Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    Ps Plus jsou skoro všude v akci. A dost ostatních věcí jako je VR atd.
  • Veskoslav

Žebříček nejhranějších onlinovek v listopadu 2014 podle statistik komunitního portálu Raptr - 1. League of Legends, 2. World of Warcraft, 3. DOTA 2.

No osobně mám sice Raptr, ale jsem asi jediný, kdo ho má aktivně zapojený. Navíc Dota 2 má 8-10 miliónů hráčů/měsíc. Wowko kolem 11, takže žebříček vypovídá jenom o tom, kdo má Raptr aktivní během hraní. A aby DA:I bylo před WT, to se mi také naprosto nezdá.
  • Worhammer

Proboha POMOC! 

Mám hru, starší hra. Je však lepší než jakákoliv hra roku 2013 a výš. Vývojáře proklínám za to, že nepřidali možnost remapovat klávesy!!! Jsou tam jen režimy - keyboard, pad, wheel. Hru chci hrát na gamepadu, bohužel režim pad je nepoužitelný, nedá se s tím zatáčet, wheel funguje dobře. Zatáčet můžu, jen bohužel akcelerace a brzda jsou nastaveny na stejném joysticku jako zatáčení a to se prostě nedá. Je třeba remapovat na gamepadu samotném, protože hra x360ce a pod ani nerozezná. Jak remapnu joystick pravý nahoru na button 3, a joystick pravý dolů na button 2? Prosím, já už jsem si začal ze zoufalství instalovat software na úpravu mappingu kláves, co mi ničí počítač a nefungují. :(

• 0011

Málo informací, co je to za hru, pod čím běhá - jestli pod steamem, můžeš joystyck/whatewer čím to chceš ovládat nastavit přímo ve steamu. Pokud ne zkus inputmapper.

• Lukyz

A prozradíš nám, co je to za hru?

BTW proč si teda nenamapuješ pomocí softu níže klávesy na gamepad?  (ve hře režim keyboard) BTW tady píšou, že lze na gamepadu emulovat i volant, ale nikdy jsme to nezkoušel, takže nevím, jaké to bude. 

• Worhammer

The Italian Job

Pokud bych emuloval stisky kláves přes gamepad, přišel bych o joystickové dávkování. Vše by se chovalo jako l 0

• Lukyz

Mno, tak tady bych jako nejjednodušší způsob volil hrát PS2 verzi přes PCSX2, kde nebudeš mít nejmenší problém s nastavením gamepadu + si můžeš nastavit FHD rozlišení a teoreticky hromadu graf. moderních featur.  

• Worhammer

Mám na mysli The Italian Job pro PS1, tam je rozdíl konzolová a PC verze velký. 

• SalemCZ

a nejde to udělat jako sami klávesnice, prostě část klávesnice a část gamepad?

• Worhammer

Ta hra je buď reaguje jen na klávesnici nebo jen na gamepad, podle režimu. 

• Nová reklama Sony na PSV přirovnává konzoli k ženské s čtyřmi prsy.

boha to sou kretééni
  • Jack1947

Rise of the Tomb Raider - Cold Darkness Awakened

Jestli to mělo být poslední DLc, tak teda slabota a ani zombíci ( nebo nakažení vojáci trinity) to nezachrání... 6/10. Přitom námět byl hodně zajímavej... jenže ho nerozvedli nějak víc no.
    • MickeyMutant
      Celá slavná série Tomb Raider sjela z cesty. Kdysi bylo pro tyhle hry základem poprsí, dneska je to zadek. Změnila se tak samotná podstata, úhelný kámen, na kterém stála a rostla celá generace hráčů. Proto pochybuju, že dnešní pokračování mají po podobném masivním vychýlení z kurzu vůbec morální právo nazývat Laru Croft Larou Croft a Tomb Raider Tomb Raiderem.
      • Jack1947
        Vždyt to nás co jsme nehráli v 90s nezajimá, ale pointu mého komentáře byla v tom že to musí bejt opravdovej fanoušek je to ani ne hodina a prodávají to za 30 kéček... i když ono asi většina měla/má seasčn špáss.
        • stratego
          To tebe trápit nemusí, ne? Ty jsi za to nedal nic. Takže hodina hraní zadarmo pro tebe musí být vždy výhodná "koupě" *3*
  • Tak jedina zajimavá věc, kterou řekl kromě klasických PR keců je, že One bude podporovat 3D a 4K videa.
    • Jako by PS3 to nepodporovala
  • Docela zajímavý článek.
    http://www.svethardware.cz/art_doc-22A7A4536EDB4F28C1257B0B003BCBF6.html
    • to byly časy... nejvíc mě bavila čtyřka, prostě ta kariéra byla boží :)
  • Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...

A všichni se z toho zase pose*ou...
    • mozno to pomoze, a dalsie CoD uz nevyjde *14*
  • Princ William si chce pořídit konzoli PS4, jeho žena Kate však z ní už tak nadšená není.

je to taky jen clovek ale je to prd*l *1*
    • z Kate rastie pekna semetrika...hoci, podla vsetkeho to v sebe mala stale
    • njn, kate si to bere osobne, takova krehotinka, s tou si asi uzije min jak s krabickou, a toho se boji, kor, kdyz ona se ted musi venovat malymu *5*
      • To je teď keců. Potom ho k tomu ani nepustí. *1*
  • Lukass
    Zacal sem poradne hrat Just Cause dvojku, a su prekvapene naplni a zabavnosti snad vsech misi, klobouk dolu. Kam se hrabe Black Flag kde za 15 hodin me bavila jedna mise, i ten Far Cry s odstupem casu hodnotim jako nic moc co se tyka misi.
    Naopak v Just Cause sou ty mise fakt super, navic si hra na nic nehraje jako treba GTA, fakt skvele se bavim a uz ted se nemuzu dockat Just Cause 3. Nedocenena hra.
    • Vizuální stránka byla úžasná a šlo tam dělat spousta věcí, které by mě bavily... jenže by to muselo mít nějaký příběh, který by tomu dávál smysl. Takhle to bylo jen o dělání brajglu a to mi přišlo málo. Hra mě záhy znudila.
      • Lukass
        Nez dementni pribeh tak radci zadne, me slo spis o zabavnost a rozmanitost misi, to me prekvapilo.
        Dnesni hry maji pribehy jako ze zvlastni skoly a hraji si na neco co nejsou, Just Cause si na nic nehraje a proto u me boduje. Poctive odvedena prace bez nejake trapne omacky a radoby cool pribehu.
    • PreidaQ
      Just Cause je prostě ztělesněná skvělá zběsilá akční jízda s trochou té omáčky v podobě příběhu okolo.
    • Kozy
      Sice si z příběhu už nic nepamatuju ale ten svět mě bavil víc než GTA nebo Far Cry. Trojku taky napjatě očekávám. Skvělá béčková hra.
    • Pethulla
      Sto lidí sto chutí. Podle mého je Just Cause (1) repetitivní blbina. To máš pořád: osvoboď vilu, osvoboď vesnici, dobij základnu. Mise byly tak "zajímavé", že si v hlavě nevybavím jedinou. U dvojky jsem teda zkoušel jenom demo, ale to mě utvrdilo v tom, že je to jenom graficky vylepšená jednička, která zůstala u stejné "zábavností".
      • Inquisitor
        Jo když se člověka omrzelo to řádění okolo, tak už nic moc nezbylo. Toho obsahu moc nebylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit