-
EA pevně věří, že Battlefield 3 vyjde ze souboje s novým dílem Call of Duty vítězně.
Pokud bude jedinym kriterier pocet prodanych kusu, pak si myslim ze jeste ten cas nenastal ale v jinych ohledech ma vic nez dost slusne sance, aspon z meho pohledu tomu tak je. *5* -
-
Hmm,z meho pohledu se naopak obavam,ze ta neustala snaha EA porazit (komercne) cod poznamena BF3 v negativnim smyslu.Uz SP vypada jako cod v hezkem audiovizualnim kabatku.Z mp zatim nic neukazali,ale nedavne prohlaseni,ze tymova spoluprace nebude zapotrebi mi moc duvery v to nedava.Ostatne od dob BF2 jde serie bf mimo me(BC odnoz).Ale tak snad se pletu a mp pujde ve stopach bf1942 a bf2.
Jinak ten uspech cod musi EA hodne lezet v zaludku. -
-
Podle výzkumu netvoří z hráčů násilníky akční hry, ale fotbalové simulace.
Len ďaľšia arkádová vtákovina, Red Orchestra 2 to istí *5*
-
-
-
Obrazem: Odhalena vizáž Sebastiana Castellanose, hlavního hrdiny The Evil Within.
ako, co sa robi s trhom ktory je o hrach, presahuje vsetky medze -
Fanouška konzole 3DS napadlo vytetovat si kartu pro rozšířenou realitu na ruku
Asi mu to 3D uz vlezlo na mozek *1* -
Honzo, to vůbec neřeš (píšu přes masku z práce a nemůžu reagovat pod příspěvek, protože bleskař nechápe co se dá všechno dělat s IP adresama, myslel si, že si tu povídám sám se sebou a asi se ho dotklo co jsem psal - ne, že by to nebyla pravda - a pár dní se nepřihlásím na účet - já vím, trošku ubohost, ale budiž), všiml jsem si, že jsi tu celkem nový, ale máš dobré názory a časem ti dojde, že tu nemá smysl reagovat na některé lidi, mně to trvalo dýl, ale už na to taky přicházím :) Tady jsou zkrátka někteří jedinci co mají problém pochopit psaný text, nemají argumenty nebo tu brečí, když napíšeš něco trošku ostřejšího nebo srandovního, místo aby řešili obsah textu... prostě Games :) Nejlepší je, když si pak nějaké dítě tady myslí, že já jsem ty nebo Lukáš jsem já nebo co a další podivnosti, prostě si tu utváří vlastní realitu, jejich problém.
Řešit grafiku u hry je samozřejmě naprosto normální, zvlášť, pokud je to případ třeba teď třetího Zaklínače a celá kauza okolo toho. Mě vždycky jen udivuje, kolik lidí tu k tématu nemá co říct a přesto se ozývá svýma hloupoučkýma poznámkama, doporučuju vyfiltrovat lidi na které reagovat a troly nechat trolit. To je jejich boj.
Sranda byla, když tu kolega nedávno pod mým účtem napsal cosi, během chvíle -12, pak pod jiným nickem napsal prakticky to samé o pár hodin později jen jinak a +10 :D, prostě lol. Aspoň odhlehčím psychickou zátěž Veskoslavovi, když se trolové budou soustředit na mě, byť s ním často nesouhlasím, píše aspoň normálně a k věci, což se o jiných říct nedá.
Vivat la Games :) mějte se rádi děcka -
-
Proč pořád zakládáš nové vlákna, když na někoho reaguješ???
-
-
Protože je rád středem pozornosti ne? Dole by brzy zapadl, takhle je pořád nahoře :D
-
-
-
tak,zistil som ze zatial nemozem prejst na W10, Baldurs Gate 2 je s nimi nekompatibilne
*12* -
-
Pro Borderlands 2 se pravděpodobně chystá DLC Torque, které přidá 10 nových hodin zábavy.
Jojo, známe... Maj to dávno hotové, jen potřebujou prachy zvlášť, tak jakože DLC :) -
-
Ono to tak často působí, jen si lidé neuvědomují, že hru museli mít dokončenou dávno předtím, než se dostane na puty obchodů, něco trvá výroba médií a krabiček, dobu sežere zlicencování produktu pro konzole (u Sony a Mikrosoftu), nebo než se oběví na Steamu atp. Během této doby většinou vývojáři právě už pracují na DLC.
-
njn, když oni si ty peníze zaslouží, tak proč ne :)
-
-
Zvláštní že některé firmy je dávají i zdarma....
-
-
která firma dává příběhové DLC, které ti prodlouží dobu hraní třeba o čtyři hodiny, zcela zdarma? napadá mě jen Valve u Portalu 2, jenže to nebylo příběhové DLC a dohrát se dalo za dvě hodiny. pokud jim za ta DLC nechceš platit, tak si je nekupuj, nikdo tě k tomu nenutí, snad jsi svéprvávný, abys dokázal rozhodnout, za co dát peníze a za co ne. snad tady nebudeš brečet, že bys chtěl něco zdarma...
-
-
-
-
http://i.imgur.com/dHgtwGC.png
Tohle včera někdo postoval na steamgifts forum. Jestli je to pravda ale netušim, tak můžete spekulovat. *15* -
-
Bulletstorm bych si zahrál a Dead space 2 by bylo logické tam přidat i ten Medal of Honor jsem nehrál i tak toho mám hromadu a kolikrát se mi stává, že sedím nad steamem a říkám si toto bych si zahrál, ale mohl bych tu novou hru nebo mám rozehrané toto, tak to dohraju a než se rozhodnu, tak mě to přestane bavit a jdu dělat něco jiného...
-
bylo by to hezké :D
-
-
Markus “Notch” Persson se rozhodl nezainvestovat vývoj Psychonauts 2. Double Fine by potřebovalo 18...
Srábotka! -
Nějak takto by mohly vypadat chodby v Doom 3 na CryEngine 3.
jj..taky sem čekal něco lepšího -
ma niekto este hundle bundle pack? ked jo mohli by ste ich pridat? :)
-
-
Ach Bože... *15*
Stačí Ti jeden jediný dolar (~19,36 Kč; 0,75 €), aby sis ten balíček mohl koupit. Pokud jó moc chceš i ten BF3 a Simsy, potom za to dáš minimálně stovku (kolem 4 €). Je to tak moc těžké? Panebože, vždyť ta dvacka je na půl hodinu práce, a kamaráda s kreditkou snad také najdeš, pokud už ji tedy nemáš sám, nebo Ti to rodiče nechtějí pořídit. Ale stojí Ti toto škemrání za to? Jsi tu za největšího somráka, co ani blbou dvacku (ještě k tomu jdoucí na charitu!) nenajde. -
-
Humble Bundle od EA, jehož výtěžek jde pouze na charitu, zatím vydělal krásné tři miliony dolarů.
dobře si ho zabila :D poklona :)
-
-
Když nabídneš jako prodihodnotu ty čepičky do TF2, tak ti to určitě nekdo pošle *1*
-
On tady ještě pořad somruje? *1*
-
Ty tragéde, popros někoho kompetentního v okolí a dej mu dvacku. Nesomruj tady furt.
-