Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby stal 2 koruny, ona je nejaka povinnost nakupovat hry tam kde ty urcujes?
  • 4
  • 0011
    sakra a to jsem ho předevčírem odinstaloval, abych měl na ssdčku místo pro patch na Dishonored dvojku *1*
  • jack

This week Hello Games will be releasing an update to No Man’s Sky. We’re calling it The Foundation Update

http://www.no-mans-sky.com/2016/11/development-update-2/
  • Jack1947
    Já myslím že by větší nuda byla kddybych žádnou vadu (vady) neměl... měl bych záda rovné jak pravítko, hlavu v oblacích a genius ve všem každým coulem a taky šprt a češtinu a algebru bych si dával jako předkrm a posléze i hlavní chod.

Normálních lidí je na světe hrozně moc Těch nevyrovnanejch zas tolik není co teda nemaj jako nějakej fyzickej hendikap ale jsou prostě obdařený takovwejma malejma neškodnejma vadkama ale potáhne se to s nima přes celou tu životní štreku že joo ( no není to parádní ?) *5*

Dal jsem ti plus protože si mě potěšil.

Prosím pro příště je to Dyslexie , tak neurážej nás deslyktiky! Dík.
  • Jack1947
    No a vidíš díky tomu že jsem npsal komeentář máš námět na dárek *4*
  • zaty
    https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=7380
    Masakr. Doufám, že se budou ženě líbit a pořádně mě v nich ztrestá :D
  • zaty
    Tvl Jacku, pokud netrpíš nějakou dislektickou vadou, tak s tou češtinou fakt něco dělej :)

Ty máš občas i celkem trefné připomínky a rozumné názory a byla by tu bez tebe nuda, ale tou nesrozumitelností to totálně zabiješ.
  • Jaká jiná daň? :) Na to jsi přišel jak. Cena je stejná, resp. 199,30
    Konzoli mi nepůjčí, na té hrají. :)
  • Jack1947
    Mám CS:S a Hl2mp.Takže Hl vlastně mám... dá se říct *3*
  • Jack1947
    Kolik těch her co už DX12 těží asi tak je *7*
  • Draken69CZ
    Tak to by ti mohli rovnou půjčit i konzolu ne :D Ta cena je pro Němce pak se tam připočítává jiná daň když to jde do Čech, na kolik tě to nakonec vyšlo?
  • Jack1947

Xzone spouští největší letošní herní slevy v Black Friday 2016

Tak bohužel žádná hra mne nezajimá asi proto že ( většinu novejch paradocně už mám ) ne WD2 za litra fakt nechci *1* ale třeba OW krabicovka za litra je supr cena kdo nemá a chtěl tak at nemešká a bere.

Homefront:revolution ani NFS taky nemusím ( Zase ten homefront není tak slavnej a coop sice ušel ale na dlouho to taky není) NFS snad nemá smysl komentovat.Můžete si oupit za 2litry nějakou sběratelku, za 8stovek mikinu DOOm a nebo třeba figurku BF1 za cenu BF1 :D *15*
    Na druhou stranu jsou tam i staré hry za koruny. TZakže něco pro pamětníky co nemaj nebo ztratily krabičku.
  • cumpi3

Spekulace: V brzké době se dočkáme oznámené The Last of Us 2.

Upravte si to...takhle to zni, jako by ta hra kazdou chvili mela vyjit
  • Jack1947
    Tak díky za odpovědi... tak to asi vypnu... i když mi to tak hrozné s dx12 nepříjde. Tam to taky píší v nastavení že to má zlepšit framerate - - - Každopádně největší žrout je kupodivu AA který na 4X sežral hodně výkonu a hra se sekala.
  • jj vím, určitě je to taky super nabídka. Ale třeba mě stačí jen konzole, protože všechny exkluzivky mi půjčí kamarádi, co se jim valí doma. :)
    jinak záruka dle EU legislativy, tzn v autorizovaným servisu Sony v ČR
  • Draken69CZ
    Tady se to dá koupit za 6,6k se hrou + bezproblémová reklamace
  • Pak mě zaujal ještě Assassins Creed: Syndicate na PC v Alze za 199,-
  • PS4 black friday

Kdyby chtěl někdo pořídit PS4 třeba na exkluzivky, tak na německým Amazonu je teď za cca 5300,- PS4 Slim 500GB s dopravou do CZ grátis.
  • Nejvetsi vychytavka dx12 ma byt ze prestane byt problem s drawcallama takze kdyz dx12 nasadis na hru ktera je zoptimalizovana na dx11 aby to nebrzdili drawcally tak to moc velkej rozdil neudela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit