-
Nový systémový update Xbox One slibuje navýšení rychlosti stahování až o 80%.
Povánoční slevy až 80 %, Robejškovo 80% řešení problémů hrachu, LTE pokrytí republiky až 80 %, a teď ještě navýšení Xboxové rychlosti až o 80 %. To prostě nemůže být náhoda – svět se nečekaně překlápí na světlou stranu Síly. -
-
To je k nicemu, na novym PS4 pojedou hry ve 4k na 60 fps. Bude to lepsi jak PC za 150 tisic. *5*
-
-
Otázka do větru
Kde je MiseriusPH a God-of-War? Už nějakou dobu se tu neukázali. -
-
ja je nevidel od chvile, kdy vysel the order 1886, z cehoz vyvozuji, ze zakysli v teto nebetycne komplexni hre, kde se nemuzou stale prokousat nakonec, hned jak to dohrajou, tak prijdou
-
Godofwar prý tvoří s Hnisavcem krásný pár a píší tu teď pod jeho přezdívkou.
-
Miserius se tady objevil nedávno, asi jen na skok
-
-
Kupovali byste si stahovatelné hry pro PS3 a PSV z adresy Playstation.com? Ptá se jedna z otázek...
Skončil jsem po otázce "Which country do you live in?" :) -
-
Taky *7*
-
-
38 Studios (Kingdom of Amalur: Reckoning) dávají veřejně na vědomí, že nepodporují SOPA. Capcom...
Bohužel mezi členy ESA patří k menšině. Viz článek na joystiq: http://www.joystiq.com/2012/01/06/sopa-list-esa/
Na druhou stranu je třeba zmínit, že spousta společností které SOPL podporují se nenamáhaly to zdůvodnit, takže možná prostě jenom drží lajnu ESA. -
-
Podle toho článku spíš myslím, že ty No respond byly braný jako, že prostě nic neřekli, takže jsou pro, takže je to spíš otázka toho, jestli se namáhají s odpovědí nebo ne....
-
-
Já to pochopil že no respondi se nenamáhali se zdůvodněním, ale svůj názor sdělili? Ono je to stejně šumák, mi toho moc neovlivníme.
-
-
-
Singleplayerová část Duke Nukem Forever bude dlouhá jako tři až čtyři díly Call of Duty. Průměrná...
Kedy to má vlastje výjsť? -
iOS Carmageddon
Vyšla první recka --> http://www.touchgen.net/carmageddon-review
3/5 + Editor's Choice - trefné:) -
Grand Theft Auto V je prý na dobré cestě k vydání v roce 2012.
To bych prosil! : D
A tu Black Mesu at navalej jeste letos! Nebo bude zle! -
Do deseti let nedokážete podle Davida Cage říci, jaký je rozdíl mezi hrou a realitou.
mozna deset let zpatky v boomu 3d grafiky sem se o tom taky dohadoval s kamosem, jen casem mi doslo ze to neni jen o vykonu, ale i o lidech kteri nejsou schopni vyrobit tak detailni modely/textury/animace/UI postavy tak aby ji bylo mozne zamenit s clovekem -
Mad Max
Po pročítání recenzí od recenzentů jsem se fakt zděsil. Obzvlášť Polygon hru strhal. Pak jsem zjistil, že mám doma asi jinou kopii. Letos fakt vychází dost skvělých her, které se zvesela perou o přízeň hráčů. A Mad Max by rozhodně neměl chybět v hledáčku. Ta hra je prostě šíleně krutá, místy absurdní ale skvěle zábavná. WB se tentokrát vytáhlo, že autorům nemlelo do vývoje a hra je skvěle optimalizovaná a to včetně ovládání na klávesnici. A ty honičky, vzpomněl jsem si při nich na Borderlands či Rage. Tady je spíše problém ten, že pak stojíte uprostřed pouště, protože Vám došel benzín a nejbližší "pumpa" je těžce ozbojená. Ta hra navozuje přesně tu atmosféru jakou mají filmy. Nevím, co recenzent s Polygonu hrál, ale evidentně tuto hru ne. Navíc na G2A vyjde hra na 20 euro, což za takovou hru jako je Mad Max je více než skvělé. Ta hra je prostě skvělá postapokalyptická hra, plná výbuchů, řezničiny a krutého světa budoucnosti.
P.S: Kde jinde najít parník na kopci než tady:) Za sebe můžu vřele doporučit. Peněz a času určitě nebudete litovat. Tedy pokud už nesmažíte 5. díl MGS, to pak chápu, že máte jiný zájem. -
-
Jj. Mam v tom deset hodin a opravdu me to bavi. Jezdeni je zabava, niceni je zabava, souboje jsou po batmanovsku dobry. Efekty pocasi a particle efekty celkove jsou udelany skvele.
Ovladani na klavesnici mi ale tak dobry neprijde a je nutny se v tom trochu prohrabat a da se ma to zvyknout. Auto se obcas chova dost divne (zvlast kdyz by se zrovna melo prevratit na strechu) a strileni brokovnici byva trochu tezkopany.
Jediny s cim mam ale opravdu problem je ze ze mi to porad prijde moc lehky a malicko to za me nici takovou tu survival atmosferu kterou se jim jinak vedlo docela hezky navodit. Bohuzel jsem porad nenasel zadny nastaveni obtiznosti :( -
-
To jsem nenašel taky. Mám jenom dotaz. Mám nůž. Dá se používat i normálně v boji nebo fakt je jenom na to dorážení. Protože vím, že chladné zbraně tam jsou, jenom mě ta kudla štve a nábojů mám fakt málo.
-
-
Jenom na dorazeni. Na boj se daj pouzit jenom takovy ty palice a podobny nesmysly co s sebou tahaj obcas nepratele ale skoro hned se rozpadne a nemuzes to tahat s sebou takze stejne bojujes vetsinou pestma.
-
-
Jo to vím, jenom ta dýka mě zajímala, jestli se dá použít i jinak než na dorážení. Ale nejlepší je stejně vzít kanystr a hodit to mezi ně:-D
-
-
Na to je mnohem praktictejsi boom stick ale tech bohuzel moc nebyva :(
-
-
-
-
-
Batman, Shadow of Mordor, ted Max. Pořád to stejné dokola. Naprosto nechápu, jak někdo může šáhnout po tomhle a ne po MGSV, čili nejlegendárnější herní sérii, která si udržela kvalitu.
-
-
Si ty svy sr**ky klikej jak chces, kazdej o tom vi.
-
Já budu plně upřimný. Série MGS mě nikdy nechytla a ani sám sebe nechápu proč. Přitom ta hra má všechno, ale něco mě na ni strašně nudí. Přitom mám rád Stealth, akci, skvělý příběh a to všechno. MGSV bych vcelku vyzkoušel, ale když jsem nehrál ani jeden díl, tak to nemá ani cenu. přece jen platí přísloví: 100 lidí, 100 chutí. Mě naopak Mad Max chytl strašně moc a náramně se u toho bavím.
-
-
Prostě to není hraa pro každého, nemá rychlé tempo a lidi omrzí. Musí vyčkávat plánovat hledat pozici nepřítele, přicházet na to jak ho obejít není to pro fanoušky akcí ale ani úplně tak Stealth - aspon ne dnešních her... je to hoodně pomalá hra a to mi taky docela vadí. I tuhá celkem, když se spustí poplach je to většinou konec... takže bych dal přednost přeci jenom Mad maxovy asi také...
-
-
Me zas treba MGS naprosto nezajima, kdyby se tu o tom porad nepsalo, ani nevim ze ta hra nekdy ted vychazi. Ted nerikam ze je to spatne, to nevim, ale proste jsem nehral ani jeden predchozi dil a ze zaberu me to vubec nelaka.
Oproti tomu Mad Max bylo pekne prekvapeni. Moc jsem tomu ze zacatku neveril, ale ve finale se to povedlo. -
Stejné dokola? Jo a DS série není pořád to stejné dokola a přesto ji zbožňuješ až na půdu. Jinak můžeš mi říct, co ty hry mají společného kromě soubojového systému? Moc by mě to zajímalo.
-
-
Těžkej stereotyp.
-
-
Spíš např Arkham origins měl ubíjející zvyšující se počet protivníků, to samé AA kde navíc byly i tanky a na gamepadu to byl boleprst... Mordor to samé, zase skřeti přehnané atp... sterotyp a frustrace je pomalu v každé druhé hře... to už je holt taková doba, ještě že většina her má i více té zábavy...
Batman asi takhle 1 byla supr, 2 pro mne sice větší rozloha atp ale slabší a Origins zachránilo až DLC , Arkham měl to samé, i s tím špatným ale zato batmobil měl být už v minulých dílech to byla nejlepší změna. Největší oživení dokonce se dalo pěkně bez rušení projíždět ulicemi. Kooperace s Robinem mohlo být více a ostatní Coop taky mohl být začleněn. Více do hry ne jen do vedlejšáků prostě Batman doveden téměř k dokonalosti. -
Batman série má stereotyp? Mad Max má stereotyp? Hrál jsi ty hry vůbec? Prosím, řekni mi pak tedy, když takový Batman: Arkham Asylum má těžký stereotyp, tak pak která hra jej podle tebe nemá.
-
-
Jenom doufám, že jsi Batman nezačal Origins. Ten díl není sice tragický, ale mizerný je. Jako měl jsem to jako ty, 1. díl Batmana jsem koupil a po třech hodinách vypnul. Zapl jsem ho asi až po roce a pak to dojel prakticky na jeden zátah za dva dny. To samé druhý díl. Jenom ten poslední se nějak chystám až vyjdou patche.
-
To víš že jo, nehodnotim hry který nehraju. Mad Maxe jsem hrál chvíli ale nevim jestli se k němu vrátim, nic moc. Batman to samý, zkoušel jsem všechny díly a skončil vždycky po pár hodinách. Tyhle hry se strašně rychle omrzí. Můžu ti říct- třeba zrovna MGSV nebo W3 když člověk nedělá moc vedlejších úkolů.
