Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Ja si taky ty přístroje asi nechávám na důchod :) Dříve jsem zahřezal víc, nahodil ručně A10 a pak s ní přistál pomoci ILS v úplné tmě a mlze (to byla radost), ale pak jsem na to 2-3 roky nešáhl a teď si dávám maximálně tak FC3 v custom mapách (jinak bych asi taky neměl moc šanci).
    Počkej na nějaký bundle s Nevadou, ten Caucasus https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=170914 taky dočká notných změn a i s tím nejlevnějším hotasem paráda. Na vyblbnutí ve vzduchu proti pár protivníkům v nějakém tom "half-simulated" aeroplánu netřeba znát mnoho a čudle taky mačkáš pak 4 a kříz a sem tam nějaký chaff a flare :)
  • Veskoslav
    Kdybych Tě měl chytnout za každé "slovíčko" a pokaždé ti ho omlátit o hlavu, tak už by jsi byl dávno na kaši....
  • drasta
    DCS vypada proste skvele! Uz nejakou dobu me laka ale ja se zatim nenaucil poradne litat ani BF109 v IL2 BoS... jsem na to uceni lenoch :(
  • Jack1947
    Více lepších ugh zase chytáme za slovíčka co ?
  • Hanzales
    SIM spam: DCS Fan movie: https://youtu.be/LziVZAB5ChU
    Jsem tak zabrouzdal na jedno povedené.
    Podobné mně tehdy do toho zatáhlo a to to nemělo zdarmačást :)
  • Veskoslav
    Kvantina=/=kvalita. Možná někdy pochopíš. A pokud nevíš, co znamená kvantita, najdi si to ve slovníku.
  • Jack1947
    Prostě konzervace her cco na tom nechápeš :??

Radši už skončím vždy když se vynoříš ty s tvojí jedinečnou pravdou je rázem diskuze v prdelli.

To je taky nšjaká choroba pokaždé reagovat na všechny... Co ti ani nic nedávají hlavně je třeba si rychle jít odplivnout.

Dobře ale od dob Crysis nic pokrokového nebylo a samé recykláty. Pokračování xx let starejch her. Možná si budu muset dohledat seznam vyšlejch her přelomu let např 2008/09 abych to potvrdil. Že jich bylo více...
  • Veskoslav
    Nepiš, nepřispívej, douč se češtinu, zjisti si, co vyšlo a pak se můžeme začít bavit. Takto je to jenom tlachání šílence, co nejspíš zamrzl v 5. třídě ZŠ.
  • Jack1947
    Některé hry mě pravda ani nezajímají ale jiné sejsou fakt lbosti a psal jsem že podzim/zima tak se nauř laskavě chápat psaný text a jen ne číst a myslet si co se ti hodí.

Killing floor bylo v EA docela dlouhou dobu lol ale no dejme tomu.

Prostě spíše šlo o to že nevyšla žádná pokroková hra nic nového krom páýr pokračování ale to je holt doba. Indie hry bych tam moc nepletl. Prostě zima slabší jen většinou o recyklátech pokračování z dob minulejch. Já už ani moc nedoufám o ME:Andromeda že by bylo něco extra spíš budu rád když se to bude dát hrát. Zase reakce na Morraw a jiné že se opíráš o denuvo lol jsem jasně napsal že bych ty hry ani třeba nehrál. Prostě minulé roky byli lepší na nové hry a bylo jich i více +pokračování vidím to na delší stagnaci herního trhu.
  • MickeyMutant

Neoficiálně: Na PlayStation VR míří populární hra Fruit Ninja.

Hádám, že tenhle divoký VR gameplay odnese krom spousty virtuálního ovoce i pár kusů skutečného vybavení domácnosti.
  • Hanzales
    Bolloré bude tak dlouho tlačit na pilu, až ta pila na něj spadne (doufám)
  • Morraw
    Je konec roku a Jack napíše zase jeden blábol. Kázaní jednoho piráta-trouby si fakt k srdci nikdo nevezme. Vlastně by u toho příspěvku mělo být varování.
    Slabý podzim/zima ? Doporučuju se znova zamyslet a porovnat si to s léty předtím.

SP umře? Většina z her, které jsem letos dohrál byly SP-only nebo primárně s řádnou SP kampaní. Jen část měla coop nebo rovnou MP část. CoD a BF jsou primárně online hry. Takže ne, do "online" se oprovdu neženem. Možná jen ty to vidíš jinak, podle počtu her, které sis nebyl schopen "stáhnout" a zahrát.
  • Veskoslav
    Nic nevyšlo? Dej si facku, pak si sedni, dej si druhou, znova si sedni a dej si třetí.

Co letos vyšlo: Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman, Overwatch, Space Hulk: Deathwing, The Dwarves, Tyranny, Titanfall 2, Battlefield 1, Homeworld: Deserts of Kharak,Rise of the Tomb Raider (Windows), American Truck Simulator, XCOM 2, Firewatch, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, Grim Dawn, Far Cry Primal, Heavy Rain,Tom Clancy's The Division, Trackmania Turbo,Samorost 3, Quantum Break, Dark Souls III, The Banner Saga 2, Battlefleet Gothic: Armada, Battleborn, Uncharted 4: A Thief's End, Doom, Homefront: The Revolution, Total War: Warhammer, Lego Star Wars: The Force Awakens, No Man's Sky, F1 2016, Madden NFL 17, Worms W.M.D, Master of Orion: Conquer the Stars, Attack on Titan, World of Warcraft: Legion, The Witness, Warhammer 40,000: Eternal Crusade, Forza Horizon 3, Gears of War 4,Shadow Warrior 2, Civilization VI, Call of Duty: Infinite Warfare, Watch Dogs 2, Killing Floor 2, Final Fantasy XV, Dead Rising 4, The Last Guardian

