-
3D realms novinka
http://www.ign.com/articles/2014/03/03/rise-of-the-triad-remake-developer-acquires-3d-realms -
DOOM
Po dvou hodinách v SP je to pecka. Jestli to tak bude pokračovat, bude to naprosto dokonalé. Obzvlášť systém klíčů, kdy jej získáte a následně se pak vracíte, aby jste si otevřeli předtím zavřené dveře, modifikace zbraní a šílené arény plné krve, vnitřnostní a brutality. Do toho minimální načítací časy, dost pěkná grafika a hra, co běží svižněji než námořník po třech letech na moři do bordelu *5* -
-
Jak funguje ten systém klíčů? To jsou některé oblasti za dveřmi nedostupné, a teprve když získáš klíč, tak se dají otevřít? Kolik těch klíčů můžeš mít u sebe? A jsou už v základní hře, nebo musíš mít předobjednanou nějakou bonusovou edici, aby ses za ty dveře podíval?
-
Tak dlouho to tu nebylo, poslední dobou se furt běhalo za nosem a teď to je vlastně novinka a fitčura a hrozně dobrá věc stejný jak s WWII kdy jednu dobu se proklínala hrá z WWII a teď všichni brečej a chtějí zpět toto období *15*
"Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete."
Steve Jobs 24.2 1955 - 5.10 2011 -
Muzu se zeptat co je dokonaleho na systemu klicu?
-
-
Chces jit dal a nemuzes. Musis ho najit. A ejhle, uz ho vidim, ale tech potvor :) Mam klic, hura zpatky. A jeje, potvora :) Nicmene se to objevuje zridka a zapada to do leveldesignu. Tady je dulezita zabava a pri hrani mam pocit zhe hlavne reznicim a kdyz ne, je cas se konecne taky poradne pokochat :)
-
-
Tak uvidime. Uz mam 2% :D
-
Tak pokud se to má takhle tak to jo ok... ale aby to bylo za každýma dveřma jiné zamčené... no ale i tak to trochu otráví...
-
-
-
Dik za info o backtrackingu, a to jsem si to malem koupil.
-
-
Přesně, takováhle nudná blbost jako hledání klíčů by měla zůstat v herním pravěku. Wolfenstein to neměl a jaká supr hra to byla co ? *3*
Když to budou jen nějaké vedlejší dveře tak by to nevadilo, ale aby se běhalo zas nazpátek fuj... -
-
Jinymi slovy jak to vetsinou u takovych brblounu byva si to nemuzes zahrat (denuvo) tak je to fuj :)
Kamo ani nemas tuseni, jak je to zabavne, chytlave, adrenalinove, rychle, plynule + objevovani skrysi + snapmap... Hraju na ultra-violence, vypnute vsechny blikatka a je to rezba jak ma byt. Takovy lepsi Doom 3 s hratelnosti sviznych doomovek, tim ze nevidis ten glory kill znackovac to je o to vetsi vyzva. To, ze se vykosi cast mapy a jdes dal bylo vzdy, jen tady jsou ty arenky na ty souboje echt vymazlene a ve vysledku to nepusobi jen jako polepene arenky. Souboje zatim super, dostavam zabrat a neni cas ani kychnout kolikrat. A technicky zadrhel, problem? Nula :) -
-
Jakejch brblounů... prostě antickej systém klíčů
Jsem nepsal že to je fuj. Fuj je akorát to se vracet s klíčema přes půl mapy takovou featurku bych klidně vypustil. -
-
Tak to jo, ted jsem blbe chapal ja :) No ja jsem takovy explorer, takze jsem si toho zatim ani nevsimnul, lezu kam se da, snazim se najit vsechny upgrady atp. a zabijim co vidim a vsude furt neco strika okolo :)
-
-
-
-
-
Obzvlášť systém klíčů, kdy jej získáte a následně se pak vracíte, aby jste si otevřeli předtím zavřené dveře
U všech jiných her se na backtracking nadává, ale když je v novém Doomu, tak je to dokonalá vlastnost? *1* -
-
J8 jsem na to nikdy nenadával:) Systém zavřených oblastí mi přijde naprosto normální a není nijak nelogicky rozvržený. Člověk si aspoň pamatuje, kde a kdy má jít:)
-
-
"hra, co běží svižněji než námořník po třech letech na moři do bordelu" :D kudos :)
-
-
The Evil Within 2
Co říkáte? Já jsem v sedmém nebi, prostě oldschool jak má být, mix Silent Hill 2 a a to nejlepší z Resi. Atmosféra městečka je neskutečná. Pro mě další kandidát na hru roku.
Edit. Proboha ať na mě nereaguje zdejší plebs, chtěl bych spíše reakce lidí, co hráli Silent Hill 2. Jinak Ucho, jednička je pořád ve slevách na Storu, taky doporučuji i s DLC -
-
Akorát ta grafika mohla bejt lepší potom ta optimilizace taky nic moc ( jo tak ty myslíš na PS4 hmm) 8/10.
-
Silena kamera a fov, cimz je pro me hra nehratelna.
-
-
týjo ještě jsem se nedostal k jedničce. snad za měsíc. dvojka musí počkat na příští rok :)
-
0/10
-
-
Na stránkách tajnosnubné Amnesia: A Machine for Pigs běží odpočet do dnešní půlnoci. Co...
Ten odpocet konci na sekundu presne jako Humble Indie Bundle V. -
-
teaser na A Machine For Pigs http://www.youtube.com/watch?v=4CagMNLxa9M&feature=youtu.be
-
-
at last ! je to paráda ... vizuálne slabšie ale pripomýna mi to thiefa takže kašlať na grafiku *4* nemohli vybrať lepšie prostredie.
-
-
No, jede to na stejném enginu jako předchozí díl, takže nelze čekat zázraky. Na druhou stranu engine plní účel dobře a zahrají si i ti se slabší sestavou.
-
-
-
já tam mám asi jinej odpočet. ještě hodinu...
-
-
Greenwichskej čas, toť vše.
-
-
"Na stránkách tajnosnubné Amnesia: A Machine for Pigs běží odpočet do dnešní půlnoci." a já neměl odpočet do půlnoci, toť vše :)
-
čo sa stalo, nejaké nové info o T4 ? *1*
-
-
vsak jo, HMB5 konci taky za hodinu
-
-
Nova Amnesia by se mela prodavat az koncem roku ne?Takze bych v tom souvislost asi nehledal.
-
-
-
-
Borealis
steam: 99JV4-BZMPT-4BKND -
-
já si to vzal, dík
-
-
Servisní hlášení: Reklamy ve videích (v novém přehrávači) jsou pro donátory Games.cz vypnuty. Debatu...
az mi pojede prehravac bez problemu a vymyslite nejakej ten novej system donate o kterym ste se zminovali v poslednich fc tak taky konecne rad neco prispeju.. jen by me zajimalo jaka je asi tak prumerna hodnota donatu abych nebyl za blbce nebo naopak- je mi ale jasny ze cim vic, tim lip :) -
-
Jakej chces lepsi system? Staci snad tri kliknuti na PayPalu a automaticky se ti mesicne strhava 70 korun a nic neresis.
-
-
paypal mam, ale neaktivni/nepouzivam.. holt sem stara skola a radsi bych poslal castku skrze internetbanking ;)
-
-
No tak cislo uctu pro poslani penez je tady taky :)
http://games.tiscali.cz/tema/podporte-games-cz-57248 -
-
jj koukal sem nato.. i tak kazdopadne diky :)
-
-
-
-
-
Osm let čekání na nové GTA je podle šéfa Take-Two příliš dlouho, v budoucnu by mezi hrami od Rockstaru měly být menší rozestupy.
Jako každé 3roky GTA? to by nebylo špatné 😀
Ne fakt čekali že ta dojná krááva vynahradí GTA na tolik let!? Nemusí se moc člověk vsázet ale podle mě bude další GTA oznámené spolu nebo po PS5... nová generace = nové GTA jasný ne ? ;)
-
-
Stále jsem ještě nehrál pětku, takže ještě mají dost času.
-
-
XBO problémy
Tak ani XBO se nevyhnul hardwarovým problémům při launchi
http://www.ign.com/articles/2013/11/22/xbox-one-early-adopters-reporting-hardware-problems -
ascii shmup
Jestli nejste graphics whores a máte rádi shmupy, tak zkuste tenhle freeware *1*
http://www.frankiesmileshow.com/altcode/ -
Většina her od Microsoft Game Studios bude dostupná jak na Xbox One, tak i PC.
Paráda, takže si je zahraji i na Linuxu. -
-
Když si to myslíš...MS určitě budou poporovat cizí operační systémy, aby lidi nemuseli přecházet na WIN 10...
-
-
Spíš naráží na označení. PC není jen Windows a doba kdy se dalo toto zjednodušení používat u her je taky pryč...
-
-
MAC a linuxové počítače tvoří 5% z celkového počtu herních i klasických počítačů.
-
-
Ke hraní online multiplayeru na Windows 10 nebudete potřebovat Xbox Live Gold, ubezpečuje Major Nelson.
Zdroj? -
-
http://www.netmarketshare.com/report.aspx?qprid=8&qptimeframe=M&qpsp=192&qpnp=2&qpch=350&qpmr=100&qpdt=1&qpct=3&qpcustomd=0&qpcid=fw441515&qpf=1
-
230V 50Hz
-
-
-
To 1% procento trhu není zanedbatelný? Kdo chce hrát, má Windowsy.
-
-
A A co MAC se svými necelými 10%?
-
-
máš pravdu, apple je zlo
-
Mac možná ano ale Apple ne.
-
Mac je odpad pro buržoázní vobšousty.
-
-