-
http://media.giphy.com/media/RfZZhhE2v0H0A/giphy-downsized-large.gif
-
Crusader kings II dnes slaví už pět let života. No a pořád mě to i po těch pár stovkách hodin baví :)
-
Ne, ale bude to zamrzat.
-
Vesko, pečlivě čti zdroj a pak, až si budeš jistý, že máš opravdový důvod, tak někomu nadávej. Člověk se pak zpravidla nemusí cítit divně, jako když přijde na to, že byl mimo. V tomhle případě se Bundle vlastními slovy v popisu jasně staví do role ochránce imigrace a kritika vlády, tedy prezidenta. Nechápu, proč spíláš poslovi, co ti tu zprávu přines.
-
Ani zadarmo *11* *12*
-
Si to to asi kupujou furt dokola nebo jak *1*
-
Já vím, co je ACLU zač:) Pokud vím, stále můžeš usměrnit tok svých financí dle sebe, neurčuje to Humble samotný. Příště zapni ten mozek ty:) Tam jsou mnohem horší doktoři bez hranic v současné době než ACLU. Ti můžou maximálně tak řvát někde na americkém písečku a chodit zapalovat auta. Mimojiné ale také ACLA byla proti Obamovi, když hodlal zpřísnit zákon o zbraních, obhajovala možnost v Texasu mít například vyvěšené konfederační vlajky. A jak říkám, v současné době maximálně partička uřvanců, jo Doktoři, ti začínají být jiný level:)
Kromě toho, ten Bundle je možná gigantický, ale je to přesně ten typ odpadu, co se válí ve Steam knihovně atd. a člověk to nikdy nenainstaluje:) -
Britský žebříček prodejnosti 6. týdne roku 2017: 1. GTA V, 2. Nioh, 3. Resident Evil 7.
To je GTA V i po třech letech stále nejprodávanější hrou? To je co říct už. Chápu že se Online část hry stále drží, ale kde se furt berou lidi, kteří si to i teď kupují jako nový?! o_o -
Battlefield 1 obdrží tento týden zimní update, který přinese velké množství změn.
Jo jasný bude tam konečně sníh. -
Doufám že nevýjde *4*
-
hahaha, ty jsi zase zapomněl zapnout mozek. stačilo by totiž vědět, co je ACLU zač a co v posledních týdnech dělají. nebo si třeba přečíst popisek na Humble
-
"nabitý Humble Anti-Trump Bundle"
Hulíš často nebo sis zapomněl políbit nějaké sluníčko dneska, že ti v hlavě jebe? -
nabitý Humble Anti-Trump Bundle
za 30 dolarů, všechno na charitu, je tam The Witness, Stardew Walley, Super Meat Boy, Stanley Parable a spousta dalších her a knížek
https://www.humblebundle.com/freedom -
Kvalita TES modelů nic moc, hlavně Alduin. Když už, tak si doporučím sehnat jen ten artbook. Ale Morrowind jsem taky předobjednal :)
-
Everybody's Gone to the Rapture s tebou souhlasí...
nemusí to vydat Sony, ale někdo jinej, sami Tecmo třeba -
ano, to je překvapující novinka, že je to firma, která chce zisk. Herní divizi ovšem dělá chytře a nebojí se podržet i vývoj her, které trvají dlouho viz Nioh či Last Guardian. Bud mě rádi za Sony jaká je...
-
Když tak tak hlavně HL VR
-
nejsem tvuj fotr, ty sherlocku
-
A na MMO Star Wars jsem uplne zapomnel. Nicmene pointa byla jasna, Sony dela exkluzivni hry aby prodala svoje konzole a na PC je cpat nebude, nicmene Sony dela i exkluzivni PC hry, takove ktere na PC patri a vydela na nich penize. Sony je v prvni rade firma na penize. ;)
-
Embargo na recenze hry Horizon Zero Dawn vyprší 20. února.
Pozitivní zpráva.. Ale tady se recenze před vydáním (1.3.) asi nedočkám, nebo ano?