Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith

http://mynintendonews.com/2012/05/22/wii-u-price-release-date-details-leaked-by-ubisoft-dev/

http://mynintendonews.com/2012/05/22/wii-u-price-release-date-details-leaked-by-ubisoft-dev/

Wii-U Specs, release date, and price leaked?
    • Trol.diskuzni
      Tož proč to nedáš do D3 diskuze, aby bylo o čem diskutovat? *1*
      • Ringwraith
        Na Games.cz diskutovat o konzolích?

Si spadl z višně? *1*
        • Trol.diskuzni
          Ani ne... Má to vždy tu pravou šťávu!

UE4 a 60fps at 1080p, holy shit! *14* (jsem myslel, že o UE4 mi budou vyprávět moje vnoučata, až budu na kapačkách umírat pomalou smrtí za pár desítek let...)
          • Ringwraith
            Surely a rumor only!
            • Trol.diskuzni
              Co ty víš, třeba do toho Nintendo pořádně šlápne a rozvíří prach! Až na ty 2GB mi to přišlo supr , i ta cena v poho... To by určitě mohlo uspět - PS4 bude stát tak 20 klacků, až to výjde beztak *1*
            • Ringwraith
              Too good to be true.
            • Trol.diskuzni
              No ale UE4 a "Crytek, EA and Valve are all working on Wii U", to by bylo velmi velmi zajímavé...
  • Gone Home za 7,50 €

Na Humble Bundle je zľava na túto skvelú hru:

https://www.humblebundle.com/store/gonehome?preview=OHFHXxPWMLTy
    • Humble Bundle má taky nějaký obchod? Jak jsi se na tu slevu dostal? Nemůžu to přes ty stránky najít. Díky za tip.
      • ucho
        http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store
  • homeles8
    Hele, z mobilu mi jde psát.  Nevíte proč se mi na PC neobjeví tabulka na psaní komentářů ?
  • Joshua

AGFPRO - Drone Kombat FPS Multiplayer DLC

..................0WMWK-RCJ8B-BIXXY
  • Dragon Age™: Origins "ZDARMA"

Na Originu je Dragon Age™: Origins zadarmo!
    • victor
      6 příspěvek v kořenu pod tebou ..
  • Tak trochu prohnilé Dragon Age

Tady jde vidět obrovská marketingová síla EA. I tak průměrná hra jako je Dragon Age dokáže dostávát nadprůměrné známky. Naštěstí začínají vylézat recenze http://www.incgamers.com/2014/12/dragon-age-inquisition-review , kde jsou zmíněné problémy o kterých hráči už dávno ví. Volba hry roku je naprosto směšná. Zajímalo by mě kolik zaplatili za to první místo...
    • Spíš začínají vylézat recenze s hodnocením, s kterým souhlasíš ty.
      Holt to někomu sedne a někomu ne. To není nic divného.
      A když si člověk přečte jejich zásady hodnocení tak to jejich 6/10 je vlastně rovná tak 8/10 všude jinde. Takže to vlastně +/- hodnotí jako každej *1*
      • nelži. mají hodnocení jako všude. Alien 8, Far Cry 4 8, Dark Souls 2 9... Jen tam napíší chyby a Dragon Age jich má dost...
        • Jaký zase nelži? Je to prostě můj dojem z popisu jak hodnotí hry.
          Oni tam vrazí 6 a napíšou že je to dobrá hra, která něčím nevybočuje. Jiný servry napíšou, že ta hra stojí za houno a taky tomu vrazí 6.
          • nauč se anglicky.... protože tvůj dojem je naprosto mylný...
            • ježíš takové hodnocení najdeš na Games. cz a stejně to nedodržují, nejlépe si projít pár recezní...
            • Můj dojem naprosto mylný není. Vždyť to tam sami píšou v zásadách hodnocení. A narozdíl od mnohých berou v potaz celou stupnici a nezačínají pětkou. Jak vtipně zmiňují střed desetibodové stupnice ja 5 a ne 7 jak se domnívá US školství.
              "Our reviews make use of the full ten-point scale, so a 5 does not mean ‘irredeemably terrible.’ It means a mediocre game that may well have some redeeming qualities and ideas, or may appeal to those with an interest in the genre. We do not score on the US High School system where 7/10 is average, because that makes no sense whatsoever."
          • kruciš, chtěl jsem napsat 'hra, která NIČÍM nevybočuje'. Ne něčím. Grrr.
    • Lukyz
      No já mám nahráno cca 20h a zatím se královsky bavím *2* Je dost možný, že hra je naprosto plochá a prázdná pro lidi co nemají odehrány předešlé DA a neznají lore. Já osobně peněz nelituju *14*
      • To je nesmysl, mám hodně rád Origins a i dvojku jsem dohrál dvakrát do konce, a kdyby nebylo málo lokací a debilního respawnu, tak bych ji tu osmičku dal, ale ta trojka je dle mého docela fail. Ovládání, špatně se to ovládá na K+M, špatně se to ovládá na gamepadu, jeden z nejnudnějších combatů v single RPG, generické questy, plochý příběh. Spousta questů zabij či dones, jak píší v recenzi mmorpg převlečené za single. Některé momenty nejsou špatné. Rozhodně to nezaslouží 0 , ale 9? 10? To je k smíchu..
        • Kecáš - questy můžeš dělat takové, jaké chceš, soubojový systém není taková krize a postavy+příběh jsou rozhodně na velmi slušné úrovni. Grafika, dlouhotrvající hratelnost, volby co se projeví (i když někdy zcela drasticky a nepředvídatelně), zábavné dialogy s partou a v partě... Nevím, jestli je to na hru roku, ale je to lepší hra než Origins, o dvojce nemluvě.
          • "Kecáš - questy můžeš dělat takové, jaké chceš" co je to za nesmysl? soubojový systém prostě nefunguje, nefunguje taktická kamera, nefunguje akční část. Lepší než Origins? Nenech se vysmát...
            • nebudeš ty náhodou bigon? Nepovažuješ taky náhodu ztrátu paměti a záchranu světa za dobrou zápletku???
            • Zavírání riftů není mainquest, akční část funguje dostatečně dobře. Buďto to prostě není hra pro tebe, nebo jsi tomu dal málo času, nebo jen otravuješ. V každém případě jsi ale mimo. :-)
            • to těžko, i hlavní main questy jsou ve stylu mmorpg, zavíraní riftů do zblbnutí. Akční combat nefunguje, zahraj si Dragon' s Dogma a zjistíš, jak má fungovat akční combat..
            • To není nesmysl - questů je TOLIK, že si můžeš vybrat, že budeš dělat jen ty zajímavější. Taktický režim nefunguje, hraju ten akční, který je naprosto v pohodě. Pokud chceš, aby fungoval ten taktický, stáhni si mód pro libovolné nastavení kamery.
              Lepší než Origins to je, pokud tě ta hra nebavila právě jen kvůli taktickým soubojům.
    • Veskoslav
      Zaplatili? To ani nemusí. Sto lidí, sto chutí. Takže stačí, aby se v jedné redakci/ceně shodli a je to doma, pak stačí, aby se v jiné ceně/anketě shodli a vyjde ti zase něco jiného. Jako každý rok u těchto anket.
      • spíš mám pocit, že to recenzuje vždy ten, kdo je ochoten udělit vysokou známku...
        • Ronox
          Většinou to recenzuje ten, kdo má rád RPG nebo je mu celkově série blízká, aby to mohl porovnat s aktuální konkurencí. To samé platí pro změny v sérii atd.
          • ten kdo má rád RPG, by tomu nedal 9 nebo 10 *3* Ignorace chyb je do nebe volající...
          • Inquisitor
            A obráceně zase lidi nadávájí, že autor o hře nic neví. To je potom těžký :)
  • Seznam her od EA, které nebudou chybět na Gamescom 2012.

Já hlavně doufám v představení nové hry od Respawn :)
    • Jack Tretton[1] is the President and CEO of Sony Computer Entertainment of America (SCEA), a division of Sony Computer Entertainment, which is a subsidiary of Sony Corporation.[2] He is primarily responsible for the company's United States market. (Zdroj Wikipedia).
      • Ježiši... To patří o koment níž... Pardon! *9*
  • Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)

Naprosto paradni video, hned jsem sel a dal vam hlas. Kdo to vytvoril? :D
  • Bethesda: „Ten, kdo tvrdí, že ve hrách nezáleži na grafice, lže“

No jo, jsem lhář, Bethesda má pravdu. A teď mě omluvte, mám rozehraný Another World.
    • RakeW
      Jenže:
      1. Hrát staré hry nemá s hodnocením kvality grafiky aktuálních her nic společného.´
      2. Another World i Wolf3D mají na svou dobu velmi povedenou grafiku, která má díky unikátnímu vizuálnímu stylu co nabídnout i dneska (a takových her jsou stovky).

Jedna věc je technická vyspělost a všechny možné Dajrektexy a druhá věc je samotné vizuální zpracování. Retro v indie sektoru dneska neletí jen kvůli hratelnosti a (možná?) jednoduchosti na vývoj. Ale samozřejmě i kvůli grafice. Gemini Rue má úžasnou grafiku, kdyby ta hra byla v nějakém nudně vyrenderovaném 3D s kostrbatými postavami a animacemi (což se u adventur občas stává), tak by o ní leckdo ani nezakopl. Na grafice opravdu záleží. Alespoň mě, teda :).
      • "Another World i Wolf3D mají na svou dobu velmi povedenou grafiku, která má díky unikátnímu vizuálnímu stylu co nabídnout i dneska"

Another World ano, Wolf 3D rozhodně ne.
        • RakeW
          Stálo by to za anketu. Já si myslím, že bys byl v menšině.
    • Bethesda: „Ten, kdo tvrdí, že ve hrách nezáleži na grafice, lže“

Ja som presiel pred mesiacom Wolfenstein 3D z 1992 a bavil som sa kráľovsky.
  • Jack1947

Road Redemption nabídne splitscreen kooperační mód až pro čtyři hráče.

Ze by navrat Road rash? Nejvice se k nemu priblizila pouze Jacked a to uz bylo 8let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit