-
Hatred
Hatred dostal na Steamu zelenou http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=356532461 -
-
DICE: „Vytváření herního obsahu od moderů se stává stále složitější
Oni asi neviděli složitost Freespace editoru. Lenoši jedni. Bez nějakého toolsetu se mi do Steamu nebo na poličku nedostanou. -
Nicky
V diskuzích se čím dál častěji objevují anonymové, co kradou známé nicky a je jedno od koho. Bude s tím redakce něco dělat nebo se na to taky vykašle jako na nefunkční systém hlasování? Zavede už všude registraci nejenom do Bleskovek? -
-
Nicky zacal krast konzolista haha, hehe, GGG a nekolik jeho dalsich osobnosti v jednom postizenem tele.
-
Myslíš, jako že se tu zničehonic může objevit víc Veskoslavů?
-
-
Je tu víc takových a taky mi to vadí. Moc nechápu možnost psát sem bez registrace. Na začínající web dobrý, ale když už je tu beztak tolik registrovaných uživatelů a po zrušení anonymů by další přibyli, tak je to spíš k bordelu a škodě.
-
-
myslím že i Tiscali by to ocenilo
-
-
Si nemyslím, už jsou viz diskuze KC:D či článek u PoE.
-
-
-
-
-
ms se jenom min snazi zamaskovat svuj desktop proti ostatnim prumernym hernim pcs...
-
-
Právě vyšlo Free-to-Play MMORPG Mythos.
To vypadá jako online klon diabla, a diablo 2 bylo po netu supr zábava, takže zkouším. *4* -
64-bitový systém bude nutný i pro spuštění PC verze Assassins Creed IV. Minimální a doporučené požadavky...
A proc ne, dneska jsou uz dlouho na trhu processory a 32bit taky neni na vice nez 4gb , uplne idealni. *3* -
-
Za co má ty mínusy ?? Asi že je to on chápu, ale jinak má pravdu od doby Windows 7 není důvod mít na desktopu 32 bitový systém..
-
-
To neres, nekdo proste mne nemuze vystat at napisu v bleskovkach tak "tresta" minusy.
Tak minuskuj , minuskuj... kdyz te to bavi. *3*
-
-
-
Novinka z CSFD.cz
Ryan Gosling režíruje fantasy
Ale nečekejte hobity, elfy, čaroděje a meče. Režijní debut čím dál populárnějšího a uznávanějšího herce (brzy jej uvidíme v krimi The Place Beyond the Pine) je popisovaný jako „pochmurná moderní pohádka“ nebo „noir fantasy“. Goslingova známá z Drive Christina Hendricks si v How to Catch a Monster zahraje svobodnou matku dvou chlapců, z nichž starší objeví tajnou stezku do mystického a tak trochu surreálního města pod vodou. Spolu s mámou se chlapec musí ponořit hluboko do tajemného, mizejícího světa a zachránit rodinu... Zní to jako něco, co by si rád napsal Neil Gaiman a natočil Guillermo del Toro, takže jsme na Ryanův debut za kamerou ohromně zvědaví. K obsazení se aktuálně přidal Australan Ben Mendelsohn, který se objevil v Temný rytíř povstal a taktéž si s Goslingem zahrál v zmíněném Drive. Natáčení startuje v květnu příštího roku v Detroitu.
Zní to jenom mně jako BioShock? *1* -
-
Ne, zní to jako Lady in the water v kombinaci s Narnií a to město .... taky už bylo :( .
Nevím jestli bych našel něco víc provařeného než snový svět a záchranu rodiny z rukou dítěte ...
-
-
origin problemy
mozna by bylo dobry napsat, jake problemy jsou nyni s originem, resp. s logovanim... nekterym mizi i zakoupene hry...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624791349501/ -
-
Podle analytické firmy Cowen se prodalo méně než 100 tisíc kusů Wii verze Call of Duty: Modern...
Mně se zase teď často stává, že mi padne hra v průběhu hraní NHL 12 nebo Fight Night Champion... vypíše to nějakou hlášku ohledně EA serverů, ale internet mi prostě jede dál celkem mě to štve. -
ano ano, taky mi prijde ze v cechach se na to kasle
-
-
nejen v cechach a neni to rozhodne poprve... Origin je proste hnuj a nebyt bf3, tak bych se mu vyhnul obloukem...
-
-
Mám to brát tak, že porodní bolesti trvají, že? ^^
-
-
Řeknu vám - hegeš maximální, za tohle by měli dávat další DLC pcčkářům zadarmo a novináři by do nich měli šít vším, co je po ruce. už to nejede prakticky 24 hodin. A nejsou ani schopní zákazníkům nic říct - jen neurčité bla bla na twitteru. Holt dnešní trend - naval prachy a vypadni
-
-
@...
No ale EA má například lepší support, než Steam...to jen tak na okraj.
Ale uživatelům Originu to celkem přeju, od začátku půl internetu předpovídalo většinu podobných problému a některé předpovědi ani nebyly založeny na EA hate. -
Co taky cekat od EA,na zakazniky se*ou z vysoka a pomalu se stavi po bok Activisionu.
Dokud EA nezmeni svuj pristup a hlavne zneni EULA originu,tak me na origin nedotahnou ani hry typu BF3. -
No né. Sem by se hodilo obligátní "Já to říkal!"
Snad tyhle problémy do konce příštího roku přestanou, pak už by to bylo trapné.
-
-
-
-
-
-
Nové Steam slevy lákají na 50 až 75% nižší ceny Assassins Creed 2, CoD4: MW, Bully, Just Cause...
Nejedná se o AvP2, ale o Aliens vs. Predator, tzv. již třetí AvP titul na PC.