Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    ne v klidu, deska je uplne nova, je studena, vsechny dalsi teploty na desce sou kolem 28 stupnu
  • Veskoslav
    V zátěži? Jestli v klidu, tak buď je blbé čídlo, blbě to počítá nebo máš blbou desku.
  • Lukass
    Prosim o radu, mam novou zakladni desku a hw monitor me ukazuje teplotu mainboard 115 stupnu. Je to mozny?
    Myslim ze to meri nejak spatne
    EDIT: V biosu me deska ukazuje 29 stupnu, takze to nejak spatne meri asi
  • Jack1947
    Není to trochu zklamání ? Nebo, už se stalo pravidlem že Kickstártr vlastně není o ničem jiném než takový polopodvod... Já nevím, jsem myslel že lidi radši věci funkční.

Ovšem jejich věc pokud za to dají peníze s tím že nic nedostanou tak at.
    NEbudem dělat z komára velblouda že *3*
  • A co jinýho by to mělo být než chytrý reklamní tah Jacku?? *8*
  • Jack1947
    Ty fakt máš problém i v takovéhle hře ?
  • Jack1947
    V diskuzi píšou že to je chytrej reklamní tah a nedivil bych se a to tvrzení " že (někteří hráči)měli potřebu výměny trenýrek atp při hraní Outlast"? *7* To se mi moc nezdá.

MNusí hlavně uspět hra nebo nic nebude. Pleny za 15kil to jako vážně?
    *12*
  • herní pleny

Tak kdo jste už přispěl na KS na plínky? :)
    https://www.kickstarter.com/projects/1149400304/underscares-the-diaper-from-the-creators-of-outlas
  • Jack1947
    No něco na tom bude na těch tankovejch soubojích sem se celkem dost nassral - to bylo asi největší mínus. Furt lepší jak DLC" Arkham Origins a tedy ten pzáporák no nevím no - mne tak trochu překvapil.

Líbily se mi třeba celkem Riddle puzzles to byla pěknej odpočinek. To normálně tyhle minihry ve hrách moc nehraju. Toho Jokera ke koncisi ale odpustit vážně mohli no.
  • Draken69CZ
    Dík za názor vzhledem k ceně to asi risknu.
  • Zajímala by mě jedna věc ohledně zvučení Gamesplaye naposled ve watchdogs 2 jak ze začátku jela hra nahlas že nebylo nic slyšet a pak tam ještě jel opožděný zvuk ze streamu to je takový problém si udělat odposlech do sluchátek toho co leze do streamovacího softu a vyzkoušet si hlasitosti před spuštěním vzhledem k tomu ze se to děje dost často tak by to neuškodilo
  • Lukyz
    100 lidí, 100 chutí.
    Za mě šlo např. o nejhorší díl série. Ve zkratce: přehnaný batmobil a přemíra přestřelek s tanky a nesmyslné závody. Side-mise, které vždy 4x opakují stejný koncept. Naprosto tragický boss fighty, kde bossové jsou opět v tanku. Naprosto předvídatelný záporák a jeho "porážka" naprosto k smíchu. Nevyužití potenciál Scarecrowa + tragický příběh a DLC.

Grafika, Gotham, mise s parťákem a pasáže s Jokerem super, ale u předchozích dílů jsem se bavil několikanásobně víc. *13*
  • ringmancz
    https://www.bundlestars.com/en/bundle/batman-arkham-knight-bundle

když tam ještě zadáte kód BLACKFRIDAY11, bude to snad nejlevnější balík kompletní hry zatím
  • Morraw
    Díky za info! To si ho teda ještě půjdu zahrát než to nadobro zavřou :) V době vydání jsem si s ním krátil čas než opravili všechny bugy a strávil jsem v něm pár desítek hodin. Tehdy dobrá koupě na jinak poměrně krátkou SP hru.
  • Draken69CZ
    No tak ze začátku se ta hra sekala i na i7+980Ti, pokud vyřešili tyhle problémy tak se nemám čeho bát a k Origins MP asi takhle: Arkham Origins už si on-line nezahrajete
    www.hrej.cz/novinky/2016/11/21/arkham-origins-uz-si-on-line-nezahrajete-42431/
  • Morraw
    Takhle. zahrál jsem si na GTX 960 plynule na 60FPS s vyjímečnými propady. Moje karta má ale 2GB, tak jsem musel snížit trochu kvalitu, ale jde to vidět jen na některých texturách. Jestli máš 3GB a víc, tak na to budeš ještě lépe.
    Origins je super (ikdyž na začátku měl taky spoustu bugů) a má taky zábavný MP. Dle mého skvěle udělaný počátek Batmana a seznámení s postavami.
    Před AK si doporučuju oživit události z Arkham City, ptže to hned navazuje.
  • Draken69CZ
    Ok tak ho nevynechám a zahraju jen co jsem posledně hledal není na něj čeština, což pro mě docela průs3r.

/tak čeština je takže není co řešit
  • residentevilfans
    Origins na svatky je skvely napad. Odehrava se to totiz na Vanoce. Muzu jen doporucit + super boss souboje. Aspon ve hre budes mit na Vanoce snih :D.
  • Jack1947
    Ten čas ale letí co ? Jo jáí vím jenom sem si to neodpustil *1*

No když to vyšlo loni tak už to bude za babku ne ? to bys koupit měl zvláště jestli si hrál předešlé Batmany a bavily tě. Navíc DLC které však nebyli úplně nejstatnější noo... Hlavně je to fůra vyžití i mimo příběh...
  • Draken69CZ
    Vyšlo to vloni *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit