-
Screenshoty na ktere grafik najebal postprocess efekty sem tam neco posteloval mozna upravil trochu barvy a pridal zaostreni... to uz neni screenshot. -
Pardon pane dokonaly *5*
-
Podle názvu neznám, chvilku jsem se lekl, že chceš bojkotovat další podle všeho skvělé pokračování nejlepší hry všech dob, ale Dues Ex zní jako nějaká mizerná kopie, tak to chápu.
(a ne že to opravíš ) *3* -
Dues Ex
https://www.youtube.com/watch?v=I5acI46z9Y4
Tak ten downgrade je uplne silene, navic se me nelibi ani ta hratelnost. Po tomhle urcite nepudu. -
Starbound leaving orbit launch
Po více jak 2 letech vychází plná verze Starbound. Výborný sandbox. Můžu jen doporučit. -
Witcher 3 - First Person Mode WIP
https://www.youtube.com/watch?v=zjVW01hdNZ4 -
No tak HDMI 10m kabel máš za 3-4 stovky *3*
-
Tím že mám peníze, jsem myslel cca 2000 Kč.
-
Já to má řešený takto. Kupoval jsem chytrou telku co umí DLNA, pak ji jen připojíš k domácí síti (LAN WIFI), v PC nasdílíš obsah a jedeš. Hry mám řešený HDMI kabelem ono nic jiného na kloudný hraní použitelného nebude, takže si to změř provrtej pár zdí a natáhni kabel *3* Nebo pokud máš těch peněz dost postav si "obývákové PCčko", pěkných beden je dost a krátkých slušných grafik taky.
Kdyby jsi to chtěl mermomocí tahat vzduchem zkus kouknout na Intel Compute Stick
/a vy nýmandi se s těma mínuskama trochu snažte *15* -
Potřeboval bych pomoc s výběrem streamovacího zařízení PC → TV
Dneska jsem chtěl jednu jedinou věc. Při obědě se podívat na Dr. House. Protože pokoj, kde mám PC vypadá jako vězení, rozhodl jsem si proto vzít notebook do obýváku a udělat tu stejnou chybu, jakou jsem dělal už dříve. Ta chyba byla jen to, že jsem s levným a pomalým notebookem s Windows 8 hledal na internetu jednu epizodku seriálu a až bych ji teoreticky našel mělo přijít na řadu připojí s TV přes klasické HDMI. Flash stagnoval, Internet Explorer taky a při každém jeho spuštěním mě "uklidňovala" stránka googledrtiče Bingu, který ani nevěděl, co je to internet. Musím říct, že to nebyl můj notebook, kdyby byl, tak už bych dávno tyhle viry odstranil. Nakonec po 1 hodině hledání jsem se na to vykašlal a sáhl po druhém půjčeném notebooku, který to hned na první pokus našel, respektive rozjel. Problem byl v tom, že ten první počítač byl opravdu nějaký vadný. Každopádně i tak jde o neefektivní způsob jak si v obyváku zapnout seroš.
Vím, co je to Google Chromecast a chtěl jsem si ho koupit, ale pak mě napadlo, jestli by to nešlo udělat ještě líp. Penízky mám, tak ať je alespoň utratím za něco, co se mi hodí. Nejlepší by byl asi přeci stream obrazu přímo z mého stolního PC. Tam mám jistotu, že vše rozjedu. Pak se začal přemýšlet ještě dál... a to o hrách. Jsem vášnivý hráč her a velmi mě láká představa, že si zahraji na televizi před gaučem svou oblíbenou hru. To je přece to, co bylo největším lákadlem konzolí pro lidi, co už měli rozumný PC. Takže když už mám něco koupit, tak se vším všude nejlépe.
Takže se vás ve stručnosti ptám na otázku v nadpisu. Jaké zařízení, aby to utáhlo filmy a hry na nějaké rozumné úrovni +30 fps? Moc se v tom nevyznám. Takže pomoc bych určitě ocenil. Jen doufám, že můj upload 90 kbs není moc omezující. Taky jsem uvažoval nad zavedením extrémně dlouhých kabelů až k TV, ale to prý není elegantní.. -
Trade trailer NMS
https://www.youtube.com/watch?v=CCIC7HLC-bU -
frontu na steamu projíždíš? občas tam najdu dobrý kousky
-
pokud jsi nehral, zkus Valiant Hearts, v posledni dobe hra co me nejvic uchvatila
-
Katsuhiko Ichii (CEO evropského Capcomu): Resident Evil 7 ve virtuální realitě je na mě až moc děsivý.
Děsivá je možná tak nevolnost z virtuální reality, samotná hra těžko. -
Dekuju moc!!
-
Banished?
-
Zaklínač 3 nebo Pokémon Go.
-
Ptal se na hry, které určitě nehrál, takže mu tu asi těžko budu psát žhavé AAA hry.
-
maš divný vkus. tyto hry hraješ dobrovolne nebo jen skrátka nemáš poradne PC?
-
Většina z toho co už jsem psal výše(případně použít PS2 emulátor), ale tu máš ještě navíc:
Recettear: An Item Shop's Tale, Dustforce, Uplink, Spacechem, TIS-100
Pokud si všechny ty hry hrál, tak smekám.