-
Sony podala žalobu na GeoHota, fail0verflowa a vůbec všechny kteří hackovali PS3.
GeoHot je nick jednoho hackera, ale fail0verflow je jméno hackererské skupiny, takže se nedá skloňovat stejně. Stejná chyba je koukám i v aktualizovaném článku. -
Ahoj, máte někdo zkušenost se Steamovou verzí Postalu 2? Je tam nějaké výhoda oproti edici k 10. výročí?
-
duben na krku a pc her poskrovnu?
-
-
Duben, Dark Souls mit budem.
-
-
no doufám
-
-
-
Práce na PC
Top Topic. Nemáte někdo tip na práci na PC? Jakoukoliv. Sestavování PC, nebo instalace OS, ale i práce DTP kde se zaučí člověk. Nebo noční práce - nějaký dozor, služba, dohled, apod. Jasně nepatří to sem, ale než se to smaže *4* -
-
Nevím jestli to není zase nějakej fórek, ale kamarád dřív dělal v PC bazaru Růžovka, tak se můžeš zkusit poptat u nich *3*
-
-
"Prodej a servis nového i bazarového zboží výpočetní techniky. Nabízíme monitory, notebooky, mobilní telefony, digitální techniku a další." Ok to zní zajímavě. Dík *4*
-
-
Live chat by tě nebavil?
-
-
Co si pod tím mám představit konkrétně?
-
-
strip na webku
https://www.youtube.com/watch?v=3tUh-x-fp8Q
neco takovyho *5* -
-
Mě to napadlo, ale myslel jsem, že myslí něco jiného. Vážnější odpověď...
-
-
No nejsem typ mít svoji firmu... Ale být jako zaměstnanec. A riskovat něco od začátku - potřebuješ nějaký kapitál. Navíc v odvětví IT je plno firem, to smrdí neúspěchem... Jak říkám spíše jako zaměstnanec. Ale díky za názory...
-
Od toho je účetní :) stačí zdroj levného HW a prodávat to můžeš na Aukru ze začátku, ŽL skoro nic nestojí nic extra nepotřebuješ.
-
Jako sám si založit firmu? Sám na ŽL? Na to nemám lokty sám se starat o účetnictví apod... Ale přemýšlel jsem o nějaké firmě, která se stará o lidi, kterým nejde PC doma, zasekne se - prostě co nejsou počítačově gramotní. To bych napravoval, ať už hardwarově nebo softwarově. Ale na to si každý pozve nějakého známého vždy. Za to se asi nebude platit. Ale možná že by to za nápad stálo.
-
Tak zkus stavět PC na vlastní triko.
-
-
-
-
-
-
FC4
Docela sh1t :) -
-
Další zklamání od Ubish1tu. Zlaté Watch Dogs, to mě fakt bavilo z posledních her od nich nejvíc. ACU už jsem odprásknul z disku a FC4 letělo před chvílí asi po 5ti hodinách hraní. Pár hodin stačilo, aby mě hra začala nudit, přeskinovaná trojka, už ani to střílení nepřátel mě tam nebavilo. Ze začátku to bylo celkem svěží díky prostředí, dokonce mě i bavil příběh na začátku, ale po tom se to klasicky zvrhne v běhání od místa na místo, lovení zvířat, řešení nepodstatných krávovin. Do toho všeho mě štvaly takové detaily jako např., že objevím nějaký nový barák, vlezu do něj a tam mi nějaký krejčí gay 3 minuty vykládá nesmysly co mě nezajímají a já to nemůžu přeskočit, to akorát otravuje. Ty kecy celkově a ty postavy mi přišly děsné čím víc jsem to hrál. Nevím, jestli to byl bug ale neviděl jsem mapu, jen mini v hudu, ale když jsem dal klasickou "m" mapu velkou, tak nic. Momentálně jsme z toho takový přešlý, že jsem to tak brzo smazal, takže ani nevím co sem psát. Snad jedna perlička v nastavení grafiky. high ... veryhigh ... ultra .. (wtf ještě jim tam chybí superultra a hyper) a potom nejvyšší nvidia, říkám paráda, nějaké featurky to zapne, mno, zaplo to hbao+, které z toho udělaly hru ve tmě :D Co to sakra jako je? Stíny jsou takové, že stojím pár metrů před barákem, který vrhá s tím a já nevidím nic, jen černo. Půlka monitoru černá, ani postavu v tom stínu nevidím. To zase Ubi něco podělalo, není to vina samotné technologie, možná bylo něco nadrbané tou kraklou verzí, nevím. Dal jsem "jen" SSAO a pohoda.
Suma sumárum přeskinovaná trojka s prostředím, které na začátku působí svěže, ale po pár hodinách to upadne do stereotypu a hra je čím dál blbější. V tady takovém prostředí si dokážu představit mnohem, ale mnohem zajímavější hru. Jako třeba poslední Tomb Raider. -
-
Zajímavější hru a pak napíšeš Tomb Raider *15*
-
-
Na Laru mi nesahej *16*
-
-
Žasnu jak málo stačí některým hráčům dneska ke štěstí
*2* *14* *12* *16* -
Nebuď majetnický, na Laru by sahal každej...
-
-
-
Tak si to konečně připust, kámo. Nic ve zlém ale si troska stále se snažíš uchytit na Games ale po vzoru jiných se ti to nedaří. Nenastal čas už to zabalit? nebo si rád že budeš ponížen, časem časem už vlastně se rozplyneš jako vzduch. Hele, to není nic proti tobě, ty určitě budeš dobrej chlapík ok ale ty bláboly zbytečně se jima srážíš.
Jako komu to cpeš? koho to zajímá. Očividně si i dost asociální, nechceš psát někam na blog ne bo tak ono veřejně mne to třeba otravuje a nejsem sám. Nebo myslíš že ty mínusy a tak že to je proto že tě nemají rádi a hejtují?
Fakt by ses mohl nad sebou zamyslet. Tímhle přístupem to nikam nikdy nedotáhneš. :-) Mám tě rád ale už bys mohl skončit.
-
-
Nesmíš hrát pirátskou verzi, kde ti stromy lítají a stínování vytváří černé díry:-D
-
-
Jo už jsem se rozepsal níž, jsem si myslel, že je to nějaká najebaná verze :) ale o to nejde, grafiku jsem vyladil a byla ok, problém je, že ta hra jako celek stojí celkem za houby. Mě to prostě nebavilo. Chtělo by to nějakou pořádnou doomovku , dlouho žádná opravdu super nebyla... krom Wolfa, byť byl technicky hrozný docela.
-
-
Naopak FC3 mne tolik nebavilo, jako FC4 ale věc názoru. Jo a vlastně na páčkovači problémy s tmou atp nejsou :-D
Tak co dál?, Escape dead island , když se bere hodně nadneseně (tedy jako parodie sama sebe) je stravitelný taková komedia no. Jo to ještě nezpirátily no. Takže máš smolík zatím. -
Já osobně se na to nechystám, Už podle videí je to podobný koncept jako FC 3. A osobně raději preferuji tropy a teplo:)
-
-
Podobný ne, ale uplně stejný. Všechno. Jen přeskinovany a trochu jiný příběh. Zase jsou tam kecy o tom, jak ti "liška dá sílu, kterou přemůžeš boha", na to jim jebu, to mě neba, já chci nějakou pořádnou drsnou střílečku s dobrou hratelností a fajn humorem, nějakou normální a ne tyhle ptákoviny. Nic proti tomu, jen mě to poslední dobou dost nudí, mám pocit, že každá fps z poslední doby je o hov*ě :)
Schválně která poslední doomovka kromě Wolfa tě bavila? Myslím opravdu bavila a užíval sis ji.
-
-
-
-
-
DLC ? ...
Stalo se to taky někomu , že po zakoupení Magicky collection z akce Steamu nemáte přístupná všechna slibovaná DLC ?
Buy Magicka Collection
Includes 15 items: Magicka, Magicka: Vietnam, Magicka: Wizard's Survival Kit, Magicka: Nippon, Magicka: Marshlands, Magicka: Final Frontier, Magicka: The Watchtower, Magicka: Frozen Lake, Magicka: Lonely Island Cruise, Magicka: Gamer Bundle, Magicka: The Stars Are Left, Magicka: Holiday Spirit Item Pack, Magicka: Horror Props Item Pack,, Magicka: Party Robes
Zrovna Magicka: The Other Side of the Coin a Magicka: The Stars Are Left jsou víc než přihloupé oblečky *16* -
-
A zrovna ani support nefunguje :( . Registrovaný v Support systému ještě nejsem a potvrzovací mail ne a ne přijít ....
-
-
Že je Duke Nukem jen videoherní postavou? Našli jsme důkaz, že tomu tak (možná) není!
Ja som kupil FNV Ultimate, nemozem to spustit lebo hadze nejaky Steam error a support mlci treti den. Ale tak aspon uz viem ze su pretazeny alebo co. Mohli tam mat aspon nejaku automaticku hlasku ze sorry for delay blabla. -
-
Myslíš toto "Fallout: New Vegas failed to start (error code 80)" - mám taky, hru nenakopnu *9*. Taky ultimátka.
-
-
edit: delete
-
Nie, This game is currently unavailable. Please try again at another time. Skusal som vsetky veci co maju vo FAQ, ale bezvysledne.
-
-
Aha, tak to netuším. Mě to dneska normálně prodalo, hru jsem nainstaloval a nakonec i spustil. Stačilo akorát restartovat Steam *7*
-
-
-
-
-
-
Recenze na Hotline Miami 2 či toho skoro už zapomenutýho šestýho Poldu si schováváte až na Velikonoce nebo jak? Se pak nedivte, že ztrácíte vaše věrný čtenáře.
-
Nové oznámení se blíží?🙂
https://www.instagram.com/p/B2XOVH6AYuV/?igshid=1cr81ds9d7nej
-
Torchlight 2
Čekněte si emaily, třeba vám příšel klíč.
Mě ano. *3* -
-
Je to úžasné, nemyslíš?
-
-
Nový MGS komplet
Tak to je bomba, doufám že to bude i v ČR k dostání! -
-
Konami potvrdilo, že se v červnu chystá na PS3 vydat kompilaci sedmi Metal Gear Solid v jednom balení...
Taky doufám, že u nás tato kolekce vyjde.. Jakožto MGS nepolíbený (nemám PS3 dlouho) bych konečně mohl přijít na to, proč je to tak oblíbená série. -
-
oblíbená serie je to proto že Kojima je genius, its simple
-
-
Vsude jinde pisou prozatim US only
-