-
John Riccitiello (bývalý CEO v EA) si je jistý, že má v souboji Battlefield 4 vs Call of Duty: Ghosts...
Jo jo jo, hlavne zase dopočute vašim fanúšikom nech si hru hneď u nábehu zaplatia dva krát ;DDD -
-
"doporučte"
-
-
na Brazil je uz aj patch
http://www.moddb.com/mods/falloutprojectbrazil/downloads/fallout-project-brazil-beta-101-patch -
Petice za vydání Ryse: Son of Rome i na ostatní (PC a PS4) platformy.
Nic nebude! -
Do Rise of The Tomb Raider pribyla moznost DirectX 12, ale podminka ja asi mit Windows 10. DirectX 12 nebude slapat pod sedmickama? podminka sou desitky?
-
-
Škoda, že na Windows Store ten update ještě nevyšel. Bych tak trochu čekal, že to MS dá primárně na tore, ale co už. Možná jsou tam větší delaye, než na Steamu?
-
-
Win 10 Store je tragédie a nechápu jak s tím MS vůbec vylezla na světlo.
-
-
Ono to svůj smysl má, ale chce to vychytat pár much.
Jako ty AAA hry se tam asi moc neuchytí, ale když si chceš stáhnout appku na trackování seriálů, nebo FB, tak je to ideální. Hlavně proto, že ty aplikace jsou stejné na mobily, tablety a PC, takže se to nejen dobře programuje, ale navíc potom nemáš problém pracovat s Continuum.
-
-
-
Jj pouze na Win 10
-
-
No tak pockam na benchmarky a uvidim. Vykon je podle prvnivh ohlasu asi o odst vetsi.
-
-
Každej rozumnej hráč už má Win 10, protože ví, že v budoucnu si bez nich neškrtne. Navíc i stávající hry jedou díky lepší správě paměti líp. A ti co tu nejvíc křičí, že si je nikdy nenainstalují, tak učiní nejpozději v létě, až bude končit akce na upgrade zdarma, protože si uvědomí, že jsou ve slepé uličce. A pak zbývají piráti, ti je budou pomlouvat furt. *1*
-
-
-
-
Vyšmelím RPG hru po Steamu za neco co nemám
Vyměním klíč ke Steam RPG hře The Incredible Adventures of Van Helsing za nějakou jinou hru -
-
Frozen Synapse? *1*
-
-
šmelina
Jo to vypadá dobře, tak si mě přidej do Steamu, jsem tam jako Rudysoft a uděláme výměnu ;-)
-
-
dej to kamarádovi
-
-
Já jedu od začátku BF3, sice ne moc často, a taky si myslim, že je to poprvé. Je to smutný, nebejt Originu, tak je BF3 bomba.
-
-
Já jsem od 8mi večer už normálně hrál, ale spoustě lidí to nejde. Takže bych to taky tipnul na přetížení způsobený tím MMO šmejdem *1*
-
-
Já to zkoušel než jsem šel do práce..kolem 8 ráno a už to běželo.
-
-
Jj, ale nebral bych to tak tragicky.... prostě jen maintenance downtime. Max. za pár hodin to najede a můžem si hrát na vojáky dál *2*
-
-
podle jejich twitteru se nejedna o klasickou "maintance", ale o neocekavane problemy
a uz to pry nejde pekne dlouho.. cca 6 hodin?
na forech se suska ze za to muze launch swotoru :) -
-
Ale kdeže! Nech toho rouhačství!
-
-
Ja bych to teda tragicky rozhodne bral.
-
-
-
CoD: Modern Warfare 3 má v obchodě Amazon.com 4x více předobjednávek než mělo CoD: Black Ops....
Proč mají lidi tak rádi když jim někdo se re do huby? -
-
Proč jsou Emmerich a Bay tak úspěšní režiséři? Je to úplně stejná situace.
-
-
Odpověd je USA.Proto jsou "úspěšní".
-
-
Ale kdeže. V česku není "nenáročnejch diváků" procentuálně o nic míň. Spíš naopak.
Navíc podobný blockbustery jsou většinou nepokrytě přizpůsobovaný zahraničnímu (neamerickýmu) publiku. -
-
"Úspěch" se nepochybně v dnešní době měří zisky, a jestliže na polovině celosvětového zisku Transformerů od Baye má zásluhu USA tvořící 5% celosvětové populace tak to tak určitě je.
-
-
U drtivé většiny případů tvoří podíl USA u celosvětových zisků USA filmů minimálně 40%.
Existují vyjímky, ale to je dáno třeba celosvětovou oblíbeností jako třeba Pán Prstenů
(zisky USA tvořily 1/3) nebo v případě Avatara kde šlo o první 3D film.Tam to blo nějakých 25% +-.
Nechcu se vyjadřovat k jejich vzdělanosti, inteligenci nebo jestli se chovají rozumněji což si já fakt nemyslím, protože je to na delší debatu a oni mají jinou mentalitu.Stačí se podívat na ty jejich davy "fanoušků" u voleb inauguracích a tak.Každopadné je potřeba si uvědomit, že jejich platy jsou několikanásobně vyšší než ty naše.A to hraje docela důležitou roli. -
Teda ten "vzorek mladejch lidí" kterej jsem zmiňoval byli převážně přátelé přátel přátel, atd. atd. *4*
Proto říkám že posuzovat z toho celej národ je blbost. Stejně jako z tržeb Transformers.
Důležitý je si uvědomit, že USA je ta nejpromíchanější masa lidí, co na světě je - tudíž neházet všechny do jednoho pytle.
Že v prodejích dovede vystřelit "hloupý" tituly vysoko nahoru ještě neznamená, že tam je ten poměr blbec/neblbec nějak výrazně jinej. -
No s těma Transformerama je to ale spíš výjimka, ne?
Nebo nevim - stejně by to neznamenalo že jsou američani větší blbci, jak se mnozí z nějakýho patriotickýho pudu rádi domnívaj. Oni hlavně hrozně rozhazujou (minimálně ten poměr mezi lidma co zaplatěj za kino, nebo si to stáhnou z netu, je někde úplně jinde než třeba u nás. stejně tak přístup lidí k zábavě.)
Já byl v USA celkem krátce, ale na tom, že celkově tam (minimálně mladý) lidi působěj o dost rozumněji než tady, jsem se shodnul snad s každým, ať už tam byl klidně deset let...
Pravda bude někde mezi - posuzovat celej národ podle nějakýho vzorku populace je vždycky nesmysl.
Jen mě trochu vytáčí, jak spousta lidí (většinou těch co mají co kecat ze všeho nejmíň) myslí, že vidí do hlavy samotný ameriky... *7*
-
-
-
-
-
CoD: Modern Warfare 3 má v obchodě Amazon.com 4x více předobjednávek než mělo CoD: Black Ops....
Proč by jim sr*li do huby? Kdyt ty lidi tu hru mají rádi a i si jí rádi zahrají, jinak by si jí přeci neobjednávali. To že se nelíbí tobě neznamená, že je ta hra špatná. Už to pochop ty i vy ostatní vylízanci, co tu pořád na CoD nadáváte.
-
-
Ubisoft's uPlay platform hacked, offering access to unreleased games
http://www.theverge.com/2013/4/9/4204798/ubisoft-uplay-hacked-unreleased-far-cry-3-game-leaked -
Live stream DayZ
cs.twitch.tv/godswill1988 DAYZ overwatch live stream :) Enjoy -
Watch dogs - Zklamání
Prekousl bych tu zminovanou nic moc grafiku (slabsi GTAIV), neni zas tak hrozna jen chybi vice textur a at mi nikdo neplaca o nextgenu.. bla bla bude to vypadat vsude stejne max to zamaznou nejakymi hezcimi efekty - sry ale tahle hra je celkem vysmech... Na jedne strane hackovani, semaforu lidi pro zjisteni informaci... bla bla sidemissions... strileni a jezdeni auty
No a na strane druhe plytky nezajimavy pribeh, nudne az skoro hrajete za dementa neumi pri strileni strilet na slepo v krytu, pohyby taky nic moc - behani jo nemoznost skakani cele to je jak horsi klon AC jen prekonavani prekazek... textury doskakuji doskakuji tak blbe ze je to videt coz je nic moc. Ovladani aut katastrofa! auta divne plavou, bourani je jak kdyz se vyboura plastova nebo bakelitova krabice kdezto strilet se za jizdy neda, minus. Je to hrůůza nemluve o nic moc strileni a prilis "silnych" AI nepratel, ktery jsou celkem zdatni ve vasem zabiti. Umira se kuli blbostem spatnemu zakrytu atp... padu proste Nechapu jak tohle muze dorazit do obchodu
Meli na to spoustu casu a misto toho vypusti tohle, coz si porad rikam a opakuji i po nekolika hodinach to je naka BETaverze ne? Btw 16gb... ani nepocitam co tam proboha ma tolik. Slaby klon GTA a myslim ze prvni zklamani roku. Jeste k policii otravna a hruza ( spatne se ji ujizdi) - Zatim tak 6-7/10. -
-
Vzal sis toho moc. Příště fakt radši méně, dbej na své zdraví.
-
To už jsi hrál originál, nebo ten ruskej "originál"???
-
-
Zblaznil ses, meli by tady mit napsano na obalu ze to je zdravi skodlive. Fakt vzdyt... z tech textur se dela cloveku blivno. Co na tom ze si muzu hacknout ... most aby se zvednul nebo hacknout zarazky kdyz to vypada tak divne navic .
Jo abych nezapomel je tam takova zprznena verze stealth modu, ze podobne jako v AC vas odhali uz 2 nepritel. Kupovani zbrani , vylerpsovani schopnosti... jsou tam lode - furt tam prsi a ta hra se odehrava polovinu hry v noci wtf? jasny aby neukazali ty textury v dennim svetle... *7*
Jo ale sem na zacatku (5,4%) tak treba me hra jeste prekvapi... ale zatim *11* paradni GTAV. melo super grafiku anic nedoskakovalo - tady a ty zvuky spozdene obcas ta strelba uch ... zase na druhou stranu zbrane kopou jenze se neda poradne zamirit. Mimochodem ty co minusuji jste to nehrali, tohle neni sranda! takovehle hry vychazi... -
-
*1* Ať je to jak chce, předobjednáno mám a těším se na ní *3* *2*
-
Víš ono to tak v reálu je, že Tě poněkud rychle objeví proboha *7* A nevím, jak u Vás v Retardově, ale u mě je taky půlka dne v noci, takže pokud hra má reálně zobrazovat čas, tak půlka hry nejspíš bude v noci. A zbytek těch tvých pologramotných blábolů člověka po lobotomii ani nemá cenu rozebírat. A zbraně se mají chovat realisticky, chápu, že s prominutím kr*pl jako ty potřebuje zaměření, aby se mu zbraň necukala, protože jsi na to příliš hloupý.
-
-
Veskoslávku, zalez si hrat na pisecek a nevotravuj! Hru si nehral a ja jo, tudiz ja mam co kecat a ty ne... Ani to zamereni tolik nepomaha, hra,dohral jsem GTAV. Max Payne3 kde byly podstatne lepe udelane prestrelky tady to je des a zbran necuka ale kope, neni to realisticka hra tudiz necekam ze budu sakra se zabirat s strelbou... ktera je mizerna celkove mizerie - protivnici maji rychlou musku a dokazi i zabit z delsi vzdalenosti, jsou schovani ja je nevidim fakt zabava. Jo a btw Stealthemn sem opakoval jednu misi asi 5x mimoto ze jsem uz zezacatku mohl si sednout za prvni krabici a vystrilet ostatni protivniky ze zalohy oni radi nabehnou jeste pred musku. Oddelal sem 3najednou takhle *2*
Psal jsem pulka hry ty vole, co to ma co spolecneho se dnem, ja videl den jen asi 2-3 z toho tak 5x noc. Doufam ze v mistni recenzi to bude mit tak 8/10... abych rovnou blil. *11* Predvidatelne a nudne, zlate GTAIV (pribehem a ostatne i grafikou). Zkazily co se dalo. Doparim to ale jen z povinnosti ono to asi moc dlouhe taky nebude coz je +. Pisu poznatky proto abych varoval i ostatni.
Pokud je nekdo hloupy a neda si to dohromady smůla... fakt tohle bych jim omlatil o hlavu. Nejradsi. *10* *12* *16*
Uz tu nektery vypovidali btw": ne jen ja ja to jen vice rozebral... takze tak no. Mejte vlastni hlavu, a narazite... varovani jste byly. (bez uspesne). -
-
Hele warezáků. Ty tady otravuješ svýma pseudosračkama věčně. Píšeš jako negramotné děcko, které zázrakem má maturitu. Nevím, co si o té hře četl, ale sami tvůrci psali a mluvili, že hra tě bude tlačit tak, aby ses střelecké a jiné konfrontaci vyhnul a snažil se to řešit pomocí prostředí a svého mobilního telefonu. A protivníci Tě zabijejí? To jako fakt? To ti jako mají říct, my se vzdáváme, každému kulku do hlavy, aby náš malý Jackii byl spokojený? Myslím, že tvá retardace je známá. Počkám si na hodnocení od někoho jiného než od člověka, co evidentně je výplod nějaké hodně zvrácené inteligence.
-
to že hraješ hry z warezu by sis měl nechat spíš pro sebe a tady tiše šoupat nohama, ne se tím ještě vychloubat *5*
jinak jestli nevidíš protivníky, tak to hraješ asi špatně, co jsem viděl gameplay videa :)
jinak je trochu ironie, že jim chceš o hlavu omlátit něco, co jsi jim v podstatě štípnul (myšleno nezaplatil) a hraní z povinnosti je taky úsměvné.
a vzhledem k tomu, že pomatené lidi nebere nikdo vážně, nikoho tady před ničím nevaruješ...
-
-
Tak Jack asi v noci spí, takže většinu dne by mělo být prostě světlo...
-
-
Ty voe Jacku tebe by tady měli vzít do redakce, hláška "...a ta hra se odehrava polovinu hry v noci wtf?" je prostě božííí *1* *1* *1*
-
polovina hry je v noci? to je nějaké divné. víš to jistě?
-
-
Nevim no hral jsem a nesledoval to zacina to v noci, a jo jednou to bylo ve dne ale fakt neni o co stat radsi noc tamto neni tak videt. *4*
-
-
-
-
po tvé minirecenzi jsem dostal chuť si tu hru koupit. jestli jsem to dobře pochopil, je to super hra :)
-
-
Kup, MP je urcite fantasticke... jen se u toho asi nebudes moct bavit no.
Myslim ze napr pribeh je jeden z nejnaivnejsich co kdy byl - Strejda co ma problemy ze mu nekdo rozvraci zivot, se rozhodne ze toho sraace najde a pomsti se mu. I na beckovej film to je trapne, pritom to zacalo zajimave. Ono vlastne cele to je jen o nejake pomste blbecka co se mu zhroutil svet!
Jesteze jsem nehral noveho Wolfa aspon se mam na co tesit.
-
-
"skoro hrajete za dementa" - sakra Jacku :D
"Casto se umira kvuli schopnostem nepratel" - co takhle Easy obtížnost?
"Jeste k policii otravna a hruza ( spatne se ji ujizdi)" - Doufám, že vydají patch. Nechci aby v té hře byly nějaké překážky...
P.S. Hru nepodporuji. Nezaujala mě a nemám ani chuť jí stahovat, jen mě něco donutilo reagovat na tento příspěvek. Každopádně nikdo nemůže být výsledkem překvapen, poslední dobou se dalo zjistit, co všechno tvůrci stihli/nestihli. -
-
Je to tak... meli na to cas a zprznily to jak mohli. Policie je otravna, narozdil od GTA se ni neujizdi moc rychle. Tohlke je tak na rok 2006-2007 mozna mene ale urcite to neni hra z roku 2014!
Je to takove nemastne neslane... kdyby aspon ta hratelnost achjo. Pokud se timhle smerem vydaji i ostatni hry bude to hruza no.
*9*
-
-