-
Máš recht s upraveným configem jsem dopařil před lety. Klidně bych byl rád za stejnej styl ale kdyby byl jinej hrdina tak by neurazil třeba příběh Batmanova Syna nebo Dicka Graysna(popř Robina).
Upravenej Config byl na YT a jel v poho i na originále. Jak už jsem tehdy psal jen drobné záškuby ted už spravily i je. Nejspíše. -
A už to šlape bez problémů? Docela bych si to zahrál mezi svátky ideální čas. Ještě jestli zahrát i Batman: Arkham Origins nebo to už nechat ležet.
-
Tak pro tebe nooo *6*
-
Arkham Knight
Při vydání jsem se poslednímu Batmanovi obloukem vyhnul. Za což mohl hlavně tragický technický stav i po několika měsících. Díky tomu jsem ztratil o hru kompletně zájem a myslel jsem si, že si ji nikdy nezahraju. Ale to bych udělal velkou chybu.
Hra je ve skutečnosti skvělá, což nově reflektuje i Steam. Nové vychytávky, auto funguje skvěle, spousta obsahu a především psychologický profil Batmana a temnější a dospělejší atmosféra.
Až teď dokážu plně ocenit, jak dokázali v celé sérii vykreslit Batmanův svět a především vztah mezi ním a Jokerem. Klobouk dolů. Věřím, že se v budoucnu dočkáme restartu nebo hře věnované jinému hrdinovi. -
K novému notebooku Asus ROG dostanete závodní pecku Forza Horizon 3 zdarma
Tu si však nestáhnete protože W10 Store je na pytel *10* -
YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.
To už je neskutečný cco ? jakej sabotér tam řádí že to zase nevyšlo *8* -
ČSSD *1*
-
Tvl ty to tady musíš sledovat 24/7, to jinak není možný.
-
Nic pro mě *3*
-
Legend of Grimrock 2
KVCBZ-K787R-W7FM8
TIS-100
2GH2M-9AWF7-KMEZB
Nemáš zač Drakene -
Diablo 3
Nerozehrál by si tady se mnou někdo novou postavu v D3? Že by jsme hráli ty postavy jen spolu :-) Jen tak, v klidu.,, Jsem na to psychicky špatně a potřebuju online kamaráda. -
Ano, on ti tím říká, že za to ale nemůže youtube, ale google jako takový.
-
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/google-ma-vypadek-nefunguji-jeho-maily-vyhledavac-ani-dalsi/r~68208466b0e411e6a222002590604f2e/ *7*
-
No mě třeba Youtube nefunguje.
-
YouTube trápí podobné technické problémy jako minule a tak jsme byli nuceni GamesPlay Project Argo opět zrušit. Omlouváme se.
Ty kraso, to uz je fakt surovy... *13* -
To asi nebude problém YouTube, ne ? *15* -
Taky je tu moznost spachat sebevrazdu.
-
Pár novějších kousků z nadějně se rozrůstající sbírky*14*
Logicky mi z toho vychází, že Tiscali si o mně musí myslet, že jsem starej, vystrašenej, tlustej a plešatící analfabet, co má problémy s inkontinencí. Dík, Tiscali. -
I ten pruh se dá vypnout, ale já ze solidárnosti mám adblock vypnutý na games pořád a v práci ani nemám jinou volbu *1* ale kupodivu mi to ukazuje většinou relevantní reklamu ať už k tomu co dělám, nebo k mému hráčskému já, akorát netuším co se snaží naznačit tou reklamou na deodorant *2* navíc pokud jsi fakt masochista, tak si ty reklamy můžeš nastavit, nevím kde všude to jde, v chromu 100% ale osobně neznám nikoho, kdo by se s tím tak nimral, pochopitelně
edit: tak všude a na všechny reklamy to nefunguje -
Furt je tu možnost, že ti za nepatrný obnos reklamy vypnou.