-
Tak to mi ukaž kde koupíš nový Ivy Bridge i7.
-
Osobně si myslím, že i7 jsou předražené legrace, co Intel násilně rve skrze peníze do doporučených požadavků.
Ale pokud na tom trvaš, tak většinou platí, že čím novější, tím lepší pro budoucnost. -
pokud budeš kupovat všechno nový, tak poslední generaci. rozdíl ve výkonu ve hrách se různí, ale do budoucna je lepší mít to nejnovější. a do ceny musíš započítat i dražší paměti
ale dá se hrát v pohodě i na kvalitním i5 Haswellu -
HW dotaz. Výhledově - dost výhledově ;] - si budu kupovat nový PC na hraní a tak občas koukám na komponenty, abych se zorientoval (ne že by mi to šlo *12* )
Dneska jsem se koukal na processory Core i7. Jsou k dispozici čtyři generace Ivy Bridge až Skylake. Je nějaký důvod kupovat do nového kompu něco jiného než Skylake generaci? Ceny mi přijdou víceméně srovnatelné a liší se v řádu stokorun, jestli na to koukám dobře. Jsou mezi generacemi tak minoritní rozdíly, že i ceny se nehýbou a je v podstatě fuk, co koupím? Má tak smysl ušetřit na desce, která asi taky pro starší generaci bude o něco levnější?
Nejde mi o nějaké hluboké rozvahy, jen o informaci pro neznalého.
Předem děkuji za smysluplné odpovědi a stejně tak děkuji těm, kteří si odpustí "vtipné" příspěvky ve stylu LV007. *2* -
Koukam na to. Muselo mi to nejak proklouznout... :(
Priste zkusim nejdriv hledat :D -
Jedno video už tu bylo (myslím, že o trochu kratší) a vypadá to moc chutně. Držím palce, aby se jim finál hra podařila.
-
A překládali dvacátý článek o Civilizaci.
-
To s tím multiplayerem bych ještě nehrotil, hra má právě přetížené servery, takže využívá většího počtu instancí, aby ty servery nespadly. Jde to docela poznat podle toho, že oba streameři měli na stejné planetě jinou denní dobu. A je to naprosto běžné, takové GW2 jich mělo při launchi taky dost, a pokud ses chtěl potkat s kamarádem, tak jsi musel čekat frontu do instance.
-
Další rázem ( nebo za nějakou chvíly určitě přibudou) Nicméně dodrželi co slíbily nebo to co očekávali že jim to vydrží cca na půlroku, než opadne zájem.
-
Tlusťoch teď bude díky tomuhle incidentu populárnější než kdy předtím, DDoS kvůli recenzi na hru – to tu ještě nebylo. Takže ano, dostane, co mu patří.
Teď ke mně. Rosí se mi čelo a podlamujou kolena, když zjišťuju, že mě na internetu někdo nemá rád. Nejspíš se mi kvůli tvé nevlídné reakci teď bude špatně usínat. -
Rust
Jelikož je nový Humble a SE mi chyběli, tak "vyhodit" 5 éček na charitu nebyl problém. Byl tak i RUST docela opěvovaná survival hra. No řeknu to rovnou. Ta hra je srač*a. Neskutečná. Nováček, pokud nemá partičku známých, tak věčně bude ležet mrtvý, protože ho někdo "umlátí" kamenem. 15 smrtí za 8 minut. Docela hitparáda. Crafting osekaný na minimum, naprosto otřesná grafika, už po respawnu jsem si připadal jak na střelnici, protože polovina hráčů měla palné zbraně a ten zbytek měl luky. Krajina je pustá, hnusná, FPS lítaj jak nadržená šestnáctka nahoru a dolů, textury jsou naprosto tragické ve vzdálenosti 10 a více metrů. A ty nad cca 50 metrů vypadají jako minecraft textura. Nekecám.
Ty nové zvířata, co nahradila monstra, tak jsem našel dvě, jedno mě zcela ignorovalo a druhé okamžitě zabilo. Mapa je hnusná, velká a když zemřete, smolík. Když už někoho zabijete šutrem, oštěpem, to je fuk. Tak většinou mu věci stejně nevezmete, na to potřebujete speciální klíč na odemykání lootu hráčů a vycraftit ho trvá asi tak dlouho jako napsat Bible díl. 3 aneb Bůh mi prodal děv*y do pekla!
Pravda, ve hře jsem netrávil mládí, spíše minuty, ale rozhodně nejhorší nejenom survival hra. Co jsem se bavil s lidmi, co tam utopili cca 200 a více hodin, tak současná verze RUSTu je odpad, odpad, co má hnusnější grafiku, horší prostředí a katastrofální komunitu.
A co je nejlepší? Může se Vám stát, že budete běhat jako muslimská, černá lesbička a ani na ty kozy si neuvidíte, protože to tvůrci tak chtěli. Rozhodně nedoporučuji kupovat samostatně a ani ve slevě. Jak jsem kdysi nadával na 7 day to die, tak Rust jej překonal o 50000%. Navíc hry jsou +- stejně staré a když jsem se nedávno díval, kam se posunul 7 day to die a Rust, tak tvůrci Rustu udělali přesně to, co se u nich čekalo. Koupili si barák kurev, drahá auta a na hru se*ou. Ano, je to EA hra, o tom žádná, ale původně skvělá hra (dle ohlasů komunity) šla zkratkou, ze srázu do hajzlu a až po špičky.
P.S: A jejich anticheat systém je asi tak úspěšný jako výprava Antarktidy na LOH v Riu. Jenom za tu chvíli jsem potkal lítajícího, co pálil z bazuky a pak neviditelného, co zabíjel všechno na jednu ránu včetně hráčů v plné výbavě:) -
Ten tlusťoch se té hře vysmíval ještě před vydáním a těšil se, jak to zařízne, takže dostal, co mu patří. Teď k tobě. Jsi otravný jako vřed na prdeli, najdi si proboha nějakou činnost v životě a přestaň tu všechny otravovat, jsi dosti trapný exot a tvoje příspěvky jsou stejně daleko od vtipnosti jako ty Drastíkovy a Veskoslavovy.
-
Já se zas těším na podzim, kdy si budu moci přečíst závěr recenze Inside od seňora Olejníka. To budou ty dva nejvybroušenější odstavce, jaké kdy internet přinesl.
-
Scorn
https://www.youtube.com/watch?v=hBlBtP3-x_w
Tak to je hodne Giger a trosku Beksinski.... -
To víš recenzovali Pokémony *15*
-
DDoS útok kvůli recenzi
Stránky Jima Sterlinga, autora zdrcující recenze No Man's Sky, se včera ocitly pod DDoS útokem. Pravděpodobně právě kvůli jeho hodnocení hry. Zřejmě poprvé, co si někdo dal práci s blokací stránek kvůli recenzi*15*Vzhledem k tomu, že jeho stránky jsou bez reklam a jsou financované odlišně, tak mu podobný incident zřejmě může jen přidat na popularitě.
Trochu mě překvapuje, že Games (byť jen kvůli novinářské solidaritě) tohle aktuální a zajímavé dění naprosto ignorují, tak jako třeba nedávné události kolem Denuva, které probíral celý internet. Je sice fajn, že si jedete svou agendu, ale občas by nebylo na škodu rozhlídnout se, co se děje ve světě a zareagovat. Prst na tepu doby, soudruzi! -
Tak super, díky Vlastíku a zkus ještě prosím to štěně *1*
-
Prachy ani nechci, přehlídnul jsem , že kupuju kompletko a přihodil i season pass. Spíš jsem si říkal, kdyby se někdo chtěl zbavit něčeho, co by se mi líbilo tak vyměním. Z toho výpisu mě nic neláká, takže to kdyžtak věnuj někomu jinému. Jelikož jsi byl první tak sem hoď mail, během dneška ti to pošlu.
-
Já bych si to klidně vzal, jelikož mě zajímá gameplay za Nightwinga, ale prachy bych za to nedal *1*
Mám tady pár klíčů na: GRAV, Knight Squad, Chivalry: Medieval Warfare a Ultimate General Gettysburg. Žádná hitparáda *1* -
Bys musel ještě zaplatit ty někomu, aby si tohle vzal.