-
Miner wars 2081 za 3.75$ na GMG
Miner wars 2081 maji slevu 80% na GMG plus -25% voucher (volne pro vsechny). Celkove hra za 3.75 dolacu. Plna hra stoji na STEAMu (bez soucasne slevy 20%) 23 euro. -
-
DIKY!! (nějaky maly pismena aby se cenzura neposraala)
-
Nevíš,zda je to na páře česky?nepíšou../jak obvyklé/
-
-
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
Ehm, jde o jednu hru jménem James Pond 2 od firmy System 3... -
Overwatch
OW screeny v rozliseni 17280x9720
1 Screen 640 MB
https://drive.google.com/folderview?id=0B8LRMWkfSUdATXBnLWFfcHVhamc&usp=drive_web -
-
Je na tom docela dobře vidět, že je jedno jaký máš rozlišení, když nemaj stejný rozlišení i textury.
-
-
Kravicka si koupila 1080ku?
-
-
PES 2014 vyjde na anglickém trhu pro PS3, X360 a PC 20. září (týden před FIFA 14), demoverze bude dostupná...
Demo na PC nebude? -
DriveClub se předvádí v celé své kráse na desetiminutovém gameplay videu. (+ PS4 boxart)
Na to, že je to Alpha Code a kvalita videa je šílená, tak to vypadá celkem pěkně. -
Novoroční Humble Indie Bundle nabízí tituly Nuclear Dawn, Max & The Magic Marker, Fractal a Super...
Ovšem až na to ,že to není Humble "Idnie" Bundle jak je psáno v bleskovce , ale Indie Royal Bundle ;/ -
-
to jsou nazvy jak z mekace...neni to jedno? proste par indie her ne? *15*
-
-
Novoroční bundle Indie Royal nabízí tituly Nuclear Dawn, Max & The Magic Marker, Fractal a Super...
:D No mne spíš zaujala ta indická doména pod kterou Royal Bundle začínalo ;)
-
-
-
Možnost předstírat, že jste Supermani nebyla ještě nikdy tak reálná...
Nevim, jak ostatni, ale me uz docela ty videa s Kinectem unavuji... Ano, nemusim se na ne koukat, ale vzdycky nekam vletim diky nadpisu, rikam si, to bude urcite Kinect a stejne se podivam *2* Ale ruku na srdce, jakou maji pro hrace tyto videa hodnotu nebo moznosti? Dle mne nulove. -
-
dodatek
Jako vim, ze to jsou ruzne zkousky a co Kinect dokaze, ale zatim mi vse pripadalo jako sh.t. Viz neviditelny Predator nebo ze Kinect vymodeluje prostor a podobne si bylo akorat tak zabradlo, ktere bylo vzdalene kousek z pohledu, vzdalenejsi objekty neexistovaly.
-
-
free
http://store.steampowered.com/app/95700/
velmi dobře udělané -
-
tohle mi přijde nějaké divné
-
-
Zahrajte si Super Mario Bros. v prohlížeči dříve, než se Nintendu podaří projekt zastavit.
Upozornil bych, že pokud sahá moje omezená paměť, Nintendu zpravidla čistě fanouškovská tvorba nevadí.
Nintendu pokud vím vadí, pokdu se na jejich práci chce někdo třetí přiživit s minimem práce, což je případ i zde FullScreenMaria. A i když koukám, že chlapec už odstranil to DONATE tlačítko, tak předtím ho tam naneštěstí měl, takže je možné, že nyní už Nintendo nebude chtít proces zákazu zastavit.
Uvidíme. -
-
Zahrajte si Super Mario Bros. v prohlížeči dříve, než se Nintendu podaří projekt zastavit.
Tak hlavně je to "na nic" konverze, jen to předělává, takže to nepracuje jako opravdový SMario. *6*
-
-
Takto se zbavuje v těchto dnech id Software disků s pracovními verzemi RAGE.
Ať mi je radši pošlou :( :D -
-
Si je das na vystavku nebo mas treba Xbox s JTAGem? :)
-