-
NFS -Payback
Tak předně je třeba říct že ten port je strašnej stejně jako minule žádná podpora myší v menu rip, sice je pravda že můj dýchavičný CPU to rozjel na max detaily ale grafika by klidně utáhl X360, některé textury jsou opravu zblízka vyblitá rozdíl mezí LOW a Ultra je že okolí je ostřejší a blízké textury taky trochu hladší.
Příběh nemá smysl řešit klasická blbost alá NFS( okořeněná akcí ale v tomhle ohledu to spíše působí komičtěji chvílema) víceméně je to spíš film člověk ujede pár metrů a hned cutscéna
ale dá se tam "fotit" a sdílet takže nic proti že *1*
Jízdní model nic moc, auta jsou víceméně bez fyziky a driftování je celkem za trest ( na hard se ta první zkouška nedá skoro udělat) Jinak stejně hloupá policie nebo protivníci vlastně se dá říct že nevím co bych k tomu napsal ale zase na rduhou stranu úplná ztáta času to není, jiné arkády není kde by si takhle člověk zablbl s policí která je zřejmě k silnici přikovaná jinak si neumím vysvětlit že se po natázu ani nehne to aspon protivníci někam odletí. Na klávesnici se to hrát moc nedá protože každé ato má jinou citlivost - je to prstolam wsad kamera šipky řízení SHift nitro. Takže gamepad no suma sumárům 6/10 je abyla adekvátní známka.
Hle nedá se stěžovat jedeto i když chvílema mizerně 8gb ramky na 96% ( to bude spíš i trochu moje vina) jinak ultra fhd a kolem 60fps s drobnejma zásekama. Videjka jsou asi na té hře nejzajímavějšáí i když jejich kvalita pokulhává i díky nepříliš zajímavým postavám třeba ta hlavní je dost suchá.
Řikám si at to Ea už vzdá vždyt tohle je na rok 2017 hrozné. To jsem ještě nedošel zatím do fáze kdy si nebudu moct s něčím zajezdit protože prachy... ( i když to snad "opravil" patch). Spíš jer to ten typ hry kterou člověk odjedee a tradá konec ale jsem rád že mi to jede bez kompromisů
*3* -
-
Třeba jsem to sem chtěl hodit proto abych lidem ušetřil čas, aby to třeba nemuseli kupovat/hrát když ta hra je taková jaká je. Mají starší cpu nemají rádi EA atp... těch variant je fůra.
-
-
Tak kupříkladu ta hra je už tak dlouho venku, že i ti co o ni zájem nemají, už museli narazit na spoustu recenzí, nebo ohlasů od lidí, co si to koupili (poměr utracené peníze vs zábava), což ty nějak komentovat nemůžeš.
Že mají nejnovější hry (nejen od EA) problém se staršími procesory je tak nějak všeobecně známo. Některé ani nespustíš (Quantum Break, AC Origins) a pokud někdo nemá rád EA tak mu tvá "recenze" určitě hodně pomohla.
PS: Co se týče warezu, ten tu je, byl a bude. Naštěstí se kvalita prodá i bez DRM, díky tobě ale určitě nikoliv. Záleží totiž na lidech a opravdu jsou tací, jež si hru stáhnou, jestli a jak jede a pokud jsou v půlce hry stále zapálení a těší se na další zahrání, ještě v ten moment ji koupí za plnou cenu.
Pak jsou tady paraziti, kteří si v lepším případě hru pokud ochrana odolává příliš dlouho koupí, ale všechno ostatní pososají. Trestem jim budiž alespoň to, že i pokud je hra lepší, nebo dokonce dobrá, jsou znuzení a nic je pořádně nebaví, i když za to (nebo právě proto) nezaplatili ani kačku ;o)
-
-
Ty si hlavne na nic nestezuj, ted to vyslo na warezu, tak pises naky pokriky tady, si fakt jinej *2* *2*
-
-
Prozradim ti tajemstvi, mozna ti pomuze odprostit se od te demagogie. Originalka je naprosto stejna jak cracknuta hra.
-
-
-
-
Tim Longo opustil Crystal Dynamics a vrátil se do LucasArts, což rozvířilo spekulace o možném...
Tak to je potěšující zpráva hned tak z rána :) rozhodně držím palce i na nohách pokud se pustí do pokračování. -
Phil Spencer zareagoval na otázku, zda můžeme očekávat v programu Games with Gold podobné tituly jako...
To toho těm chudákům zase prozradil *7* -
Phantom Pain
Kojima na GDC potvrdil, že Phantom pain je Metal gear Solid 5 a vyjde na PS3, X360 a dokonce i na PC -
-
To je zase ale bordel když se mluví o MGS a PC. MGS 1 a 2 vyšli na počítač...najednou se nějak na počítač zapomnělo. A teď má mít svůj návrat? No, heh. Nejsem fanda MGS vůbec upřímně. Takže mi to radost moct nedělá. Ale je mi stejně divné a překvapující že najednou to na počítač jde zas. I když nejsem fanda série rád bych věděl proč je tu najednou návrat..
-
-
Chtel sem MGS hrat, ale jak sem zjistil ze neni na PC, tak holt smula... nezacnu hrat 1 a 2 a pak 5...
-
-
Kup si konz... no i když ty by ses asi rozpustil v síru, kdyby ses přinlížil ke konzoli, co?
-
-
-
Takže nám na nynější generaci konzolí vyjde jak Ground Zeroes, tak i TPP? Paráda!
-
-
Prej je Phatom Pain i Ground Zeroes jedna a ta samá hra. Podle mě je Ground Zeroes název pro multiplayer mod jako byl Metal Gear Online.
-
-
Kurňa, měl jsem pocit, že to bylo až moc silný trololo, když Kojima říkal, že Ground Zeroes bude "jen" výplň, než přijde MGS5, ale že zároveň říkal, že to nebude žádná malá hra. Že by pracovali na dvou velkých MGS hrách? No, já tomu věřil a myslel jsem, že MGS5 bude až na PS4. No nic, to nic nemění na tom, že se na to nehorázně těšim.
-
-
Mě to právě nešlo do hlavy že by dělali dva Metal Geary najednou a překvapuje mě že to není pro PS4. Nicméně se taky těšim jak malej. Dlouho žádnej pořádnej Metal Gear nebyl.
Tady je new trailer *14*
http://www.gametrailers.com/videos/ddtl3d/metal-gear-solid-v--the-phantom-pain-reveal-trailer
-
-
-
-
-
nVidia předpovídá, že v roce 2014 porazí PC hry (z hlediska tržeb) hry konzolové.
hej, preto nVidia prechadza pomaly na profi segment a ARM *7* -
Hráč s přezdívkou s přezdívkou Tazzerk před nedávnem (jako první) dosáhl 1000. úrovně ve hře Overwatch.
No lifer lol *1* *7* *12* Při mém tempu to bude trvat tak minimálně několik let lol. -
hra s Kim-Čong Unem na Kickstarteru končí
https://www.kickstarter.com/projects/884592321/glorious-leader/posts/1101568
možná vyjde, možná ne -
Five Nights at Freddy 2 za $2
https://www.indiegala.com/monday
a jednička je ve Friday Special -
MMO The Agency vyjde až v druhé polovině příštího roku.
Tak to moc skvělej čas na vydání MMO vážně není. Příští rok bude docela dost nabitej...