A to jsou jenom ty, co si pamatuji nebo jsou významné nebo jsem se o ně zajímal. Indie prakticky nesleduji, takže tam by byla další miliarda. Jacku, chápu, že tvá nutkavá potřeba se vyjadřovat bude nějaká kompulzivní porucha, ale když už se k něčemu ksakru vyjadřuješ, měj aspoň nějaké znalosti či povědomí o tom tématu. Ty víš v 99% případů, h*vno.
  • Ubi už v tom není sám

https://www.novinky.cz/ekonomika/424046-unaveny-berlusconi-brani-sve-imperium.html Co mají společného Guillemotové a Berlusconi? Pokus o nepřátelské převzetí od Vivendi *15*
  • Jack1947
    Stačí si dát 2a 2dohromady a výjde vám že psát příběh a vůbec postavy atp.. je složitější než udělat Mp hru čistě. Jasně ty klasické RPG a jiné budou třeba stále SP ale jiné Aaa budou spíše Mp proč vždyt se na to koukněte - GRW bude mít kampan ale spíše to je coop For honor bude spíše Mp řežba a přesto že mě nijak zvlášt nezajímá - bude taky celkem dost online.
  • Jack1947

Zamyšlení

Je konec roku, nebo bude to je (fuk) no a vyšlo dost her letos ale taková zima byla slabá co kromě klasického COD, tentokráte i BF, Dišonrd2 a GOW4 vyšlo? nic jiného ( Titanfall2 jsem ještě nestačil napsat) Jo vyšlo např tyranny a myslím tím čistě pc ( Nojo Dead rising4) prostě zima od zimy horší a horší... kromě klasického koloběhu alá COD,FC/AC nic není takže slabota ( no vidíte blbosti jao MafiaIII na to už jsem zapoměl a WD2 snad ani nepočítám *15* )

Prostě když vemu minulá léta (zimy) bylo podstatně víc her ted je to nějaké celé zaseklé něco se odloží )ME:A) jiné ani nestohí za to nějaké nové Ip ani nemluvě místo toho tu máme nedovařené polotovary a indie garbič

Ea ani nepočítám kapitola sama osobě a to se nedá považovat za hry pomalu.
    Hlavně já už jsem došel do stavu že opravdu na nic moc nečekám- ty léta kdy jsem se nemohl na něco dočkat jsou už pryč. Je to čím dál tím horší.

Opravdu se bojím že jednou ten singleplayer umře - že hry budou nejen online only ale taky exclusive téhle doby bych se nechtěl dožít. Potká to časem COD a BF - nakonec všechny AAA budou čistě MP a aby se neřeklo tak ty Sp tam budou jak nácvik hra s botmi chceteli.
    To už jsem psal vždyt to takhle začiná i končí Mikrotransakce blbosti a kraviny do her... ONLINE je kůl moderní a jednou bude nutný, opravdu divná doba. Pokrok spíše dozadu hlavně že se ženem do ONLINE RIP. Ještě budem jednou vzpomínat na ty hry z let dávno minulých které se bez těhle neduhů a chorob dnešní doby obešli a pak si na to kázání a zamyšlení od jednoho trouby Jacka vezmete k srdci ...
  • Vogon

Final Fantasy XV - Jak NATRVALO získat Araneu do party

Musíte být alespoň v kapitole 9 a výše.
    1) Přespěte v Cortisse haven, a pak čekejte přesně do půlnoci.
    2) O půlnoci se rozběhnete k velké zdi, počkejte na daemony a ihned jak začne boj utečte.
    3) Ihned se teleportujte do předešlé lokace odpočinku(Cortisse Haven).
    4) Ihned otevřete menu tábora, ale nekampujte, místo toho počkejte až začne cutscéna, kde Aranea skáče z její lodi, a když promluví, ihned dejte možnost kampovat. Zde se hra uloží.
    5) Po probuzení načtěte uloženou pozici vytvořenou kampováním.
    6) Máte Araneu v partě. http://i.imgur.com/z8ZZGFp.jpg
    Pozor - potom co tohle uděláte, tak nemůžete rybařit ani nedostáváte úkoly společníků při táboření. Aranea taky nemůže zemřít, takže to ze hry odstraní jakoukoliv obtížnost. Ne, nejezdí na chocobovi nebo v autě.
    Video(Spoilery): https://www.youtube.com/watch?v=Xzr38Pa5Puc
  • To je k nicemu, na novym PS4 pojedou hry ve 4k na 60 fps. Bude to lepsi jak PC za 150 tisic. *5*
  • MickeyMutant

Nový systémový update Xbox One slibuje navýšení rychlosti stahování až o 80%.

Povánoční slevy až 80 %, Robejškovo 80% řešení problémů hrachu, LTE pokrytí republiky až 80 %, a teď ještě navýšení Xboxové rychlosti až o 80 %. To prostě nemůže být náhoda – svět se nečekaně překlápí na světlou stranu Síly.
  • Joshua

5xSteam

Avencast: Rise of the Mage...............3A22C-MA5ZC-ZQAM4
    Space Hack........................................35AQ6-2E9NG-ND794
    Space Trader: Merchant Marine.........37Z2Q-V9DMN-LBXX0
    Nikopol: Secrets of the Immortals.......38JP9-X8T5T-ZJBQK
    Biology Battle......................................3DHJJ-242RA-TCFVR

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit