Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • StarCraft ending

Nezasloužil si konec trilogie CGI ending? Aspoň že zůstali u béčkovosti a dopadlo to, jak to dopadnout mělo a neudělali z toho nějaký Mass Effect.
  • Game of Thrones RPG co to vlastně bude ?
    • Bude to ... RPG.
      • FAKT *8*
        nehodí se k tomu spíš FPS ?
  • Unikla prewiev verze Deus Ex

Tak nevim, mam predobjednano na Steamu a kdyz se to samy stalo Crysis 2, tak mi to zazitek z plny verze nezkazilo, naopak bylo zajimavy videt co vsechno se ke konci vychytava za chybicky. Je podle vas okey, ztahnout leak? Neni to kompetni hra, pry jen prvnich par hodin a je zabugovana jak prase.
    • Mezi veřejnost unikla preview verze hry Deus Ex: Human Revolution.

Pohodka. Ja to hram uz dva dni (kontrolujem kazdy roh), a mozem len povedat ze som nadseny. Hra je natrieskana obsahom na kazdom rohu.
    • Hanzales

Záleží....

Inu jak se to vezme, jak u koho. U mně už jedó jen originálky, na steamu poslední dobou převážně, či jiné digitální distribuce, ale tady jsem si předobjednal za tu Steamovou cenu jinde krabicovou augmented edici. A to právě po odehrání asi hodinky. Teď bude kumšt to rychle zase smazat a do vydání na to zapomenout. Rozhodně se nechci připravit o ten pro mně v poslední době vyjímečný zážitek. Bohužel tenhle případ, kdy leak nějaké hry někoho přiměje k okamžité předobjednávce bude spíše řídký. Btw, dle avataru jasně že miluju system shock 1, následovaný právě Deus Ex1. Deus Ex 2 mně uzemnil, až rozplakal tehdy, ale tohle naopak nakoplo, možná i s rozběhem. Btw proč to sem dáváte tyhlety novinky. Jak to mám teď po střídmé hodině smazat a necítit se jako děcko, kterému spadlo lízátko do písku? :)
  • PES14 career mode/ heart funkce bug

zdravim, chtel jsem se zeptat jestli nekdo hrajete karieru v novem pesu a taky mate problem s tou ''uzasnou'' novinkou heart? pri vydani hry ta funkce sla mizerne nebo obcasne, po asi peti patchich ta funkce funguje obracene, to znamena ze kdyz vyhraju nekolik zapasu tak postupne vsem dochazi a kdyz jednou za cas prohraju tak najednou se celemu tymu zvysi !! a aby toho nebylo malo tak pri vypnuti a zapnuti hry dalsi den se nekterym hracum, kteri ji posledne jeste meli, uplne vymaze.... a samozrejme ta funkce se vubec nemeni pri zapase at uz dam gol ci dostanu nebo fauluju, porad ma stejne hodnoty u vsech..mate nekdo podobny zkusenosti ?
  • skaven

ad Meltdown

zacinaju vychadzat prve testy aj pouzivatelov. CPU heavy hry su podla vsetkeho zasiahnute tiez. znizili sa minimalne fps.
    https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/7obokl/performance_impact_of_windows_patch_and_bios/
  • tak, kickstarter projekt na Wasteland 2 ziskal viac nez 900k $ za 24h :)
    http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2
  • Draken69CZ

Sony se podařilo snížit náklady na produkci PS4 konzole.

Neví někdo jak se jim to povedlo? Začali kupovat levnější součástky, změnili/vyladili technologii nebo koupili masivní biče?
    • Khanemis
      Taky je možné, že dosud měli svázané ruce starou smlouvou o nákupu hardwaru od dodavatelů, kde byla pevně stanovená cena. Pokud uzavírali teď novou smlouvu (ať už s původními dodavateli nebo novými), mohla by být cena nižší, jelikož už jejich tržní cena musela za ten čas klesnout. Ale to je jen můj odhad:)
    • Zrušili Pizza pátky.
      • Draken69CZ
        Tak když se tu snažím o seriózní debatu tak to takhle zazdíš :D

/předpokládám že výrobu mají v číně tam asi pizza moc nejede ne
        • Spis odladili samotnou vyrobu, takze maj min braku a produkujou vic kusu.
          • ringmancz
            to není po roce výroby nic neobvyklýho
        • Dobře, Předpokládám, že výrobní náklady se jim podařilo snížit tím, že buďto sehnali nějakého levnějšího dodavatele/výrobce, zjistili, že za něco platí více, než by mohli nebo třeba, jak říkáš, použili levnější součástky.
          Ale v takovým prostředí se nepohybuju, třeba to vážně jen znamená, že chlapům z fabriky spojili pauzu na svačinu s pauzou na záchod a výdělky jdou nahoru.
          Pokud tě to zajímá hodně, tak ty informace čerpají z http://www.sony.net/SonyInfo/IR/financial/fr/14q1_sony.pdf a já tam nerozumím ani hovno, tak ti neporadím.
  • WhySoSad
    Rád bych vás upozornil na jednu hříčku, kde máte za úkol přeskákat po korbách šílených řidičů kamionů, kteří dovedou všechno jen ne jet rovně, až do cíle v různě složitých úrovních. Dlouho jsem se u hry takhle nepobavil a zároveň nenavztekal *1*

Pro info přikládám video:
    https://www.youtube.com/watch?v=A_HydiJaggQ
    • Draken69CZ
      25:35 jak dopadla klávesnice? *15*
      • Mart9
        Jak si to na konci roztřískal *1*
  • V příštím týdnu se můžete těšit na oznámení, které se týká Okami.

Nedávno Ninja Theory na Twitteru vypustili, že mají nějaké oznámení... a teď toto od CAPCOMu.

Dobrej bože, modlím se ať 1+1 rozhodně není 2 v tomto případě.
  • Square Enix využije v budoucích hrách technologii IKinema, s pomocí které vypadají pohyby postav více realisticky.

"s pomocí které vypadají pohyby postav více realisticky." - o to tu vůbec nejde. Jde o možnost využíti IK rigu IKinema přímo v enginu. Pořád bude potřeba, aby ten rig předtím někdo naanimoval nebo na něj napasovat motion capture data. Když si k tomu sedne neumětel nebo flink, bude výsledek úplně stejně hroznej, jako kdyby to animoval bez inverzní kinematiky. Jen to možná bude mít rychlejc hotový :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit