-
Rust
Jelikož je nový Humble a SE mi chyběli, tak "vyhodit" 5 éček na charitu nebyl problém. Byl tak i RUST docela opěvovaná survival hra. No řeknu to rovnou. Ta hra je srač*a. Neskutečná. Nováček, pokud nemá partičku známých, tak věčně bude ležet mrtvý, protože ho někdo "umlátí" kamenem. 15 smrtí za 8 minut. Docela hitparáda. Crafting osekaný na minimum, naprosto otřesná grafika, už po respawnu jsem si připadal jak na střelnici, protože polovina hráčů měla palné zbraně a ten zbytek měl luky. Krajina je pustá, hnusná, FPS lítaj jak nadržená šestnáctka nahoru a dolů, textury jsou naprosto tragické ve vzdálenosti 10 a více metrů. A ty nad cca 50 metrů vypadají jako minecraft textura. Nekecám.
Ty nové zvířata, co nahradila monstra, tak jsem našel dvě, jedno mě zcela ignorovalo a druhé okamžitě zabilo. Mapa je hnusná, velká a když zemřete, smolík. Když už někoho zabijete šutrem, oštěpem, to je fuk. Tak většinou mu věci stejně nevezmete, na to potřebujete speciální klíč na odemykání lootu hráčů a vycraftit ho trvá asi tak dlouho jako napsat Bible díl. 3 aneb Bůh mi prodal děv*y do pekla!
Pravda, ve hře jsem netrávil mládí, spíše minuty, ale rozhodně nejhorší nejenom survival hra. Co jsem se bavil s lidmi, co tam utopili cca 200 a více hodin, tak současná verze RUSTu je odpad, odpad, co má hnusnější grafiku, horší prostředí a katastrofální komunitu.
A co je nejlepší? Může se Vám stát, že budete běhat jako muslimská, černá lesbička a ani na ty kozy si neuvidíte, protože to tvůrci tak chtěli. Rozhodně nedoporučuji kupovat samostatně a ani ve slevě. Jak jsem kdysi nadával na 7 day to die, tak Rust jej překonal o 50000%. Navíc hry jsou +- stejně staré a když jsem se nedávno díval, kam se posunul 7 day to die a Rust, tak tvůrci Rustu udělali přesně to, co se u nich čekalo. Koupili si barák kurev, drahá auta a na hru se*ou. Ano, je to EA hra, o tom žádná, ale původně skvělá hra (dle ohlasů komunity) šla zkratkou, ze srázu do hajzlu a až po špičky.
P.S: A jejich anticheat systém je asi tak úspěšný jako výprava Antarktidy na LOH v Riu. Jenom za tu chvíli jsem potkal lítajícího, co pálil z bazuky a pak neviditelného, co zabíjel všechno na jednu ránu včetně hráčů v plné výbavě:) -
Mel bych dotaz, kdyz sem hral Assasins Creed Origins na Pc Bayek pri utoku kopim, tocil kopi nad hlavou, jenze ted na ps4 ten utok nejde at mackam cokoliv. Musim mit nejakou schopnost nebo co delam spatne?
-
-
Na konzoli si musíš zakoupit DLC s tímto útokem.
-
-
Tak je to schopnost, ne dlc. Uz utok mam.
-
To se mi nezdá. Alespoň teda DLC s nějakými útoky jsem na xboxu neviděl.
-
Aha, kurna tak to me stve. Dik za odpoved
-
-
Když podržíš R Bumper tak to neudělá?
-
-
Ne
-
-
Pěknej nájeb tohle.
-
-
-
-
-
-
Steam - summer sale
hm, weekend deal je 50 % na Wargame. tak summer sale snad příští týden :) -
-
Tak 12 července. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2784024
-
Yup, Summer Seal ( *1* ) začíná 12.7. a končí 23.7., každej den bude jinej Indie Pack a samozřejmě několik AAAAA her nebo sérií. *14*
-
-
Jak to myslíš s těma packama? na páře?nebo jak jsou ty Humble bundle..
-
kde , kde !!!
-
http://bit.ly/M42VUz
-
-
A nebo taky ..... pane Komorous ;)
-
*13*
-
-
CryEngine bundle
Pokud se někdo hrami zabýváte i z té "druhé strany", pak by vás mohl potěšit nový bundle plný CryEngine assetů. -
Shadow of the Tomb Raider bude nejtěžším dílem celé herní série.
Jako že to bude takové polo dark souls? *8* to snad ne a těžké ještě snad nezamená že tam bude na vás nabíhat více sebevražednejch komand naráz *7* mohli by tam klidně přidat hádanky páč v minulém dílu to docela hezky nakousli. -
Halo: Reich bude mít kampaň, multiplayer a co-op demoverzi.
Nooo umm něják jsem Halo přestal pozorovat...ale neměl být Halo Reach poslední díl? Nejedná se o překlep to Reich? Ted jsem totiž docela zmaten -
-
fail!
Halo: Reach nabízí kampaň, multiplayer a co-op v demoverzi.
-
-
OH my GAWD!
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=605979077 *11* -
Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)
PC verze už je pár desítek hodin leaknutá a vy se tu rozplýváte nad screenama? OK :) Já už hraju.. -
-
To se máš teda čím chlubit, tady seš na seriózním webu o hrách, piráti tu nemají co dělat! Je to hanba, schválně bych dal tvé IP adrese pro tento web BAN!!
-
-
Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)
já kupuju jen hry který mi přijdou dobrý (Dark Souls, Dark Souls II, DayZ SA..).. hry jako tahle a navíc tak nehorázně špatně optimalizovaný mi za to nestojí. A podle tvojí formulace a nejspíš i chápání toho co IP adresa je jsi buď vypatalný děco, nebo vypatalnej dělník, to je mi už jedno.. -
-
Co se navážíš do dělníků? Vysmíváš se lidem co dělají rukama? Vyjadřuješ se jak to vypatlaný děcko.
-
-
proč musí dělat dělník rukama? protože nemá vyšší vzdělání.. a to přímo souvisí s hlubší znalostí IT :) Můj otec je dělník takže ne, fakt se nesměju dělníkům. -
-
Takže si o svém otci napsal, že je vypatlanej. No to by měl určitě radost z toho co si o něm myslíš:)
-
-
-
Možná jsem to špatně formuloval, ale vypatlanej teda nejsem, šlo mi jen o to aby to nějak vyjádřilo situaci, o nic víc... K hře mám taky svůj názor, určitě ji neobhajuji, Ubi to celou dobu nafukovalo jak jen mohlo, ale za to si teď můžou sami, určitě vědí jaké reakce na hru jsou.. Řeknu jen svůj názor. Jestli někdo něco pirátí, tak je to jasně jeho věc, jen si nemyslím že je dobré to psát ještě po webech které k tomu nejsou určené, redakci se to určitě taky nelíbí. Na warezu ať se řeší co chce...
-
-
Sorry, ale já už to taky stahuju a jsem znechucenou tou grafikou. Každý asi čekal víc. Za tohle jim peníze nedám, bojkot Ubi, nazvi si mě třeba pokrytcem, že nadávám/stahuju/hraju, ale dnes je situace na trhu taková, že jinak to ani nejde, pokud si člověk chce aspoň něco zahrát a zároveň nechce být za blbečka kupující přehypované nedodělky.
-
-
hele a nechceš nakupovat hry jen ve slevách? to už nebude nedodělek, tebe to nebude stát skoro nic a...ale co se snažim, asi máš prostě malý kapesný viď? Hlavně hodně nadávat ať si připadám důležitej.
-
Nojo, PC master warez race se tu ukazuje v plné parádě. Sice hru odsuzuje, ale stáhne jí a normálně hraje. Pořád všude čtu, jak na PC vychází nejvíc her, to si vážně nevybereš? To musíš warezit a hrát "přehypované nedodělky"?
-
Gratuluju, že si to umíš pro sebe obhájit. *14* *14* *14*
-
Hmm, kdyby jsi byl opravdu znechucen, tak by jsi asi nehrál ani tu staženou verzi, tipuji *4*
-
-
-
-
Chcete si zahrát Forza Horizon 2 na PC? Ukažte tvůrcům váš zájem a podepište petici.
Nechceme, je to oobrovska arkada *11* *11* *11* -