Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RaketovyZid

Dalším hrdinou pro Overwatch by podle fanouškovských teorií mohla být kočka s jetpackem.

Podle fanouškovských teorií měla být ta kočka ve hře už před rokem. 😂

• Generální manažer DICE odmítl odpovědět na otázku, zda Battlefield 3 bude na jednom médiu. Proč?!

No to je přece jasné. Zbylých 19GB si hra stáhne přes ORIGIN ;)
  • Mart9

Něco jako travian

Dostal jsem chuť rozehrát si webovou hru ve stylu travianu. Jaká je prosím momentálně nejlepší? Dík.
    • Keyz
      settlers online

Navíc to není tak agresivní a sotva tě tam někdo ihned zničí
    • WhySoSad
      Divoké kmeny
    • Lukyz
      Nevím jestli je to úplně jako Travian, protože ten mě minul, ale jednu chvíli mě velice slušně zabavilo ANNO Online. *4*
      • Mart9
        Hmm, to vypadá moc hardcore. Nerad bych u toho trávil moc času, spíš jen naklikat úkoly, jednou za čas na to kouknout a mít z toho dobrý pocit, než na mě nějakej čůro zaútočí.
    • Proc mrhat casem u p2w srajdy?
      • Mart9
        To je špatná odpověď. Tak prosím doporuč něco, co není p2w.
        • Zadna hra ve stylu travianu neni ne-p2w. Na cem by asi tak jinak vydelavali?
          • Mart9
            Na reklamách
            • Jedine co me napada co vyslovene neni p2w je settlers online, protoze tam proste nehrajes proti ostatnim hracum.
            • Mart9
              No nejsem takový odborník jako ty.
            • To jsi opravdu tak moc naivni?
  • Jack1947

Někdo rád Halo5 tak moc že...

http://bonusweb.idnes.cz/halo-5-guardians-ma5d-assault-rifle-z-lega-fda-/Novinky.aspx?c=A150921_114218_bw-novinky_oz
    • šikovnej kluk, tady je jeho kanál

https://www.youtube.com/channel/UCOJ_ddQEuzp93qzngitzrRA
      • Jack1947
        Já jsem jen chtěl poukázat na tvořivost... jakou někteří do něčeho jsou ochotni vložit. I když on moýná je v tomhle sakra dobrý stále.
        • tvorivej je, i když na lego uz moc starej a taky je to ztráta času, ktery mohl využít užitečnej.
          • Veskoslav
            Myslíš jako ty, co tu hnije 18 hodin denně, píše naprosto mimo a snaží se trolovat? Jo, ten čas využíváš skutečně efektivněji než on.
  • USER47

Dark Souls

Mimochodem, už se tu psalo o tom, že Dark Souls na PC pojede v rozlišení 1024x720 a všechny vyšší budou jen upscalovaný?:)
    http://www.dsogaming.com/news/dark-souls-pc-confirmed-facts-30fps-lock-internal-resolution-locked-to-1024x720/
    • psalo? to zas byly jatka, radši to nech spát *15*
  • Jack1947

Overwatch

http://compete.kotaku.com/overwatch-pro-suspended-after-griefing-and-streaming-an-1795944697

Kéž by vyrazily takovejch z Overwatche víc, teda hoch má celkem smůlu natrvalo zakázaná kompetitivní hra ) vyraženej z týmu takže jako by vypadl ze zaměstnání .lol... ( i když on opravdu má prý nějaký duševní problém - no není sám)

Když si vezmu, kolik reportů pošlu denně... a většina je víceméně na pytel.
    No hrozná to rakovina D: ( kolikrát člověk neví jestli je lepší troll nebo leaver - oba dva přinaší jen problémy ) Když nepočítám HOTS které se v ranked hře hrát nedalo - skoro vůbec. Tak jsem jinou hru v kompetitivním režimu nehrál.
  • Vývojáři Star Wars: The Old Republic pracují na vylepšených texturách postav, které by se kvalitou měly přiblížit cutscénám ze hry.

Ty cutscény taky nevypadají úžasně... Ale co kdyby dělali na opravách bugů a ne na blbostech?
    • Ringwraith
      Ale notak. Oni přece vědí, co komunita ocení.
      Lepší textury pozná každý na pohled.
      Na bugy jsou už hráči SWTOW stejnak imunní.
      • Vrook
        Tak já nevim.. Tebe asi nutili se na ten gangbang přímo dívat, co?
        • Ringwraith
          Vrooku, jsi pro mě lidský odpad.

Užij si SWTOR.
          • MrSanta
            Myslím, že Vrook má stejný názor na tebe.
            • Cahir
              Krásně shrnuto Santo, mluvíš mi z duše.
            • MrSanta
              Já mám pocit, že o nesmrtelnosti a plánovanému poražení WoWka ze strany SW:TOR hovoří právě jenom hateři. Stejně jako obvyklá provolávání o tom, jak hra slibovala revoluci (což neslibovala) a jak nepřináší nic nového (což není pravda). Hra vyšla, prodává se a má hráče. Zajíci se budou počítat až po honu. Někoho baví, někoho ne. Jako ostatně každá hra. Proč někomu tak leží v žaludku zrovna SW:TOR je mimo moje chápání. Asi to bude tím, že je poslední dobou "moderní" mezi rádoby hard-core hráči kritizovat produkci EA a BioWare.
            • Ringwraith
              Nebochybně.

Ale jak jsem řekl. Je tu jistá hranice. A ti kolega překročil.

Jinak mluvím o této lodi:
              http://kirksigmon.com/wp-content/uploads/2012/01/1326938656448.jpg

O jejím předchůdci taky před sto lety tvrdili, že se nedá potopit. A jak to dopadlo...
            • MrSanta
              Tvoje rýpání do hry hodně přesahovalo rámec zábavy. Někdo tě ignoruje, někdo napíše svůj názor, a někdo už tě má dost a napíše ti co si o tobě myslí. Holt když se chováš jak se chováš, tak ti někdo semo tamo napíše něco ostřejšího. Jako provokatér diskuzní by si na to už měl být zvyklý.
              Nevím na jaké lodi se zrovna plavíš, ale mou letadlovku slabý vánek nerozhodí.
            • Ringwraith
              Pochopitelně.

Avšak já pouze rýpal do samotné hry a do Biodronů. A za Biodrona jsem nikoho konkrétně nikdy neoznačil. Tím, že ho to urazilo akorát dokázal, že se sám za Biodrona považuje.

On urážel mě, což je nemilé, ale očekávatelné. Ale hlavně mou mámu. A to je jaksi "over the line". V tomto případě myslím, že si o něm můžu myslet, co chci.

Peace out. A něčeho se chyťte, loď sebou brzo začne házet.
        • MrSanta
          Ty řádíš *15*
  • Do Borderlands 2 se zatím žádný DLC nechystá.

Ucho: ty ses proste rozhodl obhajovat tuhle jejich politiku a mas na to samozrejmne pravo, ale ne vsichni stebou musi notne souhlasit.Pokud ti nevadi ze ti za par let nauctuji za zbran do hry nebo za letadlo do simulatoru stejnou castku jakou si zaplatil za hru a ty je radostne obcstastnis je to tvoje vec, my ostatni se tomu budeme branit a snazit se jim nacpat trochu rozumu do hlav.
    • Práve u Gearboxu by som sa kludne ich DLC politiky zastal , tam predstavujú vpodstate to isté čo kedysi plnohodnotné datadisky kedysi a rozširovali hru . Na druhú stranu napríklad vyripovať obsah z hry len preto aby sa potom mohol predávať ako DLC je humus. čo sa týka drobností ako sú dodatočné zbrane , vozidlá a neviem čo , to je mi celkom ukradnuté , kto to chce ten si to kúpi a kto nie tomu to môže byť jedno ( a o tom že by si za ne niekt žiadal tolko čo zahru to som ešte nevidel )
    • ucho
      a znovu to zopakuji pro méně chápavé: neobhajuji jejich politiku. tvrdím, že je to jejich věc. tím neříkám, že je to politika dobrá, ani tím neříkám, že je to politika špatná. naznačuji tím pouze, že nadávky na jejich adresu jsou hloupé a volba je vždy na hráči (hráč rozhoduje svou peněženkou, popřípadě může napsat mail někomu ze studia, žvatlání o tom v diskuzi je jako mlácení prázdné slámy nebo jak je to přísloví). takže s čím se mnou kdo má/nemá souhlasit, když řada lidí ani nedokáže vstřebat psaný text? proč mi podsouváš, že mi něco nevadí, když jsem o tom, co mi vadí/nevadí nenapsal ani písmenko? není slušné vsouvat někomu jinému do úst něco, co neřekl. překrucuješ fakta...
  • ringmancz

Herní vývojáři pro systém OUYA zaznamenali zatím spíše skromná prodejní čísla svých titulů.

ten link na gamasutru beru, ale proč i ten druhej, kterej je jako zdroj i u článku z minulýho týdne? to samý ta Saints Row bleskovka. můžeš rovnou linkovat na články tady na games...
  • Crytek v Istanbulu otevřel nové studio, které se zaměří na free-to-play hry.

Crytek výborně!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit