-
Ubisoft doufá, že se časem dopracuje až k desátému dílu Assassin's Creed.
10. díl AC ? ........ FTW ? Mám rád AC serii, ale co je moc to je moc..... Doufám teda, že planují set sakramenské změny! -
Dark Souls 2
To Black Souls: Máš štěstí, že hru aspoň spustíš, já si jí předobjednal v Armored edici, aktivoval na Steamu a jediné co s stane je, že hra po zobrazení bíleho okna spadne. Dostal jsem úžasnou radu, že před každým spuštěním mám odpojit HDMI kabel z počítače, chvíli počkat a pak ho znovu připojit (s upozorněním, že si mohu poškodit grafickou kartu). Za víkend jsem nenahrál ani minutu a nemohu snad mít, ani větší pocit marnosti. -
-
Je smutné, že někteří jsou natolik paranoidní a zaměňují některé přispěvatele, za jednu osobu. Zavírají oči před skutečným problémem (stav mínusek u mého příspěvku), to samé i na druhé straně barikády (žádná podpora K+M? Nenech se vysmát).
Mám zakoupenou i Dark Souls: Prepare to die edition, dokonce mám i dva Xbox ovladače (PC). Jedničku jsem však zakoupil a dohrál, až tento rok na jaře, uchvátila mne natolik, že jsem neváhala a hned si předobjednal druhý díl. O to mě celá situace štve víc, nemohu ocenit opravdovou kvalitu obsahu, když se nedostanu ani do menu hry. -
-
Tak vem to tak, že jsou to úplní začátečníci v oblasti PC. Nejsou zvyklí na to množství konfigurací apod. To samé Konami, do teď mi nejede FullScreen v MGR:R, když hodím fullscreen mám 24HZ, takže musím hrát v okně s prográmky na full window... prostě to tak je a hotovo. Do týdne tu máš patch, mezitím tu budeš mít kupu modu na grafiku a pak si to užiješ.
-
-
Nic proti, ale uz vydali prvni dil na PC a byla to katastrofa. Neslo ani zmenit rozliseni renderu na neco normalniho a bylo to tech xboxovych 800x600. Pak prisel domu typek ze skoly a vydal fix za 30 min :D
S timhle to bude stejne, hra je to sice bude fajn, ale za plnou cenu to urcite nestoji. Radsi si pockam na nejaky slvey a do te doby bude vetsina tehle kravin stejne opravena bud od vyvojaru nebo spis od komunity. -
Obrazem: Foto se všemi 296 hrami, které vyšly v Severní Americe na Nintendo 64.
Počítám, že příjde nějáký patch, který to opraví, avšak hořkost (po tom co jsem se těšil a udělal si volný víkend na hraní) už ani ten neodpáře. -
-
Mezitím co si tu vylévám srdce, vyšel první opravný patch. Uvidíme zda-li je problém vyřešen a pokud už se přátelé nevrátím, víte kde mne hledat...
-
-
chápu, že to nasere, když se člověk těší, ale dávat tomu 0/10 na metacritic je prostě omezené(neříkám, že jsi takový, ale těch recenzí takových tam je spousta)
-
-
-
-
-
-
Povedené video. http://www.youtube.com/watch?v=GhnXIowAs14
-
-
a prej "minecraft hrajou dospelaci" je to pro maly decka. jestli je nekomu vic nez 12 a hraje minecraft tak je nemocnej
-
raději http://www.youtube.com/watch?v=7nu9ZgGSxMM
-
-
Kickstarter projekt Wasteland 2 překonal hranici 3 milionů dolarů, moddaři mohou slavit.
nekdo neumi cist? momentalne 2.926k, 16 minut do konce, nesirte bludy http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2 -
-
ty je siris. nezapocitavas do toho paypal.
-
-
vsichni predpokladaj, ze se ty paypal prachy do toho zapocitavaj taky, ale to nikde neni receneo.
-
-
PayPal peníze se do kickstarter počítadla nezapočítávají. Částka, která se vybrala přes PayPal se zobrazovala na stránce hry. Když jsem tam koukal včera, to bylo cca 16 hodin do konce kickstarter kampaně, tak měli přes PayPal vybráno něco kolem 85k $
-
fargo se vzdycky vyjadroval v kontextu obojiho. sir si sve bludy nekde jinde prosim. viz napr. update #8: "When you include the PayPal money on top of the Kickstarter funds we are over $1.980 million with 12 days left to go." a dal pokracuje v duchu toho souctu.
-
O hudbu v Trials Evolution se postará Mike Reagan, který spolupracoval např. na God of War.
Ano ty peníze se určitě sbírají na to, aby si Fargo měl čím utřít zadek. Proboha mysli.
-
-
-
-
jak byla akce, že při registraci na moje ID dostanu jednu vybranou hru no ono nic pořád může mi někdo říct proč?
-
-
Obrazem: PS4 zachyceno termokamerou.
také stále čekám, už dva týdny :) -
Obrazem: PS4 zachyceno termokamerou.
Dočkej času *3* . Minulý rok jak nabízeli fleshku, tak také mi přišla až po měsíci a půl. Kdo si počká ten se dočká *3*
-
-
W3 - délka hraní
CD RED píše, že Zaklínač 3 bude se všemi questy zábava na 100 hodin... Nějak mi to nejde do hlavy. Skyrim hraji s přestávkami 3 roky (a zdaleka nedohrál ještě) a snad 200 hodin. Witcher 3 má mít mapu 35x větší než Skyrim a stejně píší 100 hodin... Buď města a vesnice budou daleko od sebe a nebude jich zase extra moc (aby to bylo realističtější co se týče vzdáleností), anebo myslí že každý nepřítel se sundá 1 ranou a nebudou se číst texty nebo co... No uvidíme... :o) ooo) -
-
3.5x
-
-
Halloween Bundle
http://www.bundlestars.com/all-bundles/supernatural-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+supernatural -
State of Decay 2
A co PC verze? Jak to s ní vypadá? -
-
Vychází zároveň s Xbox verzí? Ale pouze na Win 10.
-
-
Já čekal krabicovku právě.... takže jen digitálně?
-
-
Zatím měly od MS hry i krabicovky, tak bych ještě počkal. Třeba bude i nějaká to collectorka.
-
-
-
-
Amazon během E3 vyhodil desítky herních vývojářů a podle zdroje Kotaku zrušil několik neoznámených her, aby se mohli plně soustředit na onlinovky Crucible a New World.
Tak to je teda supr! Nudná FPS mmo a nástupce Second life ? uh... tak jasně jednoduší jako některá Sp záležitost.
-
Star Wars Jedi: Fallen Order nebude mít odřezávání končetin. A vlastně ani žádnou krev.
Upřímě, tady mě to tolik nezaráží v Force unleashed to taky nebylo beru to jako arkádu a tam to být nemusí... ale psionické schopnosti by tam být mohli.