-
Je to blbej port - takhle moc si váží pccčkářů ( navíc odbytej) *11* -
TotalBiscuit o NMS portu(a více): https://www.youtube.com/watch?v=LRkHPsZak08 (16 minut)
-
To zní rozumně ;] a jako dobrý plán. Díky ještě jednou všem za tipy.
-
No je to totální fail, vydržel jsem to hrát asi půl hodiny (z čehož 10 minut byl první loading, po erroru 10 minut druhý loading).. seká se to i na minimální nastavení, přesto že mám GTX1070 a i5 6500, nejde změnit poměr stran, takže na 16:10 monitoru to mám spláclé do 16:9 a o tom ovládání snad ani nemá cenu mluvit, nejde tam jednoduše kliknout, ale musí se stejně jako na PS4 to kliknutí podržet.. a to prosím u všeho. Někde jsem viděl tweet, že ta hra je čistej port z PS4 a jsou tam i ty samý soubory, co na něm. Refund a nazdar
-
GAMESCOM 2016. Hurá do Kolína
Zdravím. Nabízím dvě volná místa v autě na letošní Gamescom . Jedeme s kamošem příští čtvrtek. Kdo se přidá? -
hele ve volbě grafiky má Veskoslav pravdu, já jsem uvažoval o "upgradu" na 1060 ale pro mě to nemá smysl, sám mám 970 a ten rozdíl ve hrách není zas tak velký, ale jestli kupuješ nový PC a chceš nvidii, tak jdi rozhodně do 6gb 1060, od značky msi je jenom o 1000kč dražší než jejich 970 a věř mi, že chceš co nejvíc vram, 970 bych ti doporučil před necelými 2 lety, kdy jsem si jí kupoval já, ale dneska už to nemá smysl, co se týče procesoru, pokud to máš i na práci a teď myslím třebá náročné renderování, tak i7 smysl samozřejmě má, na hraní ne, místo i7 si kup i5 a pořádný SSD na operační systém
-
No mans sky na PC
http://store.steampowered.com/app/275850/
Wow koukam ze krome toho ze to za moc nestoji maji jeste technicky problemy. No nekup to. -
1060 minimálně - 970už je zbytečný investice... (doprodej)
-
Na Steamu klikneš nahoře na nabídku ''Hry'' a pak ''Aktivovat produkt ve službě Steam'' a tam se proklikáš k zadání kódu. Ten kód tam zadáš a hra se ti přidá do knihovny. Tak jí jenom stáhneš a můžeš hrát.
-
Jak tyhle kódy přesně fungují prosím? Je mi jasné, že teď už je pozdě, ale taková znalost se hodí.
-
Jo, děkuji.
-
According to recent updates from AMD’s Lisa Su – Zen will be shipping in limited quantities by year end, with full market availability in 2017.
-
ZEN má být už v prosinci?
-
Aha a to by sis chtěl koupit ten za 22 tisíc a nebo ten rozbalenej za 9 tisíc? *1* Když teda pominu fakt, že to není Ivy Bridge, ale Ivy Bridge-E.
Rozdíl tam pochopitelně je. Kupovat předchozí generace nemá význam. A není to náhodou lepší řešit, až to opravdu budeš kupovat a ne rok dopředu? Za pár měsíců jsou tu už Kaby Lake a Zen, -
Proč 970? Jestli kupuješ příští rok, jak říkáš, tak 1060, ne? Navíc 970 s osekanou pamětí v době 1060/R9 480 mi přijde jako špatná investice:) Jinak já osobně jedu na i5 3470 (nějaký ten pátek stará)+R9 390 a není hra, co by nejela na max v solidním FPS kabátku. Raději bych místo i7 za 10 táců, koupil i5 za 6 táců a ty "ušetřené" peníze vrazil do většího SSD disku nebo grafiky:) Nebo jel na pěkný víkend s přítelkyní/přítelem:)
Kdybych si sestavoval teď pc, tak nejspíš Intel Core i5-6600K (problém, že pouze DDR4 paměti, lze narvat i DDR3L), takže další investice navíc (lze vyřešit přes starší Intel Core i5-4690K cca 5-10% "horší" jak 6600)+R9 480X OC (až bude) nebo klasickou 1060. Ono i více záleží, co od toho očeváš, jestli renderování objektů v Cadu a jiné srandy, co jsou náročnější na výkon CPU a ne GPU, tak bych možná i do i7 šel a to do i7-6700K+zmíněné karty.
Jinak podle mě je naprosto dostačující například Intel Core i5-4460:) Za 5000 a nebudeš mít podle mě s ničím problém. K tomu za 8500-9000 1060 a do konce éry současné generace konzolí vystaráno:) -
já nevim, třeba tohle:
https://www.czc.cz/procesory/produkty#q-c-2-f_137820868=sIvy%20Bridge-E&q-c-1-f_2026836=sCore%20i7&q-c-0-producer=s3h1cn472v2dbib5omna0i2ljba
ale o to tak ani nešlo, jestli seženu od Ivy Bridge nebo až od další generace. Mě šlo principielně o to, jaký je mezi nimi - a jestli vůbec nějaký - rozdíl. -
Díky všem za info. Nákup plánuju na příští rok. Chci počítač, na kterém budu nějakou dobu v pohodě hrát 1920x1080. Dívám se teď na kompy pro současné hry, abych to příští rok koupil za nějakou rozumnou cenu. Abych byl konkrétnější co se her týče, tak důvodem je asi nový Deus Ex a Kingdom Come. Všechno ostatní jsou už míň náročný hry, které jakžtakž hraju i na současným starým kompu. Je tedy otázka, jestli má i7 smysl nebo stačí i5 a dobrá grafika. Grafiku plánuju něco jako NV 970.
-
rychléé než přijde Draken ! *2*
dík za shelter2 -
Tharsis
97ELV-J03VW-DJ35V
Savage Lands (Early Access)
R3EZX-MBXI8-TE6IW
Kholat
Q9G6N-EJZVA-NTDWV
Space Engineers (Early Access)
NVWHE-Q6FKG-VVGYY
Shelter 2
IC0PZ-PZJQ7-KWXYZ -
Píšeš "dost výhledově". Tak to nebude problém počkat na začátek roku na AMD Zen. Pokud i7 přímo nepřeválcuje, tak minimálně srazí jejich ceny dolů.