-
-
-
že je to pořád stejně blbé? Dark Souls je přitom +- pořád stejně dobré? Jo, to bude ono! Jinak nechápu, proč řešíš DS? Dyť je tu známo, že jsi nedošel z tutorialu! O té hře víš úplně stejné množství informací jako Del, čili nic.
-
-
O mě je známo? To jsi tvrdil ty a haha. Tedy dvě trolí paka. Ano DS jsem dojel pouze jednou a nikdy se k ní nevrátím, protože to není můj šálek kávy, nemám tam 50 000 hodin jako ty, nebudu nikdy tak skvělý a dokonalý v DS jako ty, fakt mě to mrzí. A stejně blbé? Série o Batmanovi je jedna z nejlepších, co kdy vyšla. Mordor byl příjemný výlet do Středozemě. I když co bych chtěl po člověku, co řekl, že Baldurs Gate a Planescape: Torment byly průměrné hry s mizerným příběhem. Myslím, že s tebou fakt nemá smysl ztrácet čas. Tvá zaslepenost a hloupost je také všeobecné známá. Mimochodem, když tvrdíš, že jsou DS hry +- stejné, není to rouhání proti tvé DS víře? Já jen, že většina komunity se shodla, že 3. díl byl mizérie oproti Dragon Soul a Dark Soul.
-
-
chlapečku? To jako vážně? Takhle diskutují děcka a s tím klikáním? Nech se léčit!
-
Chlapečku, já jsem ho hrál. Ty jsi evidentně nehrál žádnou z těch her, o kterých se tady bavíme. Mimochodem, gratuluji:) O půl druhé ráno máš docela dost čtenářů, co s tebou souhlasí. I když ono jich je vždycky nejvíc souhlasných okolo 2-3 ráno. Jak zvláštní. A jenom s tebou souhlasí;)
-
prachbídné jsou jen tvoje lži a fabulace. Mě by zajímalo, jestli jsi ten Torment hrál, že se bavíš o gameplay, jelikož gameplay je tam opravdu dosti potlačen a gameplay se převážně skládá ze čtení textu a voleb. U této hry to zase není takový problém, jelikož se to čte dobře, ale bavit se o nějakém zázračném gameplayi opravdu nelze.
Těch 6 hodin jsi možná nahrál v DS, ale to je vše, co jsi v té hře strávil. -
Sice mám na Steamu 6 hodin, ale to je jedno. Já ti nic dokazovat nemusím.
P.S: Když si nepamatuješ, co píšeš, piš si to do deníčku: "BG nebo PT jsou herně naprosto mimo. Gameplay je naprosto prachbídný." Jenom cituji, co jsi sám napsal. Ale vola ze sebe umíš udělat solidního, co?:) Mimochodem ty mi něco žvaň o naklikávání;) -
Lži. První Baldury jsou průměrné po všech stránkách, dvojku jsem chválil, takže si nevymýšlej a doporučuji si ty hry zahrát. O Tormentu jsem se nikdy nebavil, jelikož je to dobrá hra a nedovolil bych si kritizovat.
Dark Souls jsi nikdy nedojel, co jsi si plácal o imaginárním xboxu na kolejích, jelikož někdo viděl tvůj Steam, kde jsi měl najeté kolem 1 hodiny...
-
-
-
-
-
-
Odpolední chvilka
Nedělní otázky pana "Ten bez nicku"
1. Jaká je podle Vás nejpřeceňovanější hra?
2. Jaká hra je naopak podle Vás nejvíce nedoceněná?
1. Call Of Duty MW2
2. Lemings Revolution -
-
1. Bioshock Infinite
2. Sins of Solar Empire -
1) World of Warcraft
2) Dark Messiah of Might and Magic, Alpha Protocol, Binary Domain (sorry nedokázal jsem to udržet u jedný) -
1. Arma. Je celkem jedno která. Nefungujou všechny stejně a značná část české komunity to zaslepeně ignoruje. A Brothers: Tale of Two Sons (sorry, nemohl jsem se rozhodnout, musel jsem napsat obě).
2. Gothic 3 (ne, že by neměl dost příznivců, spíš mě překvapuje kolik má skalních odpůrců) -
1.GHOSTS ( hlavne co se tyce toho ze stale to kupuji a hrozne to vynasi, cekalo se od toho jejich pohledem vice).
2. Tech her bude vic, neumim to tak rict ze jedna Alpha Protocol, Cryostasis, Sniper Elite. Jejich vice... tak aspon 3. ( Proste je to tezke, se rozhodnout pro jednu a to nemuzu). -
Diablo 3
Alpha Protocol -
-
Skyrim bloodline vampire the masquerade
-
-
Za poslední rok
1) Bioshock Infinite
2) Shadow Warrior -
1. Série Metal Gear
2. Alpha Protocol nebo Europa 1400: The Guild (ačkoli dostala pokračování) -
1) Bioshock Infinite