připomínat jen u táboráku s baterkou pod bradou, OK? *4*
  • Draken69CZ
    Mě přijde že je to primárně cílený na CZ trh, ale asi zbytečný to nějak řešit.
  • MickeyMutant
    Třeba proto, že to video jde i do světa a nechce, aby ho museli zbytečně dabovat?
  • Draken69CZ
    Jen si říkám proč nemluvil česky?
  • MickeyMutant
    Vašek by mohl zorganizovat nějaké redakční rychlokurzy anglické výslovnosti, aby si ostatní nedělali třeba v podcastech permanentně ostudu. Ano, Pavle, na tebe se dívám v první řadě.
  • ringmancz

nová redakční celebrita

někdo je v Sama doma, někdo zase v promo videu k Mass Effectu

https://www.youtube.com/watch?v=gebzgWd5I0Y
  • Jo, vsechny minuska mu naklikal, klikac jeden.
  • Pro pro toho , kdo musí mít vše nej ...Pro normální lidi by dle Sony měla do konce životnosti PS4 bohatě dostačovat Slim. Takže proč utrácet , když PRO je na chystané Scorpio zase jen slabá náhražka ?
  • klukvelastakach
    A da se ted nekde PS4 pro koupit?
  • Lukyz par prispevku nize pise ze bez cestiny.
  • SalemCZ

Chtěli byste si zahrát české taktické akce Hidden & Dangerous 1 a 2, ale už nevíte, kde máte originálky? Nevadí, obě hry jsou konečně k dispozici v digitální verzi na GOG.

Je to i česky na tom GOGu?
  • Ok, vezmu tedy PRO. Je fakt, že ten cenový rozdíl tam je minimální.
  • <3

http://a2larm.cz/2017/02/kurdska-bojovnice-bude-hlavni-postavou-pocitacove-hry/
  • Ronox

P.A.M.E.L.A.

Tohle vypadá zajímavě. https://www.youtube.com/watch?v=bSED8wRnOSI ... navíc práce původně 4 a teď 8 lidí.
  • Ronox
    Dlouhodobě to cenu má a i teď. A to i pokud nemáš 4k monitor/tv. S tou cenou je to docela nobrain a rozhodně bych si připlatil a šel do toho.
  • PS4 PRo nebo Slim?

Jelikož mi současné PC už herními schopnostmi dosluhuje, rozhoduju se o nové herní mašině. Zároveň mě ale prakticky vůbec nezaujal nadcházející herní lineup pro PC, kde jediné hry, které mě zajímají, jsou i na PS4 (a která má navíc exkluzivity, které mě narozdíl od PC exkluzivit zajímají), takže se rozhoduju o PS4.
    Vyplatí se ty 4 litry za PROčko připlatit anebo to zas tak cenu nemá?
  • No tak to je pecka! To je neco co si proste musim poridit! Tahle hra je jeden z tech opravdu zapomenutejch klenotu.
  • Lukyz

HIDDEN & DANGEROUS 2: COURAGE UNDER FIRE

Dneska na GOGu vyšla edice H&D2, která obsahuje původní hru včetně datadisku, což je naprosto skvělá zpráva, jelikož se tahle legenda posledních pár let dala legální cestou sehnat jen stěží *14*

Pár lidí pravděpodobně zklame absence češtiny.
  • SalemCZ
    Nevíte jak to vypadá s tou hrou Novus Inceptio, je to nějak hratelný?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit