Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pochopitelně. To mi ale nebere možnost se k tomu vyjádřit a diskutovat o tom.
  • Draken69CZ
    Ve FHD to na normální hraní bude, ale jistě že to bude nejslabší článek, taková i5-4690K by se k tomu slušně vyjímala.
  • OPenetrator
    V pc se moc nevyznám, tudíž mám jednoduchej dotaz na někoho, kdo by mi mohl poradit - grafiku mám starou gtx560 2GB a tak přemýšlím, že bych jí vyměnil za RX 480 až vyjde. Nebude tomu vadit slabší procesor, konkrétně i3-4150? Dík za rady :)
  • jakubc
    Cenu určuje vydavatel, ne služba. A ano, staré hry jsou na GoGu stále poměrně drahé, ale aspoň tady ta možnost koupě je, nevím, co je komu do toho - cena je vysoká, nekoupíš, easy.
  • Tak nebudou přece chválit konkurenci, ne? *3* *2*
  • Veskoslav
    Jinam.....
  • ringmancz
    aukro, amazon, ebay a další bazary
  • Veskoslav jako správný PC Ultra Nerd a mistr předsudek musí bránit každou PC službu, kde z něho tahají peníze *15*
  • Jinak je vtipné přečíst si po čase původní prohlášení GOGu, jak nadávají na Steam a jeho 80% slevy. A teď dělají naprosto to stejný.
    https://www.rockpapershotgun.com/2012/04/11/interview-gog-speak-their-brains-on-all-things-g/
  • Jednak to nic nemění na tom co jsem napsal - porovnání s Alzou. Nasadit vysoko původní cenu a pak dělat jakože "slevovou akci" a jednak o ceně zdaleka nerozhoduje jen publisher, to je naprostá lež. Myslíš, že kdyby publisher řekl, chci to prodávat v akci s 10% slevou, že by mu to gog zařadil do summer sales? Ne, takže gog krásně ovlivňuje cenotvorbu. Nehledě na to, že už mnoho indie vývojářů se dříve vyjádřilo ve smyslu, že namají plnou kontrolu nad steam sales, stačí googlit..
  • Veskoslav
    A že už stály méně? To většina her v akcích, většina her na Steamu se opakuje. A říkám ti znova, neurčuje to GoG, tak nevím, proč nadáváš na něj, že má 50% slevu. To napiš těm, co vlastní práva. Mimoto ty si řekneš stará hra, ale někdo ji musel upravit, aby běžela na nejnovějších systémech.
  • Chudáčku.. ta hra stála na Steamu a Humblu už asi v milionu slevových akcí míň než 5 éček. To si každej průměrně inteligentní jedinec může ověřit. A ano, právě že ty starý hry stojí přehnaně moc, na to že jsme to hráli někdy přes 20 rokama. :))
  • Veskoslav
    A co jsi čekal proboha? Podívej se na ostatní hry, kolik na Gogu stojí a pak na jejich stáří.....Tebe měli upálit i podruhé, když si tak "chytrý".
  • Lukyz
    Je to sice OT, ale připomněli jste mi šíleně nedoceněnou hru Chameleon z dílny 2K Czech (dříve Illusion Softworks), který jela na LS3D enginu, stejně jako Mafia nebo Hidden & Dangerous 2.
    Sehnat ji nebude asi úplně jednoduchý, ale pokud máte rádi hry v duchu prvních dílů Hitmana nebo Splinter Cell, tak ji mohu jen doporučit.

EDIT: Když jsme u toho, nemáte někdo tušení, kde dnes legálně sehnat hry z díly IS (2K Czech )?
    Hlavně výše zmíněné Hidden & Dangerous 2 a Chamelon. Díky
  • Draken69CZ
    To nic není se koukni co chtěj za novej Doom, hra z 89 s lepšíma texturama a chtěj za to jak za novou hru *11*
  • Ach jo, proč musí reagovat zrovna tenhle všudybyl a všeználek. Opravdu mi nemusíš psát jaká ta hra je. Věř mi, že jsem ji dohrál vícekrát než ty.
  • Veskoslav
    Ano, na Steamu stojí 20 euro. A že je stará 12 let? Jedna z nejlepších her, co kdy vyšla a ceny bez slevy neurčuje GoG potažmo CD Projekt, ale ten, co vlastní práva na hru.
  • GOG slevy

Nějak mi přijde, že ty slevy jsou asi jako slevy v Alze. Vampire the Masquarade - Bloodlines sleva 50% z 18e! na 9e? To jako vážně za 12 let starou hru? (a to mám gog rád a masquarade miluju)
  • Kozy
    Škoda, že tam není android verze King of Dragon Pass.
  • Veskoslav

Pro někoho možná zajímavý bundle

https://groupees.com/bm26

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit