-
Takhle vypadá první reálné setkání dvou lidí, kteří se před pěti lety setkali v Halo 3, před...
To je hefkííí -
Dota 2 bez fronty
Dota 2 ruší frontu pro registraci která existovala od vydání hry
http://blog.dota2.com/2013/12/the-age-of-signups-has-ended/
Každý by měl být schopný registrovat se a hrát okamžitě. Kdo by chtěl skusit tak právě probíhá "vánoční event" wraith night (v podstatě hero defense mapa pro ty co hráli warcraft 3 custom mapy)
( http://www.dota2.com/wraithnight/ ) -
Pan Minecraft, Creepeři a růžová prasata v The Elder Scrolls V: Skyrim? Všechno je možné! Co...
ježiši to sou pýčoviny -
Zavvi 15% sleva
7563-F295-4E89
Tip: Metro Redux PS4 mají za 20 liber, takže se slevou je to 17 liber, to je +- 600,- (poštovné zdarma). Já už letos nechci utrácet :)
Kód lze použít jen jednou, takže je pro jednoho člověka. -
Bethesda připravuje DLC pro Fallout 4.
tešíme se, vždyť to taky byla nej rpg minulého roku spolu se zaklínačem -
-
jsi to vzal od konce...
-
*1* *1*
Me se spis libi ten tweet nad tim
We’re also doing a complete overhaul of Fallout 4 Survival mode. Food, sleep, diseases, danger and more. Stay tuned.
Ze by survival konecne podobny tomu z New Vegas?
-
-
Skladba Baba Yetu od Christophera Tina, jenž zazněla v Civilization IV vyhrála cenu Grammy v kategorii...
taky slyšíte v refrému "Bába je fůrie" ? -
Spekulace: DLC Heist přidá do GTA Online jachtu, sněžné auto, vzducholoď Xero Blimp, UFO či Space Docker.
Heist DLC vychází 35.14. 2015,5. -
Divisíon
Ta hra mě skutečně překvapila. Je to pouze beta a je to osekané, ale jsem skutečně překvapený. Herně to není vůbec špatné, naopak. Když to srovnám s Watch Dogs, tak toto vyhrává na plné čáře. Ty hračky, co máte k dispozici a celé to zpracování je pro mě skutečně překvapením. A po grafické stránce to prošlo mírným snížením oproti E3, ale i tak to vypadá skutečně nádherně. A sledovat jak roste například taková blbost jako led na autě či prostřílené skla atd. Původně jsem říkal, že kašlu na preorder. Ale ta druhá beta mě asi nakopla. Hra mě baví, celkově je to zpracované moc pěkně. Spíše bych se měl omluvit, že jsem psal, že je to další Watch Dogs. Tu hrůzu jsem nikdy nedohrál a nejspíš ani nedohraji. Toto je zcela něco jiného. Doporučuji vyzkoušet. Do března daleko, ale s počátečním zklamáním dle informací se z toho vyklubala hra, co nejspíš nebude čekat na slevy. Možnost vyzkoušení je až do neděle:) -
-
Tahle beta je ta samá co ta první nebo je tam i jiná lokace?
-
-
1 dung navic tam je
-
Myslím, že stejná lokace. Já se spíše zaměřil na PvP v této betě.
-
-
-
GTA V sice vyjde takřka stoprocentně až příští rok, aleto neznamená, že se virální marketing...
Pod Testimonials sou výroky občanů ze San fiera, Los Santos a Liberty City :) *15* -
Už jste viděli konzolovou válku v muzikálovém zpracování?
Naprosto dokonalé a pravdivé....PC RULEZ!!!:-)