-
Soubory digitální PC verze GTA V o velikosti 65 GB můžete začít na STEAMu stahovat 7. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním.
Fair enough *3* -
OT
Sorry za ot, jen info pro závodně postižené (pro netykavky závodně nadané).
Napravena křivda pCars v pozapomenutém článku ;o) Mínuskáři se tímto samozřejmě také omlouvám. -
co hrat
poradte co hrat :( -
-
Cokoliv vydaneho pred rokem 2000, to jeste byly kvalitni hry. ;)
BTW kolik se ti chce dat za Torchlight 2? Mam Steam gift a vim skoro urcite, ze to nevyuziju. -
-
diky za ponuky, budu to resit pristi tyden. jinak ten torchlight asi vemu bud ze steamu nebo z te ponuky co tad ybyl odkaz, ale jeste jsem to takhle nedelal tak nevim jak to funguje
-
-
Je to jednoduché. Jsou dvě možnosti. Zrovna Torchlight funguje jako gift. Takže zaplatíš paypalem a do mailu ti přijde zpráva s odkazem. Na ten klikneš a přesměruje tě to na Steam, že si máš vyzvednout dárek. Druhá možnost je, že do mailu dostaneš klíč a ten potom vložíš na steamu a hra se ti přidá do knihovny.
EDIT: Pokud nemáš PayPal, tak dej vědět.
-
-
Přesně tak. Třeba E. T. - the Extra Terrestrial je to pěkným příkladem.
-
Cokoliv? Opravdu?
-
-
Torchlight 2 - http://www.gamemafia.pro/category/257/torchlight-ii-steam-gift/
Nový Wolfenstein je parádní, Van Helsing II je parádní. Ale za mě aktuálně 100% Divinity. (za 16 Europěněz - http://www.gamekeys4all.com/290-divinity-original-sin-cd-key-steam.html) -
Heroes of Steel: Tactics RPG
RPG s náročnými tahovými souboji a celkem slušným příběhem.
nebo
Noitu Love 2 - Devolution¨
oddechová pixelartová řež -
Wildstar :)
-
Ty nemáš stále co hrát, co si s tebou počnem co s tebou uděláme milý maxi povědz nám. *7*
-
-
premyslim že bych treba poridil torchlight 2 ale nechce se mi dat za to 18€ nebo kolik
-
-
Na gogu byla jednička hmmm... hele můžeš to přece vždycky kusit z w@rezu ne? Každý rozumný člověk to tak udělá, nebno tě jen trápí peníze pak tedy nevím. Ty neumíš napsat co by sis zahrál, je toho málo no počítám že Divinity si zavrhl nebo jak...
-
-
penize mam ale nechci je vyhazovat z okna. treba neco koupim a pak toho lituju protože mne to nebavi. krast nechci z principu a pak mam taky pomalej net a starší hry maji malo seedru. jinak divinity jsem nezavrhl ale 40€ je fakt moc a zrovna na tahove kecaci rpg nemam chut
-
-
Četl jsem Levelovou recenzi a tam se nad tím autor upě rpzlýval ale gameplay (v Ripleji) byl takovej sekanej... safra mám to na disku ale odrazuje mně to dlouhé intro - jenže zase není co hrát no.
Na co máš chut, ?
-
-
-
-
-
-
Paragon - Sevarog Launch Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=bULLUTnQYW8 -
Tim Willits z id Software věří (nebo snad ví?!), že Valve pracuje na Half-Life 3.
Věří, to je to spravné slovo, je to už taková novodobá víra. Vyrobíme velkou dřevěnou lambu, kterou poneseme v čele sebemrskačského průvodu - páčidly hezky do zad. To by bylo, aby se sám velký Gabe neslitovat. -
-
Něco mi říká , že další Halflife bude mít ForeverDuke problém .... aura solidně vybledla a již dvojka vůči jedničce v hratelnosti dost ztrácela . O epizodách co nevyšly ani nemluvě .
-
-
Borderlands 3 nebude mít mikrotransakce /s
https://www.gameinformer.com/2019/05/01/borderlands-3-wont-have-loot-boxes
Marketing teda zvládají na jedničku
-
Gabe Newell oznámil, že DotA 2 čeká podobný model a hojnost aktualizací jako známe z Team Fortress 2.
who'd guess? -
-
TO samé říkal před vydáním L4D1 :(
-
-
A máme tu další Cosplay - tentokrát je to Elizabeth z Bioshock.
Left 4 Dead neni typ hry, která je stavěná na DLC, alespoň ne formou TF2 DLC -
-
Zajímavé je, že L4D2 se k tomu blíží. Není to sice úplně jako TF2, ale je to dost blízko.
-
-
Dál se snad už ale nedostane. Upřímně, další obsah v podobě kampaní dělá větší problém s naplněním lobby, protože přiznejme si to, hráči od L4D odchází, protože má nejen na dost bugů (ale Valve je opravuje, pomalu a jistě), ale hlavně dementní komunity, se kterou většinou nedohrajete VS do 3. mise, takže teď se místo DLC snad budou soustředit na jiný věci...
-
-
-
A pak vydali Left4Dead 2 -> *5*
-
-
-
Majitelé God of War: Ascension se demoverze The Last of Us dočkají nakonec až 30. května.
Fail... -
-
To bych řek. podobná deb*lita byla i s demem Resident Evil 6 na disku Dragons Dogma.
-
-
V den vydání hry Dead Island vyšel pro tento titul i první patch, opravující množství chyb....
Recenzovať to z najnovsim patchom predsa. Ja tiez ked si kupim hru prvy krok pocas instalacie je vyhladanie najnovsieho patchu. Preto si myslim ze po vydani patchu by sa mohli menit hodnotenia hry. -
-
Datum vydání očekávaného update (v1.8) pro Minecraft bude zveřejněno v průběhu tohoto týdne.
jestli ono by nebylo lepší tu hru udělat pořádně hned napoprvé, aby žádný patche nebyly potřeba... a pokud je ta hra (ať už Dead Island, nebo cokoliv jiného) natolik rozbitá, že hned první patch nějak zásadně mění hratelnost k lepšímu, tak si to nižší hodnocení zasluhuje už jenom za tu rozbitost... -
-
Dmnce
Ta hra je ve fázi BETA ty tupče. -
-
bobsh si sice ocividne vyvoj her predstavuje jako hurvinek valku, ale ve fazi BETA to teda fakt neni - na to jsi prisel jak?
Tim udajnym prehmatem na steamu? To sem vubec nepatri - hra uz oficialne vychazi. -
-
Až na to, že jsem reagoval na to jak se navážel do minecraftu 1.8 patche.
-
-
moje reakce byla opravdu na Dead Island, nadpis týkající se Minecraftu jsem si tam nakliknul omylem *3*
-
-
-
-
To není zrovna fér přístup. Třeba Atari si jej plně zaslouží za TD2, které je dodnes polorozbité a již se na něm nepracuje. Oproti tomu takový CD Projekt RED o své hry pečuje jako nikdo jiný...
-
-
dobře, ale zohledňovat to v recenzi se mi nezdá uplně ideální řešení. Recenzent přeci hodnotí to, co se mu aktuálně dostane do ruky a co hraje právě teď. Nemůžeš po žádném herním novináři chtít, aby každou hru hrál znovu po každém patchi, aby zjistil jestli se náhodou nezměnilo něco, co jí předtím vytknul a snížil za to hodnocení. Přijde mi, že až nezdravě moc vývojářů své hry s klidem vypustí nedodělané s tím, že ono se to nějak opatchuje, viz. nejnovější Sturmovik, zmršená konverze GTA IV atd.
-
-
-
Těm, kdo mají na svém PSN účtu starou verzi Angry Birds prý stačí, aby napsali na zákaznickou...
A co když recenzent dostane hru dřív a patch vyjde až je třeba za pulkou hry? To tě nenapadlo? -
-
Re: V den vydání hry Dead Island vyšel pro tento titul i první patch, opravující množství chyb....
V poslednej vete som to objasnil. -
-
A kolikrát má ten recenzent tu hru hrát, když vyjde třeba dalších 5 patchu, aby ta známka pro tebe nebyla irelevantní ? Hra se má hodnotit taková jakou jí dostaneš z obchodu, aby si vývojáři uvědomili, že nikdo jim není na jejich nedodělané zmetky zvědavý.
-
-
-
-
Na PS4 se zatím teprve stále rozkoukávám, ale jak je to skvělá konzole, tak jsem šokován bídnou nabídkou her na PS Store. I kdybych chtěl, tak si tam v podstatě nedokážu vybrat.
-
-
nabídka je v pohodě, ale ten shop je udělanej příšerně.
-
-
Ani mi nepřijde. V čem přesně ti vadí? Je podle tebe nepřehledný?
-
-
To si dostal k Vánocum? Já chtel koupit PS4 hned pri launchi, rikal jsem si s*ru na to, koupím konzoli, velkou televizi a budu hrát z gauče a nemusím se hrbit u PC jak guma. Ale pak jsem se kouknul na nabidku her a proste nebylo co hrát. Nemluve o tom že nektere launch tituly porad ješte nevyšli (takove to mmo /strilečka od ubisoftu začína na D...)
-
-
Ne, já si to koupil v listopadu kvůli NHL, které si fakt užívám, ale logicky koukám i na ostatní hry, jestli je něco zajímavého k mání.
-
Sám jsem nikdy PSX neměl a neplánuji. Ale ptám se znalců. Jak je to dneska s pirátstvím na PS4? Mají to nějak vošéfované, nebo to lze, ale musí se zasáhnout do HW jako to bývalo do PS1 (kdo by to neznal)?
-
-
teprv pred vanocema to prvne breakli a jeste jenom nejakou starsi verzi, takze pirateni zatim na ps4 neni predpokladam
-
-
-
-
-
kvůli výběru, cenám nebo přehlednosti?
-
-
Výběru a cenám. Koupím Last of Us a Nathan Drakes Collection, ale to spíš v nějakém eshopu se to asi vyplatí víc mi připadá. Ale že by v PS Store bylo něco cenově dostupné a zároveň to nebyla nějaká blbost jako spoj 3 atd..., to tam prostě není. Čekal bych víc.
Ale naopak mě teď docela překvapila nabídka demo verzí, kterých je docela dost, to na nějakou dobu zabaví. -
-
Za dobrou cenu je na PS Store třeba Evil Within, Infamous: Second Son, Killzone: Shadow Fall či Driveclub. Nijak extra velká nabídka to není, ale JE z čeho vybírat. :o)
-
-
Díky za doporučení
EW - jsem sráč, takže toto hrát nehodlám
Killzone - FPS na konzole nepatří
Driveclub - závodní mám Dirt rally na PC, další závodní hry nehledám
Infamous - to vypadá nejnadějněji, ale že by mě to nadchlo, abych za to dal přes 400, to taky ne. -
-
tak toho Sherlocka nedoporučuju zase já :)
Crimes and Punishments mi přišlo hodně slabé (hráno na PS3). úplně se z toho vytratila adventura, člověk jen skládal indicie a na jakési myšlenkové mapě sestavil to, co se stalo. a stejně bylo jedno, co z toho vylezlo. takže stačilo jen v daných lokacích proklikat vše, na co se dalo kliknout. žádný puzzle. oproti předchozímu dílu zklamání. -
ringman: Díky za doporučení. Z toho seznamu mě zajímá jen Sherlock, ale musel by být česky. Ostatní hry buď nechci, nebo je mám na PC (Thief, Sleeping dogs)
-
s tím FPS se popravdě pleteš. taky jsem si říkal, že to je na konzolích zbytečné hrát, ale není to tak. za Killzone mluvit nebudu, to jsem zatím nehrál, ale například trilogie Resistance na PS3 byla parádní. takže ani ty FPS bych na konzolích nezavrhoval.
-
Rocket League za 300 je nabídka, co se neodmítá. do 300 je tam i Thief, Sleeping Dogs, standalone datáč k Infamous, Sherlock Holmes, Armello, Hand of Fate, Oddworld (jestli jsi je teda už nehrál dřív na PC). trochu dražší, ale za ty prachy to stojí, Shadow of Mordor, Tearaway Unfolded a Transformers
-
-
-
na PS4 jsou digitálně drazí i ve slevě (MGS V je teď dražší než krabicovka), ale dají se tam najít i dobrý kousky. na PS3 je to o dost lepší
-
-
-
skvělá konzole tak leda pro člověka co byl posledních pět let v lese *1*
-
-
Proč myslíš?
-
-
Aha, takže jenom hejt, díky.
-
-