Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Last of Us - PS4

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/home/games

Myslím že to mluví za vše *4* .. Na US PSN je už oficiální předobjednávka na TLoU pro PS4...
    • ringmancz
      to ty firmy dělají schválně nebo jim uvnitř nefunguje komunikace?
      • Pokud myslíš to že hru vydají i když původně tvrdili že nebude, tak tomu se říká marketing. Je téměř jisté, že by hru neoznámili na PS4 v době kdy potřebují co nejvyšší zisky z PS3 verze.
        • Spíš myslel to, že na stránky nasadí banner na hru, kterou ještě neoznámili :)
          • ringmancz
            tohle myslím, poslední dobou se snad věci dříve prokecnou než oznámí a ne jen u Sony
        • ucho
          Kde přesně tvrdili, že nebude? Já vždycky jen četl, že momentálně to priorita není a vlastně že se uvidí časem...
    • God-of-War
      Chci to hned!
  • Proměnlivé počasí dorazí do DriveClub až nějaký ten pátek po vydání plné hry ve formě bezplatného update.

No ty voe ještě aby se platilo za počasí ve hře, ne? Co je tohle za zprávu zase ? To už fakt není normální.
    • Gambit92
      Zpráva je to docela normální, tvoje reakce je naprosto přehnaná
      • Přehnané to rozhodně není, ty už sis na ty svinstva zvykl, že ti to přijde normální. Chtěl bych vidět, jak by ti bylo, kdyby sis koupil hru a dozvěděl se, že se ti tam bude měnit počasí za příplatek 100kč.
        • Gambit92
          Proč do toho pletete Placení za něco když ve zprávě uvádí že to bude zadarmo jako Update.
          • Vrook
            On chtěl asi naznačit absurditu faktu, že je dneska nutno uvádět, že takový update bude bezplatný. A když se nad tim člověk zamyslí, tak to absurdní fakt je.. ale nechtěl jsem se do týhle debaty vůbec zapojovat, tak hned zase couvám - pravdu máte všichni.. *15*
          • MickeyMutant
            Protože se pak dokážou lépe n@srat.
        • ucho
          Ta originální zpráva je naprosto normální. Jen děláš z komára velblouda...
  • Herní doba PSV titulu Assassin's Creed III: Liberation se bude pohybovat mezi 12 - 15 hodinami.

Neverím tomu ale bolo by to krásne... ked si to porovnám s Crissis Core ktoré malo podobnú hraciu dobu tak tomu rozhodne neverim.
    • Ferdis

Predpokladám, že si pri tej dobe prešiel i všetky vedlajšie misie *2*
  • TC

Co si myslíte o yt kanálu jménem Tartarus cast ?
    • Nějakou dobu jsem odebíral, páč zpočátku měli pár slušných videí kolem Army a prezentačky módů. No a taky si brali pod lupu plno dalších jiných vojenských stříleček a rozebírali je hlavně co do autentičnosti a realističnosti. Plus bonusem jakože military nadšenci dávali zajímavý videa z akcí po republice nebo prezentaci výzbroje, ovšem jakmile jsem se u nich začal dočítat spíš o PC master race žvástech a z jejich orálních kanálů ve videích čím dál tím víc poslouchat kecy o ničem, tak jsem odběr zase poslal do řitě.
      • solomon.short
        1) pises jako reta*d
        2) normalni clovek chodi na strelnici a ne na sra*ky typu airsoft
        3) nejlepsi konzole je SNES
      • solomon.short
        nj, musis rodice ukecat na pc
    • wannabe airsoftovi vojáčci ktere nevzali do armady pro mizernej zdravotní stav a mentální retardaci, a tak si to kompenzují hraním a kritizovanim army, battlefildu a podobnejch her. nutno ale rict že zbranim rozumi a co mluvi ma smysl
  • Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...

Trailer vypadá elice hezky, nicméně začínám se bát přísné skriptovanosti a nemožnosti uhnout ani o krok z předpřipravené cesty. Ale uvidíme, možná že do traileru byl záměrně (U.S. publikum) vybrán jenom sled momentek a hra bude poskytovat podobnou pseudovolnost jako předchozí díly.
  • Soutěž o konzoli Playstation 4

Nechce se mi registrovat tak to napíšu sem. Nevím proč bych se měla účastnit souteže o PS4, když mám doma PC za málem 40 tisíc korun. Navíc na tom šrotu ani není co hrát.
    Takže to klidně přenechám někomu kdo z toho bude mít nějaký užitek *3*
    • Keyz
      Kdyby jsi vyhrál, tak by jsi to mohl v živém přenosu demonstrativně rozšlapat. Když pro to nemáš jiné využijí. Sledovanost by to určitě mělo *3*
  • Neoficiálně: 5. listopadu vyjde bundle PS3 konzole s GOTY edicí The Last of Us a Uncharted 3: Drake’s Deception (Essential).

Cože ještě jeden bundle 3ky ?
    • ja bych zase rad kdyby do konce roku byl bundle na 4ku- idealne s vitou *4*
  • Keyz

GTA V - By the Book (scéna s mučením)

Byla odebrána anebo ne? Já čtu, že snad ano (předtím jsem to nesledoval a tak daleko zatím nejsem)

Jestli jo, tak WTF? Co to k*rva zase je? 18+. To si nějaký mentálně zaostalý američan stěžoval nebo co? Hraji za zločince (Trevor - btw moje oblíbená postava), tak k*rva chci aby se tak choval.

Snad jsem četl špatně a není tomu tak....Jestli ano, tak jaká media byla proti? Na games bylo leda ho*no co (a bulvární sekce v dané době nebyla.... Hate na násilí ve hře od 18+ kde je násilí jsem zaznamenal.
    Dík za info.
    • homeles8
      Není odebrána, já už jsem to dělal.
      • Keyz
        Dík. *14*
  • in-game

In-game video z Dark Souls: Prepare to die Edition (PC)

http://www.youtube.com/watch?v=RGmXeArZ0bQ
  • http://www.rockstargames.com/newswire/article/51371/the-free-gtav-ifruit-and-game-manual-companion-apps.html

GTA tuning a tamagochi do mobilu
    • "Coming soon for Android devices via Google Play and Windows Phone, as well as for !!PC/Mac!! as a desktop application" *1* *1* *1* Aplikace oznámena dřív než samotná hra